Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19000) mettek válasza Antonio (#18999) üzenetére


mettek
addikt

1600 Wattosra van írva a C3 comfort edition. Igen, majdnem 3szorosa az említett Electroluxnak. Ilyen szempontból teljesen arányos volt a 2 gép ereje és hangja is. De ha már egy árban vannak akkor az erősebbet választottam. Illetve az Electrolux 1, míg a Miele 2 év alap garis volt.

A szívófejes kérdésre pedig: egy közepes szál hosszúságú (mondjuk rövid szálú shaggy) szőnyegen 80% körül felszedett mindent, hajat is de azért találtam benne még hajszálakat. Egy turbóval biztos mindent kiszedne de egyelőre úgy látom teljesen megteszi a hagyományos feje is.

Olyan lett a lakás mint a patyolat :DD eddig csak néha porszívóztunk egy olyan 8-10 éves behemóttal amiben szakadt volt a porzsák (nem lehet már kapni hozzá) így több port fújt ki mint szívott be.

[ Szerkesztve ]

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.