Hirdetés
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #45760 üzenetére
"Egy ilyen 85 kilós Vin fazont röhögve hoznék"
erre kíváncsi lennék azért"24 évesen 137 kilósnak lenni sem éppen törvényszerű " ennek meg nem örülnék annyira. mert ha jól emlékszem 180 centi körül vagy csak
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
harry
veterán
Én meg azt tudom mondani, hogy elméletben valahogy minden könnyebb. Idővel nyilván hoznál egy jobb formát, hiszen diétázol és fogysz, ez kétségtelen, de ez csak eleinte olyan könnyű, ahogy azt te elképzeled...
Előző postodhoz - ekkora állat soha semelyikünk nem lesz, így nem tartom reális viszonyítási alapnak, a kinek-milyen forma tetszik kategóriában, lévén itt szerintem többen arra gondolnak, mit szeretnének elérni. A testépítés nem feltétlenül a tömegről szól, ott a definiáltság, esztétikum, arányosság, stb. Egy átlag ember szintén meg mondjuk a 'legyünk izmosabbak' forma, ami még ha csak aránylag kis izomtömeget is feltételez, akkor is a testépítés a legjobb út hozzá.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
LOTR
addikt
áh 2 hónap diéta után már minden baja van az embernek, kérdezz meg bárkit aki naturba diétázott, minden kedve elmegy mindentől, rossz közérzet ésatöbbi, neked mindenképpen egy hosszú diétát javasolnék ha egyszer belefogsz, inkább stagnálj egy valamiféle folyamatos zsírvesztéssel, mintsem "gyorsan" befogyasztani
One Ring to rule them all
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest