Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#25954560 #6465 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a tesztek. Én minden estre szeretem az összehasonlító részét.
#6468 helkis
Túlmelegedés nálam nem probléma mert épített víz van mindenen. A stabilitás már lehet kérdéses mert nem szokásom Prime-ot futtatni 24 órán át max 10 percet aztán az éppen aktuális játékok alatt vagy kibukik vagy nem. Egyelőre nálam 4.4 a sweet spot bár van egy olyan érzésem hogy 100-200MHz-et még ki lehetne belőle hozni ha jobban értenék a uefihez meg időm is lenne rá. A Win viszont tutira lehúzza nálam a teljesítményt! Már nem is emlékszem mikor lett telepítve és közben egy alaplap is lett cserélve alatta. Még tuti marad pár évig nálam ez a konfig és kap majd egy 3070-et Cyberpunkra kb fél év múlva ha helyrepeccselve steam sale-en lesz -
helkis
veterán
válasz
#25954560 #6465 üzenetére
+1, az is kérdés, hogy ezek a tuningok mennyire vannak kitesztelve, mennyi hibajavítás van közben, amiről nem is kap infót az ember, max kevesebb pont formájában..
túlmelegedés, tdp, energiagazdálkodás (régebben egyértelműen tuning rontó hatása volt, ma már nem egyértelmű, van mikor jó ha tud pihenni kicsit a cpu, van mikor felesleges), operndszer hülyeségei, stb..de tényleg jó látni, hogy bár régi vas, nem vén vas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS notebook topic
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest