Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Sziasztok.A Samu HD403LJ vinyám a következőt produkálja: nem lehet rá írni, csak olvasni tudom róla az adatokat. Elkezdtem lementeni a dolgaimat, aztán az is bekrepált. HDSentinel öntesztje azt írja, hogy "sikertelen olvasó egység hibája miatt". Egyébként még 70 gyenge szektort lát, de úgy tudom hogy attól még működnie kéne rendesen.... Egy kiadós formázás segíthet rajta? Még nem nagyon volt dolgom rakoncátlankodó vincseszterrel, egyelőre nem tudom mi tévő legyek, lécci segítsetek!
-
Zinho
aktív tag
válasz liksoft #7686 üzenetére
Igen, a formázás valóban logikátlan próbálkozás lenne... közben nagyjából tud olvasni, szóval próbálom lementeni róla az adatokat, mással nem is próbálkozom, aztán viszem vissza gariba.
Először azt vettem észre hogy szaggat a zene amit lejátszok róla, de csak a Vista baromságának tűnt, aztán jött a kakukk... Köszönöm a segítséget! -
Zinho
aktív tag
válasz Blaze71 #7696 üzenetére
Hát remélem velem sem fognak problémázni... Itthon elég csúnya dolgokat művel, morci lennék ha visszadobnák, hogy semmi baja!
Jó lenne egy csere 640es F1 Samu kis ráfizetéssel... bár először annak örülnék a legjobban ha minden cuccomat le tudnám menteni most úgy fest hogy azzal nincs gond, csak lassú, meg alig találtam eszközt amire menteni tudnék. -
Zinho
aktív tag
válasz Core2duo6600 #7700 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, bár nyilván nem most volt, ha egy 80as Samsungról volt szól...
-
Zinho
aktív tag
Helló! A tegnapi halottnak hitt Samsung vincseszter, ami nem tudott írni, aztán olvasni sem meggyógyult! Le tudtam róla menteni a cuccaimat, aztán az írás is ment, szóval leformáztam, hátha sikerül, és ne legyen rajta semmi ha visszaviszem gariba... És most HD Sentinel 100%osnak írja, nem tapasztalok semmi problémát. Na most mi van ilyenkor? Örül és kész? Bár már nincs túl nagy bizodalmam ezek után a vincseszterben...
[ Szerkesztve ]
-
Zinho
aktív tag
Helló!
Vinyó okozhat kékhalált úgyis ha nem rendszervinyó?
Mert most fagy az amúgy egy éve stabil gépem (semmi változás nem történt). Gyenge szektoros a vincseszter, de gariba ez még kevés, viszont gyanítom hogy fagy is tőle a rendszer. Szóval arra gondoltam hogy berakok egy másik vinyót amiről futhat a rendszer, a gyenge szektoros meg marad adattárolásra... amíg be nem adja a kulcsot végleg.[ Szerkesztve ]
-
Zinho
aktív tag
Hát én is használom a gyenge szektorosat, 103 db van rajta, de pl. van konkrétan egy cirka egy gigás mappa, amit kb egy óráig másol, és amikor először próbáltam másolni, akkor jött elő a sok gyenge szektor.
BAD_POOL_CALLER kékhalál van, a többi számot nem sikerült még leírnom. Elvileg ez driver hiba... ami fura mert csak hivatalos Vista drivert használok mindenhez.
Azért megpróbálom kicserélni a rendszervincsesztert, hátha mégis az a ludas.
Az a baj, hogy az EsTools szerint hibátlan a vincseszter, low level formatot is megpróbáltam, a boltban a szervízben azt mondták hogy az eddig megoldotta mindig náluk. Hát nálam nem. -
Zinho
aktív tag
válasz 7Heads Drago #8093 üzenetére
Őőő. Várj
Szóval most a gyenge szektoros vincseszteren van a rendszer. Van egy másik vincseszterem, azon is van egy Vista, amikor felraktam rá, csak az volt bent. Tehát ha a tökéletes vincseszterről fog futni a rendszer, akkor okozhat-e a háttérben galibát a gyenge szektoros? Így utólag is firkálhat az összesre a win? -
Zinho
aktív tag
Sziasztok!
Invalid file system-met meg lehet gyógyítani újraformázás nélkül? Érdekes, hogy a rendszer partícióra is azt írja, de az működik... köszi előre is a segítséget! -
Zinho
aktív tag
Sziasztok!
A smart log-ban van egy olyan hiba, hogy "ultra dma crc error count". Kicseréltem a kábelt, de még mindig ott van. Kérdés: a logban benne marad a hiba, akkor is ha hibás volt a kábel, és jóra cseréltem?
Rettenetesen belassult a rendszerem és fagy, azért néztem meg a smart logot... de a kábelcsere után is hasonlókat produkál. Újrahúzom a rendszert; de amúgy ez lehet vinyó probléma? Merre keressem tovább a hibát, ha nem a win a ludas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest