- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
diobioesz1 #42939 üzenetére
Senki nem mondta, h ne vásárolj tőlük. Annyit mondtam,h nem ajánlim meg minek mikor magyar boltok szinte ugyan ennyiért árulják és be is tudsz menni ha vmi gond van. Emaggal max telefonon tudsz beszélni
A személyeskedésről annyit, h csak kijavítottalak, ne ríjjál minden miatt .
Te mondtad, h mennyire nagy szaki vagy szóval ha vmit elrontassz akkor lesz aki kijavít ebben biztos vagyok, ha nem én akkor másTudom mennyiért árulták, viszont ez egy fórum ahol ajánlunk, ha te is ezt szeretnéd csinálni illik naprakész lenni nem 2 hónapos árakkal dolgozni
Veheted ezt is személyeskedésnek, nem az, csak vélemény nyilvánítás meg tények
SeniorTilla: Tudom, h az. Aztán ha vmi elromlik vagy van kedvük gariztatni vagy ráfogják, h te voltál a hülye és nem fariztatják neked. Törvényileg mivel nem Magyarország, kb semmit nem tudsz velük tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest