Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Üdv urak!
Most szeretném cserélni a házat és a tápot, és gondoltam kellene egy-két új venti is a házba, mert a jelenlegiek már 3-4 évesek, és nem szeretném megvárni mire felhangosodnak.
Két kérdésem lenne:
1, A PWM szabályzós ventiknél maximum mennyit lehet rákötni a lapra? (csak 1 db 4 pin-es csati van rajta, ventiszabályzót pedig nem akarok venni).
2, Milyen PWM-es ventit tudnátok ajánlani max. 2500 Ft/db áron.
Az ismertebb márkák közül (legalábbis amiket én jobban ismerek) abban a boltban ahol a házat/tápot néztem az Arctic F12 PWM, és a Slip Stream 120 PWM fér bele, de hátha tudtok jobbat.
Köszi.
Szerk.: A ház egyébként egy CM Silencio 352 lesz majd, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz Martell #12002 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy 1 db 4 pin-es alaplapi csatira max. hány venti mehet rá (gondolom adnak a PWM-es ventikhez Y kábelt, legalábbis az Arctic F12 Pro-n van nekem).
Így elvileg az összes ventinek PWM szabályzásúnak kellene lennie...
Ha jól emlékszem az Arctic valami 3-4 ventit írt max. egy alaplapi csatlakozóra, de nem vagyok benne biztos.
A tippet köszönöm.
-
zsigus
őstag
válasz Kaci84 #12045 üzenetére
Tudom, hogy a nem PWM-esre is rádughatom, egyébként időközben megtaláltam az Arctic megoldását (vagyis hozzá a kábelt), 4 venti a max. az ő megoldásuknál, egy alaplapi csatlakozón. Erre gondoltam korábban.
De időközben már letettem arról, hogy teljesen PWM vezéreltek legyenek a ventik, mert betettem hátra egy PWM-es nexus ventit, sajnos durva motorhangja van, és valószínűleg a többi PWM-es venti is hangosabb lenne terhelés esetén (mert általában nagyobb fordulatszámúak).
Beraktam előre a két házhoz kapott gyári Cooler Master-t, 5 V-ra leszabályozva, hátra pedig keresek majd valamit később, mert a Nexus hangos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Akciós ventik / Arctic / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest