Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a tesztek. Én minden estre szeretem az összehasonlító részét.
#6468 helkis
Túlmelegedés nálam nem probléma mert épített víz van mindenen. A stabilitás már lehet kérdéses mert nem szokásom Prime-ot futtatni 24 órán át max 10 percet aztán az éppen aktuális játékok alatt vagy kibukik vagy nem. Egyelőre nálam 4.4 a sweet spot bár van egy olyan érzésem hogy 100-200MHz-et még ki lehetne belőle hozni ha jobban értenék a uefihez meg időm is lenne rá. A Win viszont tutira lehúzza nálam a teljesítményt! Már nem is emlékszem mikor lett telepítve és közben egy alaplap is lett cserélve alatta. Még tuti marad pár évig nálam ez a konfig és kap majd egy 3070-et Cyberpunkra kb fél év múlva ha helyrepeccselve steam sale-en lesz
-
helkis
veterán
válasz
üzenetére
+1, az is kérdés, hogy ezek a tuningok mennyire vannak kitesztelve, mennyi hibajavítás van közben, amiről nem is kap infót az ember, max kevesebb pont formájában..
túlmelegedés, tdp, energiagazdálkodás (régebben egyértelműen tuning rontó hatása volt, ma már nem egyértelmű, van mikor jó ha tud pihenni kicsit a cpu, van mikor felesleges), operndszer hülyeségei, stb..de tényleg jó látni, hogy bár régi vas, nem vén vas!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest