Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz D1Rect #17925 üzenetére
Sajna előzmény az maga az Alfa Dragon ház, amit szétrobbantottam felcsiszoltam és összeraktam ismét. Az ő és Béta ház elemeiből fog megépülni a vas maga. Az inspirációt az elmém adja (nomeg a temérdek vázlat az uncsi órákról), a maximális hűtési teljesítmény, a "clear" optika és az extrém elemek keveréke lesz a ház. Majdnem száz kisebb-nagyobb skiccem van eddig, ami eszembe jut lerajzolom, 8 év képző után ez ilyen beidegződés. Komplett tervem pedig nincs és nem is akarok, feleslegesnek tartom. Például eddig felülre semmilyen ventit nem akartam, de aztán jött az ötlet hogy menjen egy tripla radi oda is. A szivattyú egyedi konzolon lesz a táp felett, erről is lövök majd képet még ezt is csak úgy hipp-hopp csináltam. Belül még lesz hangszigetelés, egyedi cable management, UV neonok és ledek. A ház alsó felében ahol a lap lesz, semmi mást nem rakok be, a légcsatorna elvét követem majd. Elöl beszív a 2 14-es venti hátul lyuggatott takarók és két 92 milis venti szív majd ki. A felső traktusban pedig 1 9,2-es szív ki, és 3 darab 12-es fel. Hátulra megy egy tartály, oldalt a megvilágított kivágás, a külön boxban pedig még 1 egyedi radi, hőmérő kijelző, neon, szabályzó és valszeg lefalazom az előlapot és a kapcsolók is odakerülnek majd. Úgy kb. ennyi jutott eszembe hirtelen.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest