Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz kolosanyi #38685 üzenetére
Meg persze sok alternatív terápia van.
Nekem a vízben alvás a kedvencem lebegve. Az leveszi a terhelést mindenről, és nagyon jó utána. Persze nyáron ezt ingyen meg tudod csinálni a tengeren, csak ne fulladjál bele.
Uszodában nem tudom mennyire kivitelezhető, de meg lehet próbálni, ha a speciális kialakított kabinok drágák. Bár most nem tudom mennyibe kerül egy óra.
Viszont a különböző feszítős, tekerős masszázsokat kerülnöd kell, vagy csak nagyon profi emberhez menj, akik a leleted is elkérik, és nem látatlanban csinálják, mert a sok humbukjancsi megteker rossz irányba, aztán másnap mehetsz a sebészetre. -
_NCT
őstag
válasz kolosanyi #38685 üzenetére
Nekem is lent fáj a hátam, muternak, faternak is gerincsérv, muternak tetőtől talpig beteg a gerince.... Lehet nekem is el kellene már mennem kivizsgáltatni magam?.... Egész nap görnyedek, ülőmunkát végzek, ha lehajolok reggelente olyan, mintha kötél szakadna a gerincemnél hátul lent, az alsó résznél......
Viszont az az érdekes, mikor erősítettem anno az alsó hátizmomat, akkor elmúlt a fájdalom... Aztán szartam az egészre, elmaradtak az alsóhát erősítő gyakorlatok és most megint fáj...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest