Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tozser53

csendes tag

válasz poldres #506 üzenetére

Ezt a ver. frissítést honnan szedted le? Bő egy éve ezzel a ver.-rel vettem a gépet. Bejöttek a hirdetések. Visszaküldtem a szervíznek. Rárakták a 6. akárhányat és felhívták a figyelmemet, hogy ne frissítsek. Ok. Megint vírus. Megkerestem a fórumot. A srácok beajánlották a StrarOs-t. Bejött, de valamit valamiért. Amint fentebb látod pár sorral, az accelerátor ( gyorsulás mérő?) nálam is bedöglött ugyanazzal a hibával. Pl. amikor egy képet készítet(ek)tem a kép 90 fokkal elforgatva jelent meg és jelenik meg mostanáig és nem működik normálisan a képernyő forgatás sem. Ezek minden bizonnyal összefüggnek. Az oroszokat megkérdeztem. Ők csak felrakják a netre a romokat, segíteni nem tudnak. Semmilyen app nem segít a hibát helyrehozni. Valamelyik angol nyelvű portálon beszélgetnek a témáról, de androidos szoftver guru nem vagyok, így feladtam. Meg vagyok elégedve, hogy a gépemet rootolni tudtam a srácok segítségével és kiszedhettem a vírusokat, bejutva a system.be.
    A pico gapps megtalálása Soka segítségével mindent megoldott, mert a különböző általam talált gapps-k felrakása nagyon melegítette a gépemet. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák