Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz mettek #18739 üzenetére
Parkettás változatot érdemes venni.
A C2-es kasztni régi, kipróbált, csak nekem a fekete nem jön be. De árban jó.
A C3-as jüval drágább, keskenyebb, a teljesítmény szabályozás megy lábbal is, a Dinamyc Drive futómű jó, kissé benyomódnak a kerekek, ha a lapos küszöbön megy át. -
ribarszki
őstag
válasz mettek #18908 üzenetére
Az a gagyi Miele, azzal a gagyi tekerővel a tetején kb 3x tartósabb lesz mint a Philips, ami egyébként egyáltalán nem ajánlott márka. Egyébként miből szűrted le, hogy a Miele gagyi? Tényleg kíváncsi vagyok. A burkolat alapján? Tudod milyen alkatrészek vannak a kasztni alatt?
Mondjuk az tény, hogy nem egy szépségdíjas termék, de ez alapján megítálni a képességit nagyon rossz irány. De a Philipset tényleg felejtsd el, még ha a MM-es eladó ezt is tolja a jutalék miatt.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz mettek #18916 üzenetére
-Szerintem néz körbe a Bosch és az Electrolux-oknál.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz mettek #18921 üzenetére
-Meg néztem.
-Nagyon jó,biztos nem fogsz benne csalódni.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
törölt tag
válasz mettek #18916 üzenetére
C1-et hol láttál 80-ért? Átbasztak. A legolcsóbb C1 43000, a legdrágább 50000 Ft.
(#18917) Atesz 666
„Azzal a pici különbséggel,hogy én tapasztalatból ajánlom”
Milyen alapokra is épül ez a tapasztalat? Mint ez?
„Abban is biztos vagyok,hogy pld egy ma gyártott 3x annyiba kerülő miele sem megy el 5 évnél tovább,márkanév ide vagy oda.” Tehát itt s/nem tapasztalatod van, csak vélekedésed. Ahogy azt már írtam erre a mondatodra.„a sokkal megfizethetőbb árú”
Ultima ratio. Hisz’ Trabantot is csak azért nem vettek a nyugat-németek, mert keletre sem volt elég. Pihenjél már!(#18932) cekkk
Miről lett szólva, hogy legyen befejezve? A Miele tapasztalatok alapján való ajánlása vagy a személyeskedő, tahó beszólással tarkított leoltás? Szerintem utóbbi. Sőt, ez mintha a szabályzatban is tiltva lenne.
„Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
…sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom.”(#18941) Csabroncka
A Rakéta az semmilyen szempontból nem volt jó. Az eltérő érintésvédelmi szabványok (és megvalósítás) miatt ezerszámra raktunk bele utólag több helyre plusz szigetelést.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mettek #18947 üzenetére
OK. És a C3-at megnézted, és gagyinak láttad?
„plusz a MM-ban a tesztgépnek már akadásmentesen körbeforgott ez a tekerője ami azt jelenti hogy kikopott pedig nincs agyon használva”
Nincs? Szerinted akik ott gyepálják a gépeket, azok elérik a legminimálisabban gondos tulajdonos szintjét? Vagy a lehető legdrágább, megfizethetetlen eszközt basztatja mindegyik? Én is láttam már MM-ben Miele mosógépen fityegő bekapcsoló gombot. Az egyik eladó is ezt tette szóvá, külön kiemelve, hogy „Miele minőség”. Szerintem egy ilyen gép hónap alatt többet kap, mint egy háztartásban egész élettartama alatt. Ha otthon letörölném és pár perc munkával teljesen tisztára pucolnál a mosógépünket, nem mondanád meg róla, hogy nem vadi új. Pedig kilenc éves, és háromszor-ötször használjuk hetente. Sehol rozsda (pedig az ajtó nélküli zuhanyfülke mellett áll a kezdetektől), sehol fityegés (gomb, ajtózsanér), sehol folyás, sehol karc. -
Mercutio_
félisten
válasz mettek #18962 üzenetére
Nem neked válasz, csak mellékatt!
tomtyi: Itt olvastam, a mosoda szó beírása a keresőbe neked is megy.
Ezt az áruházban nagyobb a terhelés szöveget ne erőltesd, én még nem láttam hosszú sorokat kígyózni a fehérárú osztályon max ha ingyen mosószer termékmintát osztogattak
Egyébként különösebben nem érdekel a dolog csak jelezni szeretném, hogy a témában nem érintett olvasók is unják már ezt a Mórickának mindenről az jut eszébe szindrómát
szerk.: szerintem cekk nem kérte, hogy "szinkronizáld ", a személyeskedést pedig hanyagolnám, nem vet jó fényt és az érvek hiányára utal.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ribarszki
őstag
válasz mettek #18980 üzenetére
Pontosan melyik C3-at vettétek? Ha már kiporszívóztátok a lakást, mi a tapasztalatod, kell a turbókefe, vagy a sima fejjel is felszedte a hajszálakat, szöszt, stb.. ? Sokat segítenél annak aki porszívóvásárlás előtt áll. (Arra figyelj, hogy ne utángyártott, hanem gyári zsákot használj hozzá)
-
Antonio
senior tag
-
ribarszki
őstag
válasz mettek #19000 üzenetére
A shaggy szőnyeget szívás porszívózni.. A szívóerővel meghajtott turbókefével shaggy szőnyegen az a gond, hogy a hosszú szálak képesek állóra fékezni a forgó kefét. Bátyámén próbáltuk, ott szinte mindig megállt a kefe, mert a hosszú szálakat is fel akarja tekerni. (Igaz az hosszú szálú volt)
Az elektromos kefe az ami nem áll le, de az egy vagyon és csak speciális porszívóra csatlakoztatható.. Sajnos a shaggy szőnyegnél leszívod a tetejét, de mélyen a szálak tövében minden majdnem minden ott marad, s ezen még a turbókefe sem segített..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mettek #19000 üzenetére
Az akkor még a régi szabvány szerinti teljesítmény érték lehet. Meg aztán van motorteljesítmény, szívóerő, stb, minden keverve. Valaki a régi értékeket írja fel, más az újat.... Azt sem hiszem el, hogy egyik C3 800 W, a másik 1200, a harmadik meg 1600 W-os ugyanolyan értéket nézve. Az is vicces, hogy a Szetei, meg a Miele oldalán sem találok külső méreteket és súlyt megadva, aztán úgy kell itt-ott összevadászni, hogy mi mekkora.
Kis precízség azért nem ártana. Persze vannak hiányosságok a többi gyártónál is, tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest