Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
megtettem! a napokban vmodot is akarok csinálni a karin, szval félthetitek a GTX-es eredményeket
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
tévedtem, már 24k, jo de egyenesen az nV szponzorálja a csókát, karikon vmod, és mindenen LN2 [link]
Keldor papa : meglesz az a 13k léggel is
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Zoli329
addikt
válasz Overlocker #159 üzenetére
Basszus elindítottam a supreme tesztet magas prioritáson, 1 percig megse tudtam nyikkanni, csak az egér ment! ez igen!
-
Achill3uS
nagyúr
nekem el sem indul.. aszongya az alkalmazás inicializálása hibát észlelet ..ect, akkor ez win hülyeség lesz, vagy nemtom..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Zoli329
addikt
válasz Overlocker #158 üzenetére
Ja. Win2k forever.. Nekem az minden tesztben odaver az xp-nek
-
Achill3uS
nagyúr
nah, ennyin beton az Infinity-vel: [link]
feljebb nem tudom stabilizálni 3,4-en már fagyogat, levegővel nem lehet további tuninghoz rendesen elhűteni ezt a procit..
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Achill3uS #167 üzenetére
beszarok... rinyal orthos,ha az affinitast allitgatod Jah es beton akko lesz ha 24H utan is meg igy futik az orthos
Amugy tenyleg nagyon meleg a cucc,es en meg azert rinyalok ha 55 fole megy az e4300 vizzel
Gratu hozza!
[Szerkesztve]Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz DeadMeat #168 üzenetére
jovanna, 24H.. játék nem fagyott még, 3dmark se semmi, stabil ennyin vaze
jo hát, ezek ilyen melegek, engem is idegesít h nem tok feljebb menni mert nem birom elhűteni
kis winrar: [link] (ez vicces, 800 cl4-ben, 965-ben )
kis cinebench: [link] (13sec)"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
Most nézem! 2005 Szeptember Dual-Core
2006 Szeptember Core 2 Quad
2007 Szeptember ???? -
Oliverda
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #172 üzenetére
LS lesz megint, csak egy Chilly1 moddolt verzsön
nitro talán jövő hétvégén.. egybe akarom kötni egy sigle GTX nitrózással.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #178 üzenetére
ez mondjuk már nem ebbe a topicba tartozik, folytathatjuk priviben, de kedd-en ugyis találkozunk, képek johogy lesznek egyébként min. 20 fokkal fog jobban hüteni load-ban..
-
Achill3uS
nagyúr
Intel Core 2 Extreme QX6800 procit kapott az XS-en egy fazon tesztelni [link]
semmi extra a QX6700-hoz képest, csak magasabb alap órajel, ugyanugy szorzólock mentes."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
bishopxx2
csendes tag
Szerintetek milyen lapba muzsikálna jól ez a QX6700 ez a proci
szerintetek egy P5B-be vagy inkább ha lehet majd kapni akkor vegyek majd lapot is hozzáJónás
-
Achill3uS
nagyúr
válasz bishopxx2 #184 üzenetére
1. a QX6700-at már lehet kapni egy ideje, legalábbis itthon inkább rendelni kell..
2. hamár egy ilyen procit veszel, miért a 20-30k-s lapokat nézed hozzá? én minimum egy Asus Commando-ba raknám ha nagyon tuningolni akarnám, teljesitményre kihegyezve, átlag szinten használva vagy alapon vmi 975-be, valszeg egy Asus P5W64 WS Pro-ba, ha pedig SLI-t akarok mellé akkor egy 680i lapba, mondjuk egy Striker-be vagy vmi referencia lapba..
-
bishopxx2
csendes tag
1. Nem tudtam úgy hogy kössz
2. kössz megfontolom amugy ha nem muszály miért költsek rá most vettem gépet
2 hónapja még az alábbiakat ASUS P5B E6300 2 GB RAM KINGMAX X1950PRO
gyors megoldás kellett de a proci számomra nem elég gyors azért gondolok ilyenre
de falszeg lesz benne egy 8800 GTX 4 GB RAM fejlesztem és Akkor már jöhet az Asus stike meg is van köszzJónás
-
Achill3uS
nagyúr
válasz bishopxx2 #187 üzenetére
1. kérlek
2. hát akkor sztem egyelöre egy E6600-at dobj bele és várj egy pár hónapot amig lemennek a Kentsfield árak egy kicsit, mert amúgy átlag felhasználás mellett (tehát ha nem kódolsz, tömöritesz, 3dmstudiomax-ozol, vagy 3dmarkozol sokat) nem éri meg a ráfordított pénzösszeget, mert nem tudod kihasználni. de pl addig megveheted a Striker-t a GTX-et meg a ramokat"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
ROBERTOH
őstag
Q6300-ról van valami hír?
Achill3uS: oksiez a kedvenc aláírásom
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #190 üzenetére
úgy néz ki a Q6400-al együtt valóban törölték, nem lesz retail prociként kiadva
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #195 üzenetére
ezt a tervet nagyon eltolták.. a QX6700-at sima Q6700-nak kellett volna kiadni, vagy a QX6800-at kellett volna hamarabb, mert igy lol, hogy két Extreme proci van ami ugyanazt tudja csak 300mhz különbség és 300$ lesz köztük..
nemtom mire licitálgattok itt de biztos nem az én procimra
Keldor papa: *2 és akkor elkezdhetünk beszélgetni"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
addig sztem még nálam lesz, de nem mernék rá mérget venni, dobj privit ha aktuális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest