Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
okiDoki
aktív tag
Ki mer manapság egy vinyóra egy hó gart adni? Maximum egy jó kis 3,2 GB-os Quantumra!
Jó vérvonalú biglit sajnos én sem tudtam a környéken.
Jövő héten most már tényleg összefutunk.
Nem találtál még ellenszert a KD7 lapok azon ficsörjére, hogy áramtalanítás után elfelejtik a beállításokat?
Ja, cserélhetnél végre nekem egy K6-III procit.
[Szerkesztve]0,0
-
okiDoki
aktív tag
Nem röhögni!
Tornatermi bordásfalat keresek megvételre.0,0
-
okiDoki
aktív tag
Nincs garancia???
Azt hittem, ha nem sikerül, nekem adod az X800-asodat.
Én ezt tartanám korrekt eljárásnak legalábbis! ;-))
Szóval, ez egy kedves győri fórumtársunktól származik (koleszos, úgy, hogy nem egészen győri, mielőtt azt mondanátok, hogy itt ilyen nem eshet meg).
Tehát a kártya 2D-ben tulképpen jó. 3D-ben viszont némely játékkal (sims2) olyan, mintha havazna (nyáron is).''szvsz nem a memókkal van gondja, mert 3dmark2001SE-ben futtatva a csak direktX-et használó sárkányos tesztnél nem hibázik, viszont az openGL alkalmazásoknál, néhol egész nagy felületek remegnek, törnek szét pálcikákra stb'' (by Drymen ). Radedittel sok mindent próbáltam, különböző biosokat, mag és memofrekvenciákat, a mostani beállításokkal a legstabilabb. Rudival is értekeztem (vga.nfo). A kártya nem referencia szerint épült, lehet, hogy a saját biosával jó lenne, de nem vszínű, különben nem kezdték volna el mókolni az előző tulajdonosai. (Amikor vettem, 9100-as bios volt rajta.)
Szóval minden segítséget díjíznék.0,0
-
okiDoki
aktív tag
Eladó lehet:
P4 1,8NW (512/400) dobozos, ventijével (jó fajta) 14k
Asrock P4i65GV i865 mATX alaplap 11k
2x512 DDR400 Samsung TCCC dec. garos 15k
(sajnos főleg kp, mert ki kell fizetnem az ''utódokat'')
alku csak nagyon módjával0,0
-
okiDoki
aktív tag
Rudinak sincs meg az eredeti bios. Ez annyira nem is lényeges. Én is gondoltam már rá, hogy mivel nem referencia, az eredeti biosa kéne.
A másik az, ami igazán bosszant, vagy inkább idegesít. Nálad lehet, amíg meg nem csinálod tulképpen.
Köszi minden próbálkozást. De ha beszart, mit rakok a fiam gépébe...0,0
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs