Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chip
aktív tag
válasz Mariann294 #4012 üzenetére
Szia!
Ezt a programot nem ismerem de a te problémád is hasonló lehet a kicst korábban megírthoz: [link] A program bizonyos idő után bontja a kapcsolatot. Bele kellene nézni a beállításaiba.
-
Chip
aktív tag
válasz Mariann294 #4014 üzenetére
Szerintem ha hálókártyán keresztül használod a DSL modemet akkor nincs szükséged a Siemens-es programra. Az USB-s netkapcsolathoz viszont tényleg kell a drivert. Ha nem tévedek.
-
Chip
aktív tag
válasz Mariann294 #4016 üzenetére
Ebben az esetben természetes, hogy elmegy a net.
Nem lehet megoldani, hogy hálókártyával csatlakozzál?
-
Chip
aktív tag
válasz Mariann294 #4018 üzenetére
Nekem is volt problémám korábban a modemmel. (Alcatel 530) Melegedet nagyon és ilyenkor nagyon lassan kapcsolódott. Ez a probléma is 2 év után jött elő. Lehet, hogy szép lassan telement porral és már azért vált megbízhatatlanná. Nézd meg a tiedet, hogy mennyire meleg a burkolata.
Felhivtam az ügyfélszolgálatot, mondtan, hogy gond van a készülékükkel. Néhány napon belül kicserélték. -
Killing
addikt
válasz Mariann294 #4022 üzenetére
Hali:
Invitel PCL
Shroffold road, London, NW1 5LR
Phone: +44 20 7894 0424
Fax: +44 20 7894 0020szal nem hiszem.
Na jó, a címek, számok kitaláltak, csak vicc volt.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Mariann294 #4024 üzenetére
Ok, kösz.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Newyorker
addikt
válasz Mariann294 #4065 üzenetére
akkor gondolom ez a normál?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz Mariann294 #4067 üzenetére
nekem csak 6.04 és 0.42
elég nagy különbség
mi lehet az oka?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz Mariann294 #4069 üzenetére
torrentnél nálad mennyi a plafon letöltés?
-
Newyorker
addikt
válasz Mariann294 #4072 üzenetére
nekem 760 volt a plafon, akkor neked kb 1megabittel nagyobb, ej ej Invitel!
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #4075 üzenetére
Őő van egy érdekes dolog.Miután felinstalláltam a modemet ujrainditottam a gépet ugye és érdekes...betöltődik az asztal,az oldalsáv,de aztán gondolkozik ezerrel,a memória 40-ről 60%-ban lesz használatos,és kb 1 perc után betöltödik a többi program is,és a memória újra 40% (alap).Ez mi a fenétől van?
-
Chip
aktív tag
válasz Mariann294 #4076 üzenetére
Ugyanolyan Siemenst kaptál?
Még mindig ragaszkodsz az USB-s csatlakozáshoz?
Miért nem a Vista-ba épitett progival csatlakozol? -
Chip
aktív tag
válasz Mariann294 #4078 üzenetére
Értem, router szerűen használtad az előzőt. De gondolom nem ment egyszerre a két gépen a net.
Én arra gondoltam amikor a Vista-t említettem, hogy felrakod az USB-s drivert, de utána pedig nem a gyári programmal csatlakoznál az internetre, hanem a Vista saját programjával.
Nem olyan drága már egy megbízható router, szerintem megéri megvenni. Ha erre értetted, hogy elosztó.
-
Newyorker
addikt
válasz Mariann294 #4087 üzenetére
ez a fiber, ez brutál
ezek dinamikus IP-sek?
-
Killing
addikt
válasz Mariann294 #4087 üzenetére
Az is nézzük hogy ezek akciós árak, új előfizetőknek. Valójában 18 000 Ft.- az.
A UPC meg addig ne vagyük alternatívának míg korlátozza a p2p-t. Ez a 300 GB/hó is vicc.
A Digi meg b*szik terjeszkedni. Szegeden van Digi TV, de net az nincs.
Newyorker: Igen, dinamikus IP-sek.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz Mariann294 #4092 üzenetére
Nekem snincs vele semmi bajom. Ha valami van, hamar segítenek. A sávszélesség meg elég nekem.
-
Alex91
félisten
válasz Mariann294 #4103 üzenetére
ipTV-be oltek a fejlesztest, ez latszik a csomagokon is. Savszel fejlesztes sokba van, Inviteles teruleten meg nekik kellene megoldani, amit vagy fognak, vagy nem. Az a szerencsejuk, hogy a konkurencia se kepes sokkal jobbat nyujtani a teruletukon.Ha esetleg majd rakenyszerul, akkor emel...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
válasz Mariann294 #4110 üzenetére
Köszi
-
Reteek
csendes tag
válasz Mariann294 #4124 üzenetére
Invitelnél a garantált (legalábbis a 8 megásnál) nagyon is jó! Vagyis régen az volt xd
... Ha isten mindenható, akkor tud olyan követ teremteni, amit nem tud felemelni, de ha nem tudja felemelni akkor nem mindenható. ...
-
Anubis_9
őstag
válasz Mariann294 #4126 üzenetére
Szerintem Reteek-kel ugyan arról beszéltek. Vagyis, hogy az Invitel garantált sávszélessége jobb, mint a többi szolgáltatónak.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Killing
addikt
válasz Mariann294 #4167 üzenetére
Thx.
-
gyurczy
őstag
válasz Mariann294 #4208 üzenetére
A Bp-i szerver is 500 feletti pinget ad, gyakorlatilag elhanyagolható a kettő közötti különbség.
-
gyurczy
őstag
válasz Mariann294 #4211 üzenetére
Mariann294: Na a helyzet a következő: ADSL modemről a netet a Liksys WRT54Gv3 osztja le egy gép és 30m kábel között. A 30m kábel végén ül egy WRT54Gv7, ami switch módban dobja szét két gép között a netet. A 30m kábel lesz a ludas, mert mögötte bármit csinálok 500 feletti a ping, a kábel előtt pedig 20-25.
Szerk:
Doki16: parancssorból 8-9 ms a ping, speedtesten meg 500+ úgy, hogy a fentiek is igazak. Most akkkor mivan???
[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
válasz Mariann294 #4213 üzenetére
Speedtest Explorer alól
Speedtest Google Chrome alól
Pingtest Google Chrome alól
Na most akkor mivan?
[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
válasz Mariann294 #4216 üzenetére
Az oké, de akkor a speedtest mégis hazudik?
-
törölt tag
válasz Mariann294 #4223 üzenetére
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest