Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
válasz King Charles #63641 üzenetére
Ha sikerül akkor nagyon sok képet kérek róla
Novum Forum Siculorum
-
nagyúr
Biztosan halálra akarod magad szopatni vele? Az egy dolog, hogy mennyibe kerül behozatni, meg milyen átepítések kellenek, de utána a karbantartás sem lesz egyszerű, jó eséllyel rendelhetsz egy olajcseréhez is cuccokat amerikából. Ha meg törik ne adj isten ...
-
Qru
MODERÁTOR
Én úgy tudom nem kötelező a részecskeszűrő, ha anélkül is tudja az Euro 6d normát. Átalakítást igényelhet a fényszóró (más lehet vetítési képe, odaát szimmetrikus itthon asszimetrikust használatos), ha az index piros azt is sárgára kell cserélni (most már kint is sárgát használ sok gyártó), illetve kint nem kötelező a ködzárfény, elvileg azt is hiányolhatják itthon a vizsgán.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kicsipampam
tag
Németben van pár cég, akik hoznak be neked, de nem amerikából, hanem Kanadából, mert nem igényel átalakítást, ugyanaz a szabvány. Lengyelben is van pár cég, ők is Kanadából hozzák. Itt nem messze tőlem van egy Honda kereskedés, ott volt egy ilyen Accord, még hirdették is a mobile-n. Nekem is megfordult a fejemben, de még nem aktuális nálam majd 2-3 év múlva. Az alkatrészek miatt ne aggódj, ma már az internet korában bármi megoldható.
-
i-sti
senior tag
Fél éve, Romániai hahun is volt egy új Accord. Nem tudom honnan hozták be. Lehet az is Kanadai volt.
OFF topic: nekem most nagyon mozgatja a fantáziámat egy 3-5 éves CT200h. Néztem mobilén a Luxury line megfelel az igényeimnek kezdem unni hogy:
a Jazz alatt nincs rendes futómű
nincs hangszigetelés
mindenhol is kezd rozsdázni
belső műanyagok kopogósak
pálya tempóban nem lehet bent beszélgetni
kerékjárati ívekre legalább egy darab műanyag takarólemez sem jutott stb. stb[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest