Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Köszi mindegyikőtöknek a tippeket, tanácsokat!
Megfogadom őket és hamarosan jeletkezem a tapasztalatokkal, remélem kicsit tudok javítani a helyzeten. -
The DJ
addikt
Kellene pár tanács, ugyanis eléggé el vagyok veszve haj témában
Lassan fél éve úgy döntöttem, hogy növeszteni fogom a hajam és megnézem hogy állna a hosszabb frizura. Előtte mindig rövid hajam volt, pár centis maximum, nyáron pár milis
Aztán most egész szépen növöget, a gond csak az, hogy olyan igénybevettnek tűnik. Töredezett, megviselt és sajnos korpás is
Persze ha mosom szinte minden 2. nap akkor jobb a helyzet, de rövid idő alatt megint olyan, mint előtte. Amíg rövid volt nem tűnt fel és ennyi gond sem volt vele. Most viszont nagyon tetszik ez az új külső és mások szerint is jól áll. Létezik valami olyan sampon/kezelés/megoldás/lakk/spray/formázó/taft vagy bármi ami segíthetne a helyzeten?
Ja a másik pedig, hogy mivel lehetne dúsabbá és egyenesebbé tenni? Most elkapott ez a próbálgatási láz és szeretném kikísérletezni melyik állna a legjobban
-
The DJ
addikt
Hehe, én is épp most kezdtem el növeszteni, soha nem volt még eddig 1-2 centinél hosszabb hajam, de most valahogy meguntam és kíváncsi vagyok milyen lennék hosszabb frizuval. (A lány ismerősök azt mondják jól fog állni
) De mivel eddig mindig rövid volt fogalmam sincs mit, merre, hogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest