Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
abopeti
üzenetére
Ha jól értem, te a "telefon kicseng" alatt azt érted, hogy a hívás kezdeményezésekor hallod, hogy kicseng a másik oldalon, te pedig foglalt jelet vagy nem elérhetőt várnál el, a többiek meg a kicseng alatt azt értik, hogy a hívásod átugrik a telefonra, és ott jelzi bejövőként?
-
törölt tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Van kismillió alkalmazás amivel remoteolni lehet számítógépekre, oda nagyon jól jönne az egér, és ehhez az ios kezelőfelületét sem kellene szétbarmolni. Várjuk itt 10-20 éve a valódi 2-in-1 gépeket, miközben a mobil és wireless hálózatok fejlődése elhozta a megoldást, csak le kéne hajolni érte: írni egy rdp színvonalú távoli asztal klienst ios-mac közé, ami támogat bt egeret is, azt se bánom ha csak apple túlárazott vackát, és egy filléres mobilnettel van egy géped, ami egyszerre ultrahordozható és abszolút kezelhető csak érintőképernyővel, de ha kell hozza egy asztali számítógép teljesítményét és kezelhetőségét.
De ha már 2018 van, és Apple amúgy is a szolgáltatások felé akar elmozdulni, akkor ezt az egészet úgy is megoldhatja, hogy cloudban futó virtuális gépre lép be a user az asztali élményért, borsos havidíjért cserébe.
-
törölt tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Nem így kell százalékot számolni
25 helyett 27 százalékos ÁFA azt jelenti, hogy ami addig 125 forint volt, az 127 lett. Kemény 1,6%-os drágulást okozott az ÁFA-emelés, összevetésül az szja 1%-os csökkentése 1,53%-al növelte a nettó keresetet. Kerekítés után a kettő kioltja egymást, ha csak nem zsebbe megy a fizu egy része, ugye. -
törölt tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Elvileg, de ne siessetek, fél órája még nem voltak kint. Már ha előtte meg is akarjátok tapogatni.
-
törölt tag
Sziasztok,
azt tudom, hogy alapvetően nem lehet ipaddal egeret használni, de a minap belefutottam ebbe a hírbe:
Nekem pont ilyesmi kéne, nem akarom ios-t egérrel használni, csak RDP kliens alatt működjön. Ilyet oldott meg valaki már?
-
törölt tag
Tegnap nézegettem icloudot, és azt írja, hogy 1,3 gigányi backup van rajta, de nem tudom megnézni, hogy mi, és csinálni se tudok vele semmit. Ipaden elvileg kikapcsoltam minden backupot, hogy tudom megnézni, hogy mit másolt fel a szerencsétlen?
-
törölt tag
-
törölt tag
Tegnap megvettem a 2018-as ipadet. Féltem a 4:3-as képaránytól, de eddig tetszik, csak még szokni kell, elsőre nagyon elveszett voltam a megszokott androidos gombok nélkül
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.A pencillel élmény írni, az viszont elég komoly csalódás, hogy 33 ezerért adtak gyakorlatilag egy műanyag botot, az aljára valami gumiszerű izé (mi a grip magyarul) illetve egy csiptető(?) a tetejére igazán elférne..
-
törölt tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Most jól értem, hogy ha megnyitok egy pdf-et, akkor nem tudom megmondani neki, hogy ez egy könyv, amit aldikoval nyiss meg, vagy egy mávos vonatjegy, amit egy sima mezei pdf readerrel?

-
törölt tag
Sziasztok!
Az új ipad kapcsán elgondolkoztam, hogy beruházok legelső apple termékembe, "újoncként" mit érdemes tudni?
Azt látom, hogy más csatlakozója van, a hozzáadott kábellel működik a töltés powerbankről is, illetve file másolás pc-ről? ios mennyi helyet foglal, mennyire lehet elég a 32 gb belső tárhely? Chromecast működik-e az appokkal, pl netflix? Budapesten melyik boltba érdemes menni, ha megtapogatnám, kipróbálnám Pencillel is?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy időben nekem is csinálta, topicfüggetlenül. 1-2 hete nem. Jelöld ki a szöveget, akkor látszani fog, valami css feldolgozási hiba lesz.
25 helyett 27 százalékos ÁFA azt jelenti, hogy ami addig 125 forint volt, az 127 lett. Kemény 1,6%-os drágulást okozott az ÁFA-emelés, összevetésül az szja 1%-os csökkentése 1,53%-al növelte a nettó keresetet. Kerekítés után a kettő kioltja egymást, ha csak nem zsebbe megy a fizu egy része, ugye.
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.