Hirdetés
Aktív témák
-
Daler
tag
Eladó Casetek CK-1018-2A BM ház [L]12 000[/L] Ft
[link]
Hibátlan állapot, minden tartozékkal, doboz, stb. Házhoz szállítás Győrön belül megoldható! A házon annyi modding van, hogy az egyik ventitartó vasat kivágtam, mivel az eredeti perforáció miatt a HDD-t hűtő venti eléggé hangos lett. Rendesen meg van csinálva, így a HDD hangtalanul hűthető. Képek: [link]
[Szerkesztve] -
Daler
tag
Képek itt: [link]
-
Thunder78
őstag
Nincs valakinek véletlenül hátlapi Firewire kivezetése?
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
Doc,ha tényleg jólett a 9800SE-d tényleg szívesen elcserélném a 9500@pro-mra + dobnék is rá vmennyit.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
erdey_a
addikt
válasz Swordfish83 #3348 üzenetére
Gondolom videotelefonálni kell a kütyü...
Akkor meg felesleges a 640x480, ugyanis úgyis kénytelen leszel visszábbvenni a felbontást. Nagyobb kép nagyobb adatot jelent. Napjaink feltöltési sebességei pedig erősen bekorlátozzák a dolgokat. Szóval élvezhető hang és képanyaghoz (nem diavetítéshez) nem jó a nagy felbontás. Helyi hálón persze más a helyzet...
Fontos még, hogy megfelelő legyen a csevegőprogi is. Videotelefonálásra a szkájpnál nem tudok jobbat. Az MSN-t felejtsd el...
Csak gondoltam adok pár tanácsot, hátha érdekel...
Én heti 4-5 órát szkájpolok ilyen kamerával és egy gagyi asztali talpas mikróval...Vérboci
-
Balinov
titán
juteszembe,holnap szabin leszek.jazzos,küldök be zsepit az örömkönnyeidnek,jó?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #3361 üzenetére
sóherbanda. mégjó,hogy van egy külön fw kártyám,amivel jólletudom terhelni a píszíáj buszt...na,lépek,7főn kombek.
-
Ityu
csendes tag
válasz knifemaster #3281 üzenetére
Privát üzenet ment. Üdv: I
-
Dryman
őstag
Nekem van eredeti inno vagy lehet hogy noname 64MB-os fekete nyákú passzív hűtésű izé, Balinov holnap, pénteken hozza vissza az DVI átalakítommal együtt, de felőlem a bótba is viheti neked a cuccost, aztán délután meg átveszem a maradékot, ha marad egyáltalán valami....
Balinov miért köszönt el? holnap nem lészen itt ?
Remélem csak elnézte a napot, mert ugye holnap még csak Péntek! -
Jazzos
őstag
Találtam a sarokban mégegy olyan síp HP-t, de ennek nem csak be van égve a képcsöve, hanem van rajta 1-2 (6-8) karcolás is. Adjatok érte valami összeget plíz
-
Swordfish83
csendes tag
válasz erdey_a #3359 üzenetére
Köszi a tanácsokat igen igazából Kábelnet Baby-m van (600/128) ami ugye nem a repesztő sebességéről híres de olcsó és a célt szolgálja.
A skype-ot már én is felraktam csak még mikrofonhiányban szenvedek de remélem jazzos majd orvosolja holnap
Arra nem válaszolt hogy van e fekete vagy szürke de remélem van mert fehéret nem veszek
Egyébként én is úgy gondolkoztam eddig hogy ami ugye nagyobb az jobb de utánaolvasgattam és rájöttem hogy ez a sebesség nem tudná elvinni a 640-et...
KösziHabzsold az életet sose tudod hol a vége.
-
erdey_a
addikt
Üdv Mester!
Hosszas tanakodás és pénzügyi egyeztetés után úgy áll a helyzet, hogy szüleimtől karácsonyra egy 2.1-es hangrendszert kapok.
A választásom a nálad kapható (és általad ajánlott) Codegen SP-868 típusra esett.
Édesapám holnap (pénteken) be is menne érte. Csak arra vár, hogy visszajelezzek neki, hogy megvan még. Szóval kérnék egy nyugtázást, hogy van ilyen készleten, illetve ha van, akkor légy oly jó és zárold számomra. Rám hasonlító bajszos ember fog érte menni délelőtt.
Ez amúgy távirányítós ugye???
És mivel nem én venném, különösbben nem tiltakozom ezúttal a PH kedvezmény ellen sem
A cucc tehát kellene mindenképp.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Swordfish83 #3379 üzenetére
Logitech quickcam express csak fehérben van...
A quickcam messenger fekete (az a beépített mikrofonos), de drágább is.Vérboci
-
helkis
veterán
Jazzos! - van neked olyanod hogy PCI-os USB2.0-s bővítőkari? antiVIAchipsettel?
Ott tartok a P1es gép + winXpsp2 projectel, hogy ha lelövöm az alaplapi USB vezérlőt akkor hiba nélkül frankón megy a gépezet.. ha valakinek van elfekvőben hasonló akkor dobjon meg vele pls! szociális csomag része lenne így karácsony előtt.. thanx!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
senior tag
Üdv!
MP3 lejáccó 256MB rammal van valakinek? Nem használt kell kivételesen hanem vadi újjj!
Ha vkinek van szojjjon legyen oly jó!Youth hides the key to salvation
-
Lapi
csendes tag
UP!
Komplett PC eladó!
Slim ház (40*41*10cm)
DTK PRM-68I-E0 alaplap (video, audio+game, lan, 2usb, 2COM, 1LPT)
Celeron 700 processzor
2x64MB SDRAM
1,44MB FDD
DVD olvasó /Sony DDU1621/
10GB HDD (Quantum Fireball Plus AS)
Ár? -
Lapi
csendes tag
Bocs! A fenti cucc billentyűzet, egér és monitor nélkül értendő!
-
erdey_a
addikt
Villám Választ Várok
Vérboci
-
okiDoki
aktív tag
Na, megérkeztem emberek!
Jazzos! Tevagyazisten, délelőtt úgy is megyek a Liszt Ferenc utcába!
Thunder! Van ilyenem elfekvőben, bedobjam a Tandsba? Bedobom. (Becsomagolom egy üveg benzinbe, úgy látványosabb lesz!)
Sir Dry! A Bartonom nincs már meg, sry!
Balinovot majd hétfőn lebeszélem erről a dologról.
Herr kis! Ha nem megy a hajszárítózás, inkább feladom postára a cuccot, mert várja a hoax.(Azt mondja, csak 144 db óngolyó. )
tekeyagd! Jövő héten megint nem vagyok, utána...
Supr@! Egyelőre semmi nincs.
Van itt még valaki?
Ja:
Jazzos for President!
[Szerkesztve]0,0
-
helkis
veterán
válasz okiDoki #3395 üzenetére
Hali Doki! 17.-e passzol?
Az igazi gond az idő hiánya, és hogy a saját gépemet kellene használnom tesztelésre ami most nem megengedhető mert megkértek egy honlapépítésére, és meg kellene operálni sürge.. nincs valaki otthon JavaScriptben?
Thunder - mi az ajánlat? priviben is jöhet.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz Thunder78 #3397 üzenetére
hát előre is köszi tetszik az ajánlat! paraméterei? ma nagyon nem jó.. holnap se jó, marad a jövő hét valamelyeik délutánja, ha megfelel..
hasonló áron nincs valami ATX-dobozod+200W táp amibe belemenne?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest