Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
macikos
addikt
Bocs, de ilyen szart is ritkán lát az ember, mint ez a Fitness Cube
Ha megveszed, akkor három dolog fog történni:
1. Kidobsz egy csomó pénzt az ablakon
2. Néhány hét, de inkább néhány nap alatt megunod
3. Semmilyen eredményt nem fogsz vele elérniEzeknek az otthoni gépeknek és a gyártóiknak nem az a célja, hogy te lefogyj, izmosabb legyél, jól nézz ki, hanem hogy beetessék az embereket, hogy ezzel majd változtatni tudnak magukon és megvegyék ezeket a teljesen haszontalan "gépeket".
El kell menned egy konditerembe, nincs mese. Otthon nem lehet semmi érdemlegeset elérni.
-
macikos
addikt
Hiába a meló, valamit muszáj kezdeni a kajálással.
A legfontosabb az lenne, hogy az ilyet, hogy rozskenyér, joghurt, egyből felejtsd el. Még a túrót is.
Komolyan, próbáld meg egy ideig, hogy rizst, húst és zöldséget eszel, de semmi olyat, amiben cukor van! Meg persze figyelj a mennyiségre, tehát lődd be a súlyodhoz a szénhidrát mennyiségét. Össze kellene számolnod, hogy eddig naponta mennyi szénhidrátot, esetleg hány kalóriát vittél be és rizs, hús, zöldségből megenni ennyit, majd pedig fokozatosan elkezdeni csökkenteni addig, hogy menjen le rólad a zsír. Túl keveset se szabad enned, mert akkor meg izmot vesztesz, az anyagcseréd meg belassul.
De a legfontosabb a tiszta kaja. Semmi cukor.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Most megy egy jó sz.r film a TV-ben, az Apáca show 2, belenéztem, egyszer csak mutatnak egy izmosabb emberkét... hát nem Aaron Baker volt az Meglepődtem rendesen. Kicsit durva volt a vastagsága ehhez a filmhez
-
macikos
addikt
válasz Radnix #45490 üzenetére
Nekem múltkor jött meg a csokis Reflex Whey. Hát, érdekes. Nem habzik nagyon, jól oldódik, bár nem olyan jól, mint az ON, maradnak ilyen kis ropogós lóf@szok benne. Ízre érdekes, eléggé édes, legalábbis nekem. Az ON-ban pont azt szerettem, hogy olyan volt, mint a kakaó, nem mint valami undorítóan édes tejcsoki. De lehet csak nagyon hozzászoktam az ON-hoz, végülis 2 évig egyfolytában azt ittam. Mindegy, azért ez is el fog fogyni
Ja, és nem telít. Tehát összességében egész jó. Ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Fujj, egyre szánalmasabbak vagytok. Melegség, meztelen képek, f@szalakú nyalóka... hát mivé lett ez a topik?
Na, hogy örüljetek, itt van nektek egy videó: [link]
Remélem találtok egy webshopot ahol lehet ilyet kapni és vesztek pár kartonnal
-
macikos
addikt
Én is megyek ma edzeni, persze csak ha megszárad az edzős ruhám... ebben az esős időben nehezebben szárad, de ez még jó is, ugyanis már előre félek az ősztől, amikor még nincs fűtés, tehát radiátor kilőve és kint meg hideg van, tehát az is.
Ugye ti is minden edzés után kimossátok a ruhátokat? Mert nálunk például olyan emberkék edzenek, hogy hetente meg kéthetente mossák... képzelhetitek, hogy milyen kemény edzést nyomnak le, ha addig kibírja a ruha mosás nélkül
-
macikos
addikt
válasz penene #45558 üzenetére
Szégyelld el magad Azért legalább egy wunderbaumot majd akassz a füledre
Atomgeszi: Nekem mindig van külön egy tányérom, amit a nap elején kinevezek rizses tányérnak Abból eszem estig.
A büdös emberek az egy dolog, a másik kedvenc a sunyiban a terem másik végében fingós, ahol esetleg éppen te edzős, majd onnan eljövős, gyanút rád terelős patkánynak levős
-
macikos
addikt
Na, csináltam már magamról egy képféleséget, ne mondjátok, hogy patkány vagyok
Nem röhögni 137Kg vagyok, szóval ez nem versenyforma akar lenni, aki szálkás izomformát vél felfedezni, az téved A megvilágítás mint látszik nem egészen tökéletes Egyelőre ennyi
-
macikos
addikt
válasz marcus.fenix #45590 üzenetére
Igen, jól látod, szerintem is a hosszú diéta az egyetlen járható út számomra, hogy megőrizzem az izomzatom. Lenne más "lehetőség" is, esetleg egy kis spiroval, ami nem is olyan drága és nem is olyan dúrva, bár mellette ugyanúgy kell diétázni.
Egyébként meg sokkal jobban néznék ki, ha teljesen mértékben betartanám a kajámat. Mert szoktam itt papolni, hogy rizs-hús-zöldség, ennek ellenére elég gyakran félrekajálok, tehát hetente többször... szóval így nem is csoda, hogy több rajtam a zsír. Csak ugye az akarat. Itt jön a képbe az a sokszor felemlegetett dolog, hogy valaki szerencsés, mert nő, mint az állat, ugyanakkor egy lusta disznó, hogy betartsa a kaját. Na én ilyen vagyok.
-
-
macikos
addikt
Visszatérve a tegnapi Vin Diesel ajnározáshoz: [link]
Tényleg nagyon jól néz ki tipikus csőkarja van, a csajéhoz képest átlagos bicepsz, tetkó, tricepsz nulla
Nem tudom nektek ez miért olyan nagy példakép, mert én inkább vagyok zsírosabb, de nagy, minthogy egy ilyenre hasonlítsak...
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Nem vagyok antiszoc, csak amikor mondják, hogy Vin Diesel, a halálosztó szupercsávó, izmos állat, példakép, kemény férfias, meg minden, akkor jókat röhögök. Az én szememben egy átlagos izomzattal rendelkező hülyegyerek.
Hol van ez mondjuk Schwarzeneggerhez, Van Damme-hoz, Dolph Lundgrenhez, Steven Seagal-hoz, képest kinézetben, tekintélyben, férfiasságban. Jason Statham legalább jó arc, ezerszer szimpatikusabb, mint Vin Diesel, meg talán nem ilyen diszkóból szabadult tipikus arcnak néz ki, hanem esetleg kemény gyereknek.
Nincsenek olyan akciószínészek, mint a 90-es években, ennyi a lényeg.
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz Vandit. #45752 üzenetére
Több olyan srácot is ismerek, aki így vagy még jobban néznek ki, úgy hogy a kajálásuk nulla és naturálok (esetleg minimális cucc, de inkább naturálok )
Ha nálam ennyiről lenne szó, akkor elkezdenék diétázni és kész. De mondom, ezekben semmi pláne.
Mindenkinek mások a céljai. Nekem egyszerűen nem jön be az ilyen fizikum.
Inkább ez a vonal: [link] [link] [link]
Végülis csak a gyúrós topikban vagyunk, nem?
-
macikos
addikt
Nyugi, az egy dolog, hogy 137Kg vagyok, viszonylag endomorf, de alapból ektomorf vagyok. Ha egy normális diétát csinálnék, mozgással, így látatlanba megmondom, hogy semmi gond nem lenne a fogyással. Az izomvesztésre csak ennyit tudok mondani: izommemória. Egy ilyen 85 kilós Vin fazont röhögve hoznék, bár ez talán soha nem fog kiderülni
"Nem mondom hogy törvényszerű, de nem véletlenül van olyan kevés "alap izmos forma" az utcán"24 évesen 137 kilósnak lenni sem éppen törvényszerű
-
macikos
addikt
válasz marcus.fenix #45772 üzenetére
Na, te valamennyire kapisgálod De erről már régebben is volt szó, hogy inkább vagyok zsírosabb, de marha nagy, mint 10% zsírral kicsi vagy átlagos. Lehet, hogy ez sok embernek nem tetszik, de az se tetszene nekik, ha úgy néznék ki, mint Flex Wheeler, szóval ebből a szempontból olyan mindegy Az számít, hogy nekem megfelel
Diétától meg jó hogy félek Meg lehet nézni, hogy aki naturálként a testépítő versenyzők között diétázik mekkora...
-
macikos
addikt
válasz student #45812 üzenetére
Hülyeség ezzel foglalkozni. Nehogy már ezen spórolj. Ami belefér
Én most csináltam egy érdekes dolgot. Edzés utáni fehérje, eddig ON-ból mindig 4-5 kanállal ittam edzés után, ami olyan 120g fehérje. Most viszont Reflex Whey-t iszok, ami kb. 1,5-szer sűrűbb, mint az ON, sokkal kisebb a térfogata Erre én ugyanúgy... 4-5 kanállal Lehet, hogy sok?
S e t h: Nem nyalni akarok, meg buzi se vagyok , de inkább hasonlítanék rád, mint Vin Dieselre...
Bibby: Akkor jó, megnyugodtam Viszont én csak edzés után szoktam fehérjét inni, akkor viszont ami belefér.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Annyi van, hogy egy picit sűrű lett Megittam az első felét, a másodikat meg tovább kellett hígítani. Tejjel ráadásul
Ugorjak?
kovsol: Tudom, mindenesetre lecsúszik na Más kiegészítőre úgyse költök. Majd úgy csinálom, hogy felét edzés után, 1-2 órával később meg a többi.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz dunkel #45836 üzenetére
medve bácsi az kösz
Kathi Béla is valami hasonlót nyomat edzés után, meg Coleman bácsi is. Igaz, ők azért más kategória. De inkább több legyen, mint kevesebb. Szénhidrátot nem szoktam a turmixba tenni, BCAA-ra és Glutaminra pedig nincs pénzem (vagy legalábbis sajnálom rá).
Ezt a turmix dolgot egyébként nem úgy csinálom, hogy vége az edzésnek, bemegyek az öltözőbe és már küldöm is le. Nem. Otthon iszom meg, amikor hazaértem, ami olyan 15-20 perc.
-
macikos
addikt
válasz dunkel #45839 üzenetére
Fogyasztok szénhidrátot. Zabpehelyre rá a turmix egy része. Az ilyen edzés utáni dextróz stb. dolgokat is próbáltam régebben, szerintem semmi értelme Vagy legalábbis nálam. A zabpehely viszont nagyon jó edzés után, szerintem több értelme van, hiába lassú felszívódású. Annyira én nem fosok az izomvesztéstől, hogy húú, vége az edzésnek, egyből dextróz.
-
macikos
addikt
válasz 8nemesis8 #45862 üzenetére
Én ezért szoktam valamennyire még nyáron is beöltözni, tehát hosszú mackó melegítőnadrág, bő, vastag trikó, hiába izzadok, mint a ló, muszáj. Sok idióta meg rövidnadrágban, félmeztelenül edz, úgy hogy még jó kis huzatot is csinálnak, meg a ventilátort is magukra irányítják. Természetesen engem meg hülyének néznek
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz CriticalHit #45908 üzenetére
Hajjaj, én most több mint 2 hét után melleztem és hátaztam. Olyat durrantam, mint még soha. Ez annak volt köszönhető, hogy a 2 hét alatt rendesen tudtak regenerálódni az izmok. És ezek nagy izmok!
Arra kell törekedni, hogy az edzésen annyira széthajtsd magad, azaz az adott izomcsoportot, hogy minimum 1 hét kelljen a pihenésükhöz. Lehet, hogy nem edzel elég keményen? Ugyanis mindig lehet fokozni az intenzitást Az a jó, ha kicsit aerob szerű az edzés, tehát izzadsz és valamennyire pörög a szíved.
-
macikos
addikt
válasz CriticalHit #45944 üzenetére
Nem, éppen hogy erősebb voltam! Régebben is sokszor volt olyan, hogy megfáztam, influenza, stb. kihagytam egy csomót, erre amikor legközelebb mentem edzeni, erősebb voltam, mint a betegségem előtt Annyi van, hogy én elég sok sorozatot csinálok minden izomra, azt is intenzíven, tehát ilyen 1-1,5 perces pihenőkkel, így nekem az 1 hét pihenő éppen hogy elég szokott lenni, ezért tett ilyen jót a 2 hét.
-
macikos
addikt
A Lidl-ben ilyen van: [link]
McEnnedy Peanut Butter
Van sima és van darabos, kicsit ropogós. 454grammos, 4-500 forint körüli áron.
Összetevők: pirított földimogyoró (95%), barna nádcukor, pálmaolaj, tengeri só.
Átlagos tápértéktartalom 100g termékben:
Energia: 2468kJ/596kcal
Fehérje: 23,3g
Szénhidrát: 12,4g
Zsír: 50,3gÉn imádom, kicsit lehetne édesebb, meg olcsóbb
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest