Hirdetés
Aktív témák
-
Füleske
addikt
válasz tekeyagd #3450 üzenetére
Hát itt az ideje hogy megtudd , hogy 100 % matáv (t-valami , ahogy teccik) tulajdon a győri kábeltv ! Ha nem hiszed nézz utána.
Ennyit a versenyről az adsl meg a kábelnet között.
(Miért ilyen pocsék a kábeltv műsorkínálat , fejlesztések ? Miért nincs kábelnet jópár helyen Győrben ? Remélem így már érthető. )[Szerkesztve]
-
Füleske
addikt
válasz tekeyagd #3462 üzenetére
Hát kikerülni bajos a matávot , de nem lehetetlen.
Mondjuk tv - re ott a UPC , netre meg esetleg a wireless net , bár az nem egy versenyképes valami , de ha az ember ki akarja zárni ugye a matávot... (vagy nincs jobb az adott helyen)bár a wireless győri céget nem ismerem , nem tudom ott mennyi a matáv
befolyás.(www.int-air.net)
Mobiltelefonnál meg asszem egyértelmű melyik a matávé. -
Thunder78
őstag
válasz tekeyagd #3942 üzenetére
A fórumot sem volt időm figyelni. Egyébként én sem tudok róla sokmindent még. Azért lesz ilyen, mert ez van. A nagykerek teljesen le vannak fogyva MP3-ból. Még kettő db. szabad. Ha érdekel, gyere be holnap és nézd meg!
Holnap már én is tudok mondani róla pár szót.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
válasz tekeyagd #3971 üzenetére
Nos ... megskubiztam ezt az A-Data MP3 jáccót. Nem egy szépségdíjas darab, leginkább egy fekete minitéglára hasonlít piros csíkokkal. Viszont változtatható a kijelző háttérvilágítása (nem számoltam össze, de 10 fölötti szint tud), FM rádió is van benne, illetve diktafonként is használható. Az SD kártyás bővítőhely a hátlap mögött van az AAA méretű elemmel együtt.
Egyszóval fasza kis gép ez, de zsebből kivenni tilos!
Amúgy Vörös Gábor a ''rendes'' nevem.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest