- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
és szerintem a barmai nem is értik, hogy anno az ibm-nél mit miért hova tettek
Tekintve, hogy anno a Lenovo az üzletággal együtt megvette konkrétan a szürkeállományt is (konkrétan a tervezőrészleget), ezt nyugodtan tekinthetjük mítosznak.
Nem, itt piachoz igazodásról, illetve költséghatékonysági döntések sorozatáról van szó.
Francia91:
Főleg ha hozzávesszük, hogy valaki már otthon csinált T42/T410 hibridet (itt volt is kb 2-3 hónapja belinkelve a topikban)
Ez is mítosz, nem a sufniban bütykölte azt össze valaki, már ha a "T50"-projektre gondolsz. T410-hez annyi köze van, hogy ugyanilyen generációs alaplapokat gyártattak le kis volumenben, olyan formával, hogy azt T43-házba be lehetett tenni. Ezen kívül kb. semmi köze a Thinkpad-ekhez a történetnek.
-
btudos
nagyúr
Azért T530-hoz képest nincs dedikált hangvezérlő gombsor, amit én 6 év TP-zés után ösztönösen keresek, aki használ trackpointot az sírva kucorodik a sarokba minél messzebb az új szériától, miközben a T530 teljesen jó, és a touchpad önmagában is egy kalap szar, ha a trackpoint gombjait kivesszük. Nincs reteszzár a kijelzőn, ráadásul a letörés is hiányzik a palmrestből, engem baromira zavart a T440 használata közben (T430-am van). Frankó, lett numpad, ami meg ergonómiailag zsákutca, mert így nem középről nézem a kijelzőt. Szóval nagyon sok szempontból visszalépés, amit nem feltétlen kárpótol az újragondolt akkukezelés és az opciós IPS kijelző.
Az anyaghasználatba és a design-ba (főleg szín téren) szándékosan nem mentem bele, az valamennyire szubjektív, de az általam felsoroltak olyan dolgok, amik igazából indokolatlanul lettek szarabbak, max. nem mindenkit zavar. Business classról lévén szó ennek nem kéne beleférnie, de sajnos belefér.
-
HSM
félisten
Nagyon szépen összefoglaltad, maximálisan egyetértek.
Amúgy az Elitebookos oldalsó megoldás se rossz, nekem csak az új lenovóknál lévő felső sor "folytatása" megoldás nem adja. Mondjuk az Elitebooknál meg a nyíl-gomboktól mászok falra, aki kitalálta azt az elrendezést, annak adnék a betörőbiztos klaviatúráddal egy "leckét".
A Dell jó, van egy E6510 ismerősi körben, driver téren kell kicsit hegeszteni, mire életre kel, de amúgy az még jó gép volt. Az újak viszont ott is néha érdekes mutációkat mutatnak.
Ami engem illet a szakmában, én szívesen megszokok új dolgokat, ha azok jók, hasznosak. De megszokni valamit, ami se nem hasznos, se nem jó? Az ilyen nekem nem pálya.
Természetesen jók a billentyűi az új TP-knek is, de a jó layout legalább olyan fontos lenne. A használhatatlan tapipad is elég nagy gond. A notinak az lenne a lényege, hogy használható az is, ami benne van gyárilag, hiszen csak azt viszed magaddal, nem a komplett íróasztalt...
Ahogy írtam, én abban láttam megoldást, hogy vettem egy igen erős kiépítésű, szép T420-at, ami remélem sokáig kiszolgál majd intenzív használat mellett is. Az 1-2 évente kidobálós megoldás nekem nem adná, mire kitapasztalom a gépet, már dobhatnám is ki. Szerencsére nem riaszt vissza, ha szét kell kapni a vasat.
Erő az akad benne dögivel, jó masszív is, minden periféria korrekt, szóval jelenleg elégedett vagyok vele nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest