Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Mára elég volt az internetből
- LG - "I'll be back"
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Lehet hülyeséget kérdezek, de ilyen estben, magát az épületet, amibe elhelyezik, nem lehet "erősebben" klimatizálni? OK, tudom, ez plusz költség.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz Geri Bátyó #2 üzenetére
Az OK, feltekerem a venti fordulatszámát! Tudomásom szerint, az ilyen szerver termek eleve légkondicionáltak, nem kis mértékben, szóval nem mindegy a ventiknek a környezeti levegő, erre gondoltam.
(mondjuk az igaz, hogy ez eleve vízhűtéses, az felett elsiklottam , így a környezeti levegő hőmérséklete nem befolyásol akkorát)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem, itt igazából magát a hűtőrendszert kell hatékonyabbá tenni. Nem katasztrófa ez, mert a komponensek működnek, csak túl közel vannak egymáshoz a jelenlegi hűtőteljesítménnyel. Szóval ez viszonylag gyorsan áttervezhető dolog. Még azt sem hiszem, hogy nagyon nagy pluszköltség lenne, inkább csak az áttervezéssel járó időkiesés a gond.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cucka
addikt
válasz Geri Bátyó #2 üzenetére
De, szervereknél a hűtés leginkább arra hasonlít, hogy "bekapcsolod a légkondit, ha túlmelegszik a procid".
Egy rack szekrény ezekből a blackwell-ekből fogyaszt úgy 100 kilowattot. Képzeld el, hogy beraksz kettőt a nappalidba ebből, akkor 10 perc múlva szauna hőmérséklet van a szobában, és tök mindegy, hogy vízzel vagy levegővel hűtöd, mert nem fog lehűlni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Ingatlanos topic!
- Robot fűnyírók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Mac Mini M2 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3837
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700G (8 mag/16 szál) -RADEON GRAPHICS -Új 16/32GB DDR4 - M.2 SSD - GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Középkategóriás Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 GB Nvme SSD
- Retro PC - P5QL Pro/Core2 Duo/3GB RAM/NO HDD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer PC : I5 4690K / RX 590 8GB / 24GB DDR3 / 240SSD+1TB HDD
- gaming pc, win11, 16gb ram, 1tb sshd, i5 4x3ghz proci, gtx 760
- Intel 9.-gen i3-as Win11-es Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!
- Cooler master, asus 1700foglalat alaplap, i3-12100f, asus tuf gtx1650S ddr6
- Jobb, mint a 4-es Pi: 2,16 GHz Celeron N2930, 8/128GB
- GAMER PC i7-3770K 3.50GHz RTX2060 OC 6GB 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest