Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcasattila
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kezdő házimozi rendszert építeni. jelenleg 150 000ft áll rendelkezésemre. Úgy gondolom első lépésként egy erősítőt és 2 front hangfalat kellene beszereznem a többi részt majd szépen lassan utólag szerezném be. Tudnátok ebben segíteni nekem? Teljesen ismeretlenül mozgok ebben a témában a márkák között. Kb fele-fele arányban lenne zenére és filmezésre használva egy kb 18 m2-es szobában. -
barcasattila
csendes tag
Denon AVR-X500 vagy Yamaha RXV-377
ELTAX UNIVERSE
Később egy mélynyomót még beszereznék
Vélemény? Több pénzt nem igazán tudok rászánni. -
barcasattila
csendes tag
Ezt onkyo erősítőt találtam a nekem megfelelő árban Onkyo HT-R558
ezekkel a hangfalakkal épp belefér a keretembe. Valaki esetleg tud mondani véleményt ezekről?
Taga Harmony TAV 606F v.3 -
barcasattila
csendes tag
Leszűkítettem a kört a lehetséges versenyzőkre.
erősítők: Onkyo HT-RC 630
Pioneer VSX-424
Az onkyo megéri a plusz pénzt?
hangfalak: Taga Harmony TAV 606 F v.3
Yamaha NS-50F
Hangfalak közt egyáltalán nem tudok dönteni. -
barcasattila
csendes tag
CAV DP288+DS28+DC28 szett mellé a pioneer vsx-424 vagy Onkyo HT-RC 630 erősítők között gondolkodom, valaki akinek van tapasztalata tudna segíteni dönteni? Nem probléma hogy a hangfalak 4ohmos impedanciával rendelkeznek az erősítőknél pedig 6 ohmtól van megadva?
-
barcasattila
csendes tag
válasz Lacielvtárs #882 üzenetére
Jelen állás szerint a pioneer vsx-424 és a Cav szett lesz a befutó.
A mostani bögreszettemhez képest hatalmas előrelépés lesz ez is szerintem. Nekem csak az a lényeg hogy végre legyen egy rendszerem aminek nincs "dobozhangja". -
barcasattila
csendes tag
válasz Lacielvtárs #884 üzenetére
1-2 hónapon belül mindenképp tervezem a beszerzését egy subnak.
-
barcasattila
csendes tag
válasz Lacielvtárs #886 üzenetére
Kíváncsi lennék mi lehet a különbség a cav az onkyo skf 4800 és a taga 606 között amiket ebben az árkategoriában a legtöbben ajánlanak.
-
barcasattila
csendes tag
Yamaha NS-F150 hangfalpár erről vélemény? jobb vétel mint a taga vagy az onky skf4800?
-
barcasattila
csendes tag
Pioneer vsx-424 és onkyo skf-4800 mellé milyen mélynyomót ajánlanátok kb 60 ezer ft környékén?
-
barcasattila
csendes tag
[klipsch-refrence-r-24f]
mi a véleményetek erről? ebben az árban valóban a legjobb vétel? -
barcasattila
csendes tag
Sziasztok!
Hdmi splitterrel kapcsolatban tudtok valami információt mondani? Pc-hez szeretném egyszerre csatlakoztatni a monitort és a tv-t. Nem romlik a képminőség? A hang átmegy a tvre? -
barcasattila
csendes tag
WHARFEDALE QUARTZ Q7/Q1/QC1 És Polk M20 közül melyiket ajánlanátok főként fílmre, zene csak ritkán akkor is club, house zene szólna. Yamaha rxv379 lenne mellé.
-
barcasattila
csendes tag
Sziasztok!
extreme digitalnal jelenleg 0thm akció van amiben elérhető a jbl arena 170 és a wharfedale quartz q7 5.0 szett, nekem így sokkal egyszerübb lenne mint egyben kifizetni. Van köztük lényeges különbség vagy csak szimpátia kérdése melyiket választja az ember? Mozira lenne használva és néha zenére ( semmi komoly zene csak club,house) -
barcasattila
csendes tag
Sziasztok!
100e ft környékén milyen erősítőt ajánlanátok ami ár érték arányban megfelelő lenne ebben a kategóriában?
(jbl arena 170 szett vagy jamo hcs 809 5.1 szett lesz mellé (még nem tudtam eldönteni). mindenképp újat szeretnék és nincsenek kimagasló igények (egy régi bögre szett után minden jobb). Főként filmek és zene (elektronikus) hallgatásra lesz használva. -
barcasattila
csendes tag
válasz agressor12 #66236 üzenetére
Ne tévesszen meg a topik neve, itt a legtöbben nem fognak segíteni 400k alatt mert az nem házimozi, én is naívan tettem fel hasonló kérdést anno és megkaptam, hogy mit akarok én ezzel, kukába való (persze tisztelet a kivételnek mert van aki segít a laikusoknak is) . Az atmost engedd el, egy nagyon hangzatos dolog de ha valóban ki akarod használni az nagyon drága. Inkább keress a keretnek megfelelő 5.1-et és az is egész jó térhangzást fog adni ami nekünk egyszerű halandóknak teljesen jó.
-
barcasattila
csendes tag
Denon AVR-S760H és Denon AVR-X1700H között van érdemi különbség?
-
barcasattila
csendes tag
Sziasztok
Egy Dali concept sub mennyire passzolna egy monitor audio 300 szetthez? -
barcasattila
csendes tag
válasz guppy_83 #79072 üzenetére
Szerintem felejtsd el, 10/9 ember észre se venné ha az adott erősítőket kicserélnéd úgy, hogy nem tud róla. Olyan ez a vita mint az állandó kábel téma
Szarnak mondani egyiket a másikhoz képest erős túlzás, olyan mint amikor a red Bull megveri a mercit egy század másodperccel és erre sokan aztmondják agyonverte -
barcasattila
csendes tag
Sziasztok
Apron hasonló árban van egy Marantz sr5015, sr7011 és egy Denon X4500h. Van köztük valami lényeges különbség? Egy denon x3200w-t cserélnék le valamelyikükre ha érdemes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-