Hirdetés
Aktív témák
-
bibimad
senior tag
Látom itt sem ért senki a videókártya BIOS flash-hez.A többi forumon is mindenki ismétli azt ami a neten lévő cikkben van,de konkrétan senki sem tudja a kapcsolók beírását.
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
b-max
senior tag
ELADÓ :
* 3COM WLAN AP 18e
* HP 100 Mbit optikai hálókari Netintelligent 100 FDDI
* LASERJET 5000 toner C4129x 17e
* P1-266 mini PC - k 7e
* P2 XEON 350 procik
* P3 XEON 550 procik
* 4 Giga HDD - k 2.5e
* vészvilágító lámpatestek (kijárat fölé, ha nincs áram akkor is világit 5 órán keresztül. 858-se-5p 10e
* P2 - 350 64SD 6.4 HDD hangkari, videokari AGP 8M 11e
* Szivargyújtós kihangosító Nokia 6110 stb.. 6e
* 18,1 NEC MultiSync 1810 TFT régebbi fajta - 42e
* HP Laserjet 6MP--->> 600 DPI - 8 lap / perc - scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 15e
* HP Laserjet 4+ --->> 600 DPI - 12 lap / perc - 2-16 M RAM - beépitett printszerver -scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 15e
* HP Laserjet 4L --->> 600 DPI - 4 lap / perc - scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 10e
* Printszerverek párhuztamos portra 5-9e Ft
* 17'' Panasonic Pro 5G -->> 1024*768@120Hz ++ 12e
* 17'' COMPAQ V70-V75 10e
* Dell P3-667 - 128 M RAM - 9 G SCSI HDD - AGP port nélkül - 15e - Celka procival olcsóbb
* Dual P2-266 Dell AGP port nélkül --->> 64M / 9G / CD ++ 7e
* P2-300 gépek 6-10e (66 MHz FSB)
* P1-233MMX kompletten hálókarival (ujraindul, boot-ol áramszünet esetén tehát jó routernek) van több is. 3e
* Barebone (fekvo SFF) P2-400 gép cd 6.4 G HDD 11e
* Barebone P2-400 gép kicsit hiányos 5e
* Siemens Duál XEON-450 szerver 1.5G RAM 52e
* Dell 2* P2 - 300 szerver 6*9,1 HDD 31e
* Compaq 4*PPro200 0,5 G RAM rack kivitelek 31e
* HP 2 * P3 - 500 Szerver 2 U magas 50e
* COMPAQ PROLIANT DUÁL P3 illetve XEON szerverek 45e
* SUN ULTRA 5 számitógépek 16e Ft.
* szünetmentes tápok 3000VA rack kivitel 35e Ft - tol
* APC szünetmentes táp 1000VA új akksival 26e Ft
* 4,9,18 Gigás SCA HDD-k
* 2 * P3 szerverlap 14e Ft
* Laptop tápok 15 - 19 V, 2 - 7 A
* Toshiba laptophoz 10x külso - belsö CD - ROM
beszámolok / keresek: * SD RAM * HDD 20 felett * GeForce 2 * SATA vezérlo * CD - iró * SD kari min 512 M.
*****************************************************************************************************************************************Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
bibimad
senior tag
Mivel rosszul tájékoztattak ez egy 9700 Pro kártya.Le kellett szedni a flashrom 1.3-at és azzal beállítani a kapcsolókat.Az f-et igy alapból nem fogadta el.Tehát igy sikerült.A kapcsolókat / jellel és szóközzel kell beirni.
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
Dryman
őstag
Na skacok mindazoknak akiknek MSI Neo2 Platinum lapja van!
Bios frissítés Live Ubdate-tel......
eldöcög a program az MSI taiwani oldalára és mondja hogy van friss bios...
letöccsem vagy sem? letöltöm...next....next....next és a folyamat indul is, megkérdezi hogy akarok-e bootolási helyreállító floppy-t, de itt mindenkinek szíve joga a választás, én akartam, és milyen jó hogy akartam....
Ugyanis választva a Windows aloli flash opciót az új bios v1.B már kuszik is fel a flash romba, és mainblock erased-----> mainblock programed OK, ellenőrzés OK, aztán bootblock erased--->programed is OK, majd restart, és ekkor lehidaltam....
Neo2 Platinum Bootlogo képecske, nyomjál TAB-ot és eltünik...OK, ekkor a következő felírat:
Azt mondja, hogy: checksum error defolts loadedamivel még semmi hiba sincs, de utána nyomjál F1-et hogy továbblépjen vagy DEL-t hogy a biosba bemásszon...
Na ez utobbi sehogy sem jön össze, mert a del megnyomására kifagy a lap...
Milyen klassz kis ficsör az MSI-Windows párostól....
Szerencsére F1-el továbbmegy és be is tölt a windows, de hiába próbáltam win alól ujraflashelni, mindíg ugyanez.....
hagynám is a francba az egészet, de az MSI default bios beállításában a HT szorzó 4-en áll, és bassza a csörőmet hogy lehetne 5-is.....
Megoldás: kisfloppy be és hajrá, default beállításban a floppy az elsődleges boot eszköz, így megy is szépen, hozá sem kell nyulni, Kernel, autoexec.bat, nyomjon egy bill-t, valóban akarja flasselni a biost? yes....és már megy is dos-ból úgy ahogy kell....
Restart után van tab, van del-re történő belépés a biosba....szóval probléma megoldva...
A franc sem tudja miért, de windows alól flashelve az új bios megkergül.....
Ennyi erről...tanulságként Hidi-nek és Ibizás Gáorunknak!
Mint utólag kiderült addig jó a live update míg azt nem kérdezi hogy Win vagy DOS, ha itt Dos-t kattyolsz, akkor már csinálja is a spéci kisfloppyt és kéri az ujraindítást, na ja mostmár tudom így kelett volna csinálni....
Ja és ami a pláne dos alól a flashdisk autoexec.bat-ja felmásolja a c:-re a biosfile-t, és onnan flash-el, az MSI sem bizik a kisfloppy sértetlenségében! -
Daler
tag
-
helkis
veterán
Ma kibasszott szarul jártunk, jöttönk Győrfele ebben az ítéletidőben, mindent betartva 40Km/h-val, és Nyúlon, karamboloztam egy rendőrautóval ő kb szintén 40Km/h val jött az S kanyarban ami tükör jég volt, és áttértem a bal oldalra... Anyámnak eltört 6 bordája, Kedvesemnek a kulcscsontja már meg is műtötték, Húgomnak és nekem csak zúzódások, ill rándulások lettek, de alig bírok gépelni. Örülök hogy ennyivel megúsztuk... a kocsi 100%-os műszaki állapotban volt, új téli gumikkal, most totálkáros. aki tud segíteni kocsi intézésben az jelezze felém pls. most a családom mellett a helyem, megyek is vissza a kórházba, sziasztok, és vigyázzatok az utakon!!!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
gergo84
aktív tag
Sziasztok!
tudjátok esetleg, hogy hol lehet kapni Győrben plexi lapot pc-hez?
Az oldalát szeretném átalakitani, oda kellene a plexi lap.
Gondolom tudjátok miről beszélek...(modding)
Ezer kösz: Geri
Helkis, gyógyulást mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Helkis!
Együttérezve és szomorúan olvastam a sorokat!
Jobbulást kívánok mindenkinek a családban!
Vigasztalni nem hiszem hogy bárki is tudna, talán még annyit mondanék, a kocsit egye a rosszseb, az ebben a helyzetben csak egy bádogdoboz és idővel pótolható, legfontosabb a családtagok egészsége, reméljük maradandó sérülés nem szenvedett senki sem.
Ha segíthetek valamivel, egy városi fuvar vagy bármi akkor nyugodtan szoljál!
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Helkis gyógyulást kívánok a családodnak!
Inno3D 5900XT továbbra is eladó [link]Öreg vagyok már bohócnak!
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Szociális gyorssgélyre lenne szüksége barátomnak!
Bevállalt egy slot-1es alaplappal rendelkező gépezet felújítását, bővítését, és az amúgy is nyöszörgő DTK lap, most végleg beadta a kulcsot...nem kondis és nem is igen javítható, valszeg a chipset dobot egy hátast egy hibás mem modultól!
Szoval ropsz azonnal kellene még a mai nap 14:00-ig egy slot-1-es procifoglalatú őskövület!
Az se baj ha lapáttal kell leporolnom, de jó lenne ha megszánna valaki!
Nem vagyok netközelben, csak telefon innentől, kérlek benneteket turjátok már át a sufnit a kedvemért
Köszönöm
[Szerkesztve] -
knifemaster
aktív tag
Jónagyot,
előszőr is Helkisnek és családjának mielőbbi gyógyulást.
gergo84 győrben, szabadhegyen a kakas vendéglő mellett , Alexovicsnál,[link]bármilyen méretben ,emlékeim szerint max 20mm vastagságig,tejopál ,víztiszta plexi kapható.
Nekem meg kellene ,DVD író minél ólcsóbban,és egy ATX es táp, 5kkörnyékén.
Csíftek 300-350W körül vagy valami,hasonló.R9600pro,1optika,HDD,1500+, ezt kellene elvinnie.(Tescos gép,generálon,230W táppal ,szegecselt ház )
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Thunder78
őstag
Mindenekelőtt gyógyulást kívánok az egész családnak!
Ha gondolod, ocsmányirodás témakörökben ki vagyok gyúrva, tudok tanácsot adni. Esetleg ha javítható a gépezet, akkor tudok szerelőt keríteni, stb. Sajnos arra nincs időm, hogy elmenjek veled, de el tudom mondani, hogy mi a pálya.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Daler
tag
-
Dryman
őstag
Közben kiderült hogy egy átalakítós szutyok PPGA 333-as van a lapban, és az átalakító kontakthibás, azaz ha úgy 8-10szer becsukod-kinyitod a feszítőkart, akkor valameddig jó, aztán meg megin csak fagyogat a gép...
Így tettünk bele agy slot1-es 333-as Cerkát, azzal vígan szaladgál, de ez meg passzív hűtésű, és egy kicsit lóg a foglalat műanyag keretei között, így pénteken botolok rá egy szokásos aktiv ventis fekete slot1 bordát, és ennyi, többet nem foglalkozom az üggyel!
Kösz a lehetőséget! -
Dryman
őstag
Jóreggelt Győriek!
Mi ez a nagy tolongás, mindenki havat lapátol? -
bibimad
senior tag
Hali.
Van egy pár dolog eladó:
Chaintech 7VJDA alaplap
AMD XP1800+ proci+komoly hűtés
256 mega DDR ram
FX 5600 128/128-as videókártya
40Gb-os Maxtor
Accorp 300-as táp
Midi ház
Sony cd író
Irányár 45 ezer
Motorola V220 Pannonos karcmentes 13 ezer
Motorola A920@925 30 ezer
SE T300 vodás 4 ezer
CT 4810-es hangkártya 2 ezer.
Cserébe mobiltelefon,hardver,digitális fényképezőgép jöhet.Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
Dryman
őstag
válasz knifemaster #4189 üzenetére
Na ja!
De a röhej az egészben az hogy barátom bevállalta a saját nővérénél hogy beleteszi azt a dvd olvasót, amit a hozzáértő apuka vásárolt karácsonyra ......gondolvan van számítógép, csak olvasó nincs benne és jó lesz majd ez a gyereknek mesét nézni!
Most meg itt szív vele, és a pláne hogy rá mutogat a hozzáértő sógór hogy elbaszta az amugy is szarravaló gépet!
[Szerkesztve] -
toro22
tag
Dryman
írtam mail-t.
Akkor mi legyen, hol találkozzunk? -
helkis
veterán
Köszi mindenkinek a jókivánságokat! A kedvesem most már itthon van! Muteromnak még 5 napig bent kell maradnia, de már ő is sokkal jobban érzi magát! Le a kalappal a győri kórház dolgozói elött, mindenki kedves, rugalmas, és segítőkésznek bizonyult a nap 24 órájában! A bizniszekből most egy kicsit kimaradok, de majd bepótoljuk!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Supr@
senior tag
kedvesgyőriek, így a szép fehérségben, szilveszter előtt, egy kis üdítő hülyeség--->[link]
-
Silencer83
addikt
ha a DFI neki ''buzis'' / nem tudom mitől buzis egyébként , gyönyörű fekete-sárga-narancs kombó, ill minden UV reagens / , akkor a Gigabyte lapjáról miért nem ír vmit , nah az tényleg full ratyi, buzi lila-rózsaszín...
DFI legalább nem csak a tuningerek, hanem a modderek kedvében is jár
ebből sejthetitek mennyire ''tetszett'' a linken a srác megnyilvánulása -
Daler
tag
Jazzos, nincs valami használt, pár GB-os vinyód, ma vagy holnapra kellene
-
Dryman
őstag
Te nem játál mostanába Jazzos boltjába.....!
Leltároznak----->azaz privát önhatalmú szabadságra ment a Jazzos a tibivel együtt
Valójában pedig csak simán nem nyitottak ki a két ünnep közötti időszakban.....
Én is gondoltam hogy beugrom Jazzoshoz egy teára ebben a hideg zord belvárosi időben, de tapasztalatom szerint meg is fagyhatnék a bolt kapujában -
Thunder78
őstag
Nyah ... tegnap érdekes sztorim volt.
Nem árulom el a hely nevét, pedig megérdemelné.
Bejelentettem a kocsimat kalaptartó készítésre, hangszórókat és hangváltót én vittem, plusz akkor beszerelés, bekábelezés, stb.
8-ra volt időpontom. 15-kor hoztam ki a kocsit, az ígért 12 óra helyett. Plusz az akció ára is magasabb lett a korábban ígért helyett. Szal kicsit ideges voltam, de szerintem megérte. Akkorát szól, mint állat. Majd holnap lefényképezem, ma már nincs kedvem''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
válasz Silencer83 #4196 üzenetére
Én is olvastam. Érdekes, hogy egy alaplap mitől lehet ''buzis''? Ilyesmi eszembe sem jutna. Úgylátszik neki igen. Akkor hogy is van ez?
Lehet hogy neki is DFI-je volt korábban, csak már nem meri felvállalni?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest