Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum V. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1451) Bubee82 válasza LOTR (#1446) üzenetére


Bubee82
őstag

Miért nem turmixolod össze a fehérjével? Olyan lesz mint a tejbedara ;) Főleg ha leülepszik az aljára :) Vagy miért nem főzöd meg és úgy? Egyszerűbb, nemde? Bár nem tom h használsz -e tápkieget - mármint fehérjét. Bár ugye mással is lehet ha nincs rá kess.

Én se szerettem, de lassan már azért kedvelem és hiányolom ha nincs :D

Megszokás kérdése ;)

(#1452) LOTR válasza God Vazzeg (#1448) üzenetére


LOTR
addikt

nem is tudom, hogy ki mondta: '' ha a lószartól nőni lehetne azt is megenném'' :)
most nem ugrik be :D
amúgy nem ízre szar, hanem úgy összerágod, tele lesz porral a szád meg ilyenek, ezért szoktam kukoricapelyhet mellé enni, ez reggel úgyis mindegy szerintem, de ha nagyon unom, akkor rozskenyér+pulykasonka+paprika
leszoktattatok a reggeli virsliről :) -habár még van 2 csomag, azt meg kell enni nehogy megromoljon

One Ring to rule them all

(#1453) Moddingfan


Moddingfan
senior tag

Proenzi3-al kapcsolatban tud valaki valamit, már egyszer feldobtam, de nem sok reakció volt rá, most nem ismeri senki, vagy nem érdekel senkit az ''izület védelme'' téma?:F

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#1454) LOTR válasza Bubee82 (#1451) üzenetére


LOTR
addikt

talán egy hete okított Zúzó, a tápkiegekről, és mivel a kicsi grammja(ana whey) 6ft, a nagyé meg 4,5(ha jól számoltam), akkor annyit sajnálok rá költeni, inkább eszek több csirkét, mert sztem még ehetnék többet is, habár nem emlékszek rá mennyit eszek súlyra, de kb a reggeli után 3-4-szer negyed csirkemell, meg hozzá a rizs(tehát ez még szerintem kevés ahhoz, hogy tápkieghez kelljen nyúlnom)
most olvastam Zúzó napi 1 kg csirkemellje, meg ilyenek :) -annyit nem tudok azért enni

One Ring to rule them all

(#1455) LOTR válasza Moddingfan (#1453) üzenetére


LOTR
addikt

ha jól emlékszek itt senki nem használ hasonlót, krémekről volt régebben szó (ez a proenzi3 nem tudom, hogy mi), de ha bemész a gyógyszertárba, és megkérdezed az eladó nénit/bácsit, akkor ő biztos meg tudja mondani, hogy mire jó, ja és barátod a gugli ;)

One Ring to rule them all

(#1456) Moddingfan válasza LOTR (#1455) üzenetére


Moddingfan
senior tag

A gugli ezesetben nem volt jó barát, magyarul semmi, csehül meg igen csehül állok:D. Ez egyébként egy izületvédő szer, 3200Ft 2 hónapra? Van valami, ami hasonló árú és ér is valamit?

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#1457) Bubee82 válasza Moddingfan (#1453) üzenetére


Bubee82
őstag

Nem tom az én hsz-emet figyelembe vetted -e, de arra írtam h próbáld meg a Scitec-es Joint-X-et. Nekem nagyon bevált amikor a térdeim tropák voltak.

És az ára sem olyan egetrengető. Amúgy bármely ilyen izületvédő ill. regeneráló készítményt fogod használni - nagyjából ugyanaz van mind1ikben - csak kúra szerűen tedd azt. Tudn'illik a szervezetnek meg van a saját kondroitin és egyéb ilyen anyagok termelése amely az izületek működését fenntartja. Namámost hasonlóképpen működik mint a tesztoszteron (külsőleg bevitt), aminek hatását asszem nem kell ecsetelni.

Csak egy jótanács. A kémia előadás nagyon hasznos tud lenni :DD

(#1458) LOTR válasza Moddingfan (#1456) üzenetére


LOTR
addikt

ez nem az a por formájú?
mint neocitran csak kisebb tasakban?

mert ha igen, akkor már talán ismerem, egy ismerősöm szedte egy időben, sportoláshoz jó az izületeknek(állítólag), de inkább kérdezd meg gyógyszertárban/orvostól

One Ring to rule them all

(#1459) Moddingfan válasza LOTR (#1458) üzenetére


Moddingfan
senior tag

Köszi, utána fogok nézni, ha megtudok valamit, feldobom a fórumba, hátha mást is érdekel.

Bubee82 → bocs, láttam a hozzászolásodat és many thx. Nem tudtam, hogy csak kúra szerűen lehet szedni az effajta dolgoka, köszi az infót. Kémiaórám már nincs, egyetem van helyette, ott meg ilyet nem okatatnak, legalábbis ahová én járok, ott nem :) A Joint-X-et csak akkor lehet szedni, ha már fájnak az izületek, vagy megelőzésre is lehet használni?

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#1460) Agyzuzo válasza Moddingfan (#1456) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Az elég nudli cumó. Joint-X árban és hatásban is jobb.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#1461) God Vazzeg válasza Agyzuzo (#1460) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Aluggyá vazze :D

(#1462) God Vazzeg válasza LOTR (#1452) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Biztos nem ugrott be ugye, ha hozzám címezted a hsz-t :D Egyébként tyúxar volt, nem lószar, figyejjé jobban :D

(#1463) Janesz válasza LOTR (#1454) üzenetére


Janesz
őstag

sztem felesleges napi 1kg csirkehús....50-60dkg éppen elég....korábban én is napi 1kg-ot vagy többet toltam de rájöttem,hogy csak szarrá válik bennem...szal pont elég amennyit eszel ...

a zabpehelyhez meg annyit tudok hozzáfűzni,hogy biztos szar fortunate vagy valamilyen más zabpelyhet toltok...lehet kapni a plusban ilyen zöldzacsis 99ft-os zabpelyhet...na én azt imádom...napi 3x legalább azt nyomatok a turmixszal meg mazsolával együtt...régebben nekem sem volt a nap fénypontja a zabpehely fogyasztás és ráadásul azok 2x ilyen drágák...

és lehet ott még kapni korrekt szőlőcukrot (visszazárható zacsis)...szal jó kis bolt az ilyen szampontból...(túró,zabpehely,rozskenyér,puffasztott rizs...) én ezeket csak ott veszem...

(#1464) Protko válasza Moddingfan (#1453) üzenetére


Protko
tag

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenytanácsa hárommillió forint bírságot szabott ki az étrend-kiegészítőket gyártó Walmarkra, mert a társaság valótlan állításokat közölt hirdetéseiben. A büntetést a cég többek között azért kapta, mert a Szelén, a Koenzim Q10 és a Proenzi3 termékeinek gyógyhatást tulajdonított

Tehát nem valószínű hogy erősítené az izületeket....
....nembaj!!! Hadd vegyék a népek, a gyógyszergyártóknak is élni kell valamiből!!!

TÉNYLEG!!!
Olvasta itt valaki a ''Cenzúrázott egészség'' című könyvet?
Elég érdekes dolgok vannak leírva benne a gyógyszeriparról, vitaminokról, egészségről!

''Nem emlékszem,azért kezdtem el inni...mert elhagyott a feleségem...vagy azért hagyott el a feleségem,mert elkezdtem inni.'' - Leaving Las Vegas

(#1465) Bubee82 válasza Moddingfan (#1459) üzenetére


Bubee82
őstag

Nekem se kémia ÓRÁN mondták :) Azért írtam h előadáson. Én meg olyan 1etemre járok ahol van egy jófej öreg kémia prof habil stb :DDD aki sokat szokott ''mesélni'' többekközött ilyenekről.

És mondjuk igazat adok neki abban is amit a vitaminokról és a makró- vmint mikorelemekről mondtott. A szervezet is elő tud állítani bizonyos vitaminokat és bizony amikor lórúgásnyi adagokat szed az ember huzamosabb ideig akkor benne van a pakliban az h a szervezet saját termelését csökkenti, ami nem kifejezetten jó.

Én amondó vagyok h megelőzésre is használható, de csökkentett adagban. Ha meg sérülés van akkor mehet a normális adag. De mondjuk egy-két hónap után én akkor is tartanék némi szünetet - a biztonság kedvéért.

[Szerkesztve]

(#1466) Reac^ válasza dokesz007 (#1432) üzenetére


Reac^
őstag

2004 augusztus eleje óta edzek. Akkor kb 75+kg lehettem 185centimhez. Volt pár honap kihagyásom az érettségi miatt, meg a 2005ös nyarat is kihagytam. Most 85+kg vok ugyanilyen magassággal. Bicepszem lehetett 33 körüli, most 38. (multkor elmértem amikor 34et irtam:) )

Testes vok, könnyen elhízom, esküvöi zabálások meg hasonloknál meglátszik, hogy felszedem magam.

Jelenleg pont a heti edzéssszámról és az edzéstervekröl folytattunk eszmecserét, szal jobb lenne ha viszalapoznál 1400 hsz környékére, ott miden le van irva.
Röviden: Heti4: H-K-SZ-CS kb 1:20-1:40perces edzések.

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+

(#1467) Reac^ válasza attilam (#1433) üzenetére


Reac^
őstag

Kb mennyi lehet a whey+szölöcuki 1 honapi ára? Hány honapig érdemes, mikor érdemes szedni? Edzés elött után közben napközben?

Has szerintem lehet mindennap, tehát azt nem kell külön napra tenni. Mitszólnál 1 olyan bontáshoz ahol például a nagy izomcsoportok pl. mell-hát 2napra osztodik. Kezdek 1 bemelegito gyakkal (mell:fekpad, hat:huzodzkodás) és akkor a maradék gyakorlatokat kettéosztanám napokra, igy simán menne a tev, mert 1 napra a mell+bic az pl. nagyon sok, nagyon sok melles gyak van, és csinálnék pl. még mást is csak nem fér bele (tolodzkodás, stb...).
Majd ha lesz 1 kis idöm leirom konkrétabban, mert most órám lesz!

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+

(#1468) attilam válasza Reac^ (#1467) üzenetére


attilam
őstag

1.
Olyan 10 ezer forint körül számolj.
Iszol mondjuk reggel egy turmixot, edzés előtt fél órával, edzés után dupla adag. Ez 4 turmix. Így durván 3 kiló Whey Pro elég egy hónapra. Bővebben: link
Jó lenne ha folyamatosan tudnád szedni, mert úgy lenne értelme. Ha nem megy, akkor inkább csak edzés után igyál dupla adagot szőlőcukorral.
A szőlőcukor nem téma, mert az nagyon olcsó (300 Ft/kiló körül van).

2.
Nem jó az elképzelésed. Van egy csomó mell gyakorlat, de neked nincs szükséged az összesre. Csinálj pl. fekvenyomást, 30 fokos padon nyomást, tárogatást és áthúzást. Ennyi. Ez 4 gyakorlat, mindegyikből elég 3x8. Még csinálsz tricepszre mondjuk 2-3 gyakorlatot, és ha nem végzel 1 óra alatt, akkor nem is edzettél rendesen (sok pihenő, beszélgetés, stb.).
Ha szétosztod több napra a mellet, az egyenlő a túledzéssel. Edzél keményen, de aztán hagyjál időt az izmoknak regenerálódni (ilyenkor nő), ne edzél rá újra. Ha ezt nem tudod megállni elbúcsúzhatsz a nagy izmoktól.

(#1469) Mizo válasza LOTR (#1450) üzenetére


Mizo
tag

Az úttörő ahol tud, segít. Mindenesetre már megérte, ha ettől lett jó kedved;)

A világ IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

(#1470) Boxer001


Boxer001
veterán

mi az hogy a második oldalról hoztam fel a topicot, no

(#1471) Manitou válasza attilam (#1468) üzenetére


Manitou
addikt

A szőllőcukor ennyire király? Van itthon egy rakattal.Megyek mindjárt benyomok egy pár zacsival:)

(#1472) Boxer001 válasza Manitou (#1471) üzenetére


Boxer001
veterán

még jó hogy leesett...:D
csak ne vidd túlzásba

(#1473) Manitou válasza Boxer001 (#1472) üzenetére


Manitou
addikt

Régebben is sokat ettem. Ha nagyobb túrára(bicóval) megyek, akkor szőllőcukrot oldok fel vízben , és bele a kulacsba...mondjuk kell hozzá egy gusztus, de ha nem látod mit iszol, akkor nem vészes.:DDD

(#1474) Boxer001 válasza Manitou (#1473) üzenetére


Boxer001
veterán

Akkor miért kérdezted, hogy ennyire király-e?
pff...sztem én vízzel nem bírnám meginni, guftuftalan :D

(#1475) Markgx10 válasza Boxer001 (#1472) üzenetére


Markgx10
őstag

Mostanában semmi okos nem jut az eszembe (eddig sem jutott, csak eddig írtam akkor is), ezért továbbra is kussolok, de figyelek. :D
Üdv:

Márk

[Szerkesztve]

(#1476) Boxer001 válasza Markgx10 (#1475) üzenetére


Boxer001
veterán

:D
írj nyugodtan, legfeljebb leosztanak. :D
Na, ki van itt má megint ;] :D

üDV God!

[kép]

[Szerkesztve]

(#1477) God Vazzeg válasza Markgx10 (#1475) üzenetére


God Vazzeg
veterán

:D

(#1478) Markgx10 válasza God Vazzeg (#1477) üzenetére


Markgx10
őstag

Na végre má, azt hittem már akkora lettél, hogy szóba sem állsz velem :D

(#1479) God Vazzeg válasza Markgx10 (#1478) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Nem volt mihez hozzászólnom, ment itt az infoáramlás nélkülem is :D

(#1480) Markgx10 válasza God Vazzeg (#1479) üzenetére


Markgx10
őstag

Igen én is csak pislogok mostanában, de legalább sok okosat megtud az ember, ami egyébként egyáltalán nem érdekel, mert én úgyis a csodára várok :D
Üdv:

Márk

(#1481) Manitou válasza Boxer001 (#1474) üzenetére


Manitou
addikt

Tudtam hogy jó,n de ennyire?

Tényleg az,de csak amíg megcsinálom ,utánna már csak a gyomrom látja.:DDD

(#1482) God Vazzeg válasza Markgx10 (#1480) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Hát a sok okosságot hagyjuk, de a csoda az télleg létezik :D

(#1483) LOTR válasza Janesz (#1463) üzenetére


LOTR
addikt

csak nem az omw (petőfi híd közelében) melletti plusba jársz?
mert én sűrűn látogatom, egyszer csak összefutunk :)

One Ring to rule them all

(#1484) lol válasza Bubee82 (#1465) üzenetére


lol
senior tag

''A vitaminok olyan szerves molekulák, amelyek nélkülözhetetlenek bizonyos életfolyamatokhoz, de a szervezet képtelen a maga forrsásaiból előállítani őket...'' [Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség]

(#1485) etilin válasza lol (#1484) üzenetére


etilin
aktív tag

''A vitaminok olyan szerves molekulák, amelyek nélkülözhetetlenek bizonyos életfolyamatokhoz, de a szervezet képtelen a maga forrsásaiból előállítani őket...
vagy nem megfelelő mennyiségben képes azokat előállítani.

Nem vagyok biokémikus de sok vitaminnak van emberi szervezetben is bioszintézise.


[Szerkesztve]

Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?

(#1486) God Vazzeg válasza etilin (#1485) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Van ám bizony, de van olyan amit a szervezet nem tud előállítani ilyen pl a C vitamin...

(#1487) Bubee82 válasza lol (#1484) üzenetére


Bubee82
őstag

Nos, ez ebben a formában nem igaz. Ha most alapul veszed a nagy átlagot, olyan embereket akik enyhén szólva sem táplálkoznak kielégítően akkor könnyen lehetne az h nem sokan lennénk ezen a bolygón. Lsd. etióp kisgyerkőcök.

Ugyanúgy akárcsak az aminosavak, vannak esszenciálisak és limitálóak. Olyanok melyek nélkülözhetetlenek és nem tudja a szervezet előállítani és ennek ellenkezője (a limitálóak az esszenciálisak beépülését is segítik). Ha alapul veszed az A-vitamint, melynek provitaminja a béta-karotin, a szervezet képes előállítani belőle vitamint.

Én sem vok biokémikus, csak idén hallgatok biokémiát és van még sok ehhez fogható tantárgy is. Azt írom amit tanultam ill hallottam.

(#1488) attilam válasza God Vazzeg (#1486) üzenetére


attilam
őstag

Én úgy tudom, hogy a K-vitamint tudja a szervezet normálisan (értsd elfogadható mértékben) előállítani. A többit nem, vagy csak nagyon korlátozott mennyiségben.

(#1489) Agyzuzo


Agyzuzo
addikt

Na, faszkalap fókuszosok megint összeszedtek valami vén köcsög szakit, aki okosan benyögte, hogy a zöldségekben levő aminosavak ugyanolyan jók, mint a húsokban levők. Bruhaha. Istene, a hülyeséget miért nem lehet betiltani???

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#1490) Boxer001 válasza Agyzuzo (#1489) üzenetére


Boxer001
veterán

na, betolok pár karalábét, lehet végre beindul a növésben a karom is :D

(#1491) God Vazzeg válasza attilam (#1488) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Én úgy tudom hogy sok vitamint elő tud állítani a szervezet, de ezt csak megfelelő táplálkozással lehet elősegíteni, kellenek hozzá az alkotóelemek. A semmiből nem tud vitamint készíteni. Ezért fontos a testépítőknek a vitamin pótlása, mert egyoldalú a táplálkozásuk (csirke+rizs) :U

Persze én nem értek hozzá, de valahol ilyet olvastam. A C vitaminban viszont biztos vagyok, azt nem tudja előállítani a szervezet.

(#1492) God Vazzeg válasza Boxer001 (#1490) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Kar-a-lábé :D Nem azért ez a neve mert a kar nő tőle :D Szaby Duo rullah :C

(#1493) Boxer001 válasza God Vazzeg (#1492) üzenetére


Boxer001
veterán

:C :D
Ez nekem eszembe sem jutott, lehet ha eddig toltam volna az arcomba...:D

(#1494) God Vazzeg válasza Agyzuzo (#1489) üzenetére


God Vazzeg
veterán

És pont az aminosav profilra hivatkozott, ami köztudottan szar a növényi fehérjékben :D

(#1495) God Vazzeg válasza Boxer001 (#1493) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Én mondtam hogy hallgass a tapasztaltakra :DDD

(#1496) Janesz válasza Markgx10 (#1480) üzenetére


Janesz
őstag

vettem én is román fehérjét...közölte velem a vénasszony főnöke,hogy nem lesz náala többé cytogen cucc mert scitec szopózik vele,hogy nem adhatja olcsóbban mint máshol..(miért mi ez oakley vagy mi??:F ) na mindegy...volt még nála 3 vödör vaníliás ananászos 16k-ért oszt kifújt...rábeszélt a pro whey román csodára 4kg kerül nála 11k-ba...csokisat vettem remélem finom és jó lesz...:U

(#1497) Boxer001 válasza Janesz (#1496) üzenetére


Boxer001
veterán

akkor velem mi lesz? :O
mondjuk 11k 4kgért elég jó, vajon jó is? :U

[Szerkesztve]

(#1498) kíváncsi


kíváncsi
senior tag

Sziasztok!

Táplálkozásban kérnék Tőletek segítséget.

Eddig kb 1 hétig ezt próbáltam követni: Bővebben: link

De rájöttem ez lehetetlen azért mert mindig valaki megette a családban a csirkemellem. Eldugni meg nem bírom :)

''1 fél kg-os túró a plusban 199ft (ez 2 vacsi tehát napi 100ft)
8 tojás 160ft
50dkg csirkemellfilé 500ft
50dkg rizs 45ft
4 szelet teljes kiörlésű rozskenyér a plusban (8db 99ft) 50ft
ebből 3x tudsz enni csirkemellet rizzsel 2x tojásrántottát rozskenyérrel 1x pedig 250g túrót (mondjuk 100g mazsolával ami 35ft)
ez így összesen 890ft és ettél 6x egy nap...''

Ezek közül minden megoldható csak a csirkemell nem az említett ok miatt. Szeretnlm megkérdezni, hogy mit vegyek helyette. Gondolom nem a Volumass 35 az igazi mivel a fehérjén kívül szinte mindent beviszek ami kell.

Summa summárum milyen fehérjét vagy milyen egyéb cuccot ajánlotok a Janesz féle csirkemell nélküli étrendhezl? köszi előre is

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#1499) attilam válasza kíváncsi (#1498) üzenetére


attilam
őstag

Csak simán főzd meg a csirkemellet vízben. Garantáltan nem fogják megenni előled.:DDD

(#1500) Woodslave


Woodslave
nagyúr

A román fehérjéről majd Mark referál.
Én azon gondolkodom, hogy kipróbálom a Bioteches IsoWhey-t. God?

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.