Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Hello Doki!
Lemaradtál ám de nagyon egyszerre két topikot is nyitottunk Győr-környéki 2-es ként, mert tényleg nyűg volt az a 4400Hsz , meg valami gond is volt vele mert már jelezte valamelyik moderátor hogy kellene nyitni egy újat...hogy miért nem tudom, az A64-esek Klubját is 4-5 ezer hsz enként ujragenerálják....
Ez van, aztán meg Supr@ Mester záratta a régit, így jól kicsukott bennünket tudatlanokat, mivel az előző topikunkból még az az utolsó Linket tartalmazó hsz is hiányzott...
Aztán meg nem engedett egy betűt sem hozzáírni a régihez...
Kerestem én 2-es Győr-környéki topikot, de a franc sem gondolta hogy Supr@ által létrehozott topikot a PH motor kissé átalakitja a római II-ből kis i betüket csinált...én meg nem leltem így csináltam reggel másikat, aztán meg felhívta a figyelmemet egy moderátor srác, hogy rendbe kéne hozni a dolgokat....Na ennyi a rövid sztori, és asszem a következő topikban sem lesz 5000.hsz!
Így is szép kort megélt az előző...Hagy Gratuláljak mindannyiunknak, aki ezt a sok-sok hsz-t létrehozta! -
Dryman
őstag
Ha mégsem tartaná meg hagy legyek én az első aki megvásárolná, feltéve ha AGP-s!
Félretéve a tréfálkozást szerintem is megtartja Füleske, de ha mégsem akkor én vagyok az első aki ajánlatot tehet neki!
Mégis csak egy 6600GT-ről van szó, és én anno meg voltam elégedve elsa PCI 2MB-os kártyámmal!
Szóval már csak az emlékek miatt is! -
Dryman
őstag
Nekem elsa PCI 2MB-os volt ugy hogy a két üres memófoglalatba 4ezerFt-ért vettem a 2x0,5MB-ot az alap 1MB mellé, aztán ezt a kártyát lőttem tovább egy 12MB-os Voodoo2-es gyorsítóval, és Quake 1-ben nem volt ellenfelem az első munkahelyemen!
Már akkor is AMD Rulez!
Volt valami 5x86-os lapom egy 133MHz-es amd procival, ennél a procinál még voltak azok a számolásos bug-ok, amire egy külön kis progi kelett hogy stabil legyen a rendszered, és amire felvághattam akkortájt 2x16MB SD!!nem EDO az SD nyákon, hanem echte SD!Ram Omegacorner gyártmányú egyoldalas, jöttek is a koliba megnézni , meg írigykedni
A ram azóta is meg van 2x16MB 1997-ből, akkor 46 rúgó volt csak a ram, viszonyításként 6000Ft-ból kijöttem egy hónapba, úgy hogy a kolesz elvitt 890Ft-ot szállásköltségre!
Nosztalgia, az mindig kell egy kicsike! -
Thunder78
őstag
Nekem egy S3 Virge 4Mb-om volt. Haverokkal azon viccelődtünk, hogy biztos abba tárolja a rendszer a lomtárat, mert nem tudtuk elképzelni, hogy valaha is szükség lesz 1Mb-nál nagyobb memóra
Aztán a 12Mb-os Voodoo2-esnél már nem viccelődött senki''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Dryman
őstag
Kellene ha tudod nélkülözni!
Előre is köszönöm!
Elpasszoltam egy KD7-E lapra valót még anno mikor zalmanra csréltem a hagos zörgése miatt, most meg visszajött a lap, olan hibával, aminek neki sem állnék, és még kiderült hogy van rá közel egy hónap Compex-trade-es gar, ugyhogy abit feliratú aluminium lemezkéből hajlított chipsethűtőre vágyom, de azonnal! -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz okiDoki #1075 üzenetére
tands forever. A lokálpatriótizmus többet ér párszáz ft-nál! Kíváncsi vagyok milyen versenyt generál ez győrbe,márha generál egyáltalán!
Debrecenbe kéne menni, friss vesét kéne venni! De morbid vagy,Doc.!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz okiDoki #1079 üzenetére
Hogyne, nyáron megy műszaki+zkártya kombóra,azt hajtom még min 2 évet. Lakás fontosabb,sajnos. Még jó,hogy időbe rájöttünk..
Te meg nagyon lementél a térképről!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz okiDoki #1183 üzenetére
Doki,ráleltem a Hulk és a sólyom végveszélyben c. filmjeidre is! jövő héten koccanjunk. már ég a pofámon a rinocéroszbőr...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Dryman
őstag
válasz okiDoki #1494 üzenetére
Hát a megszólítás hagy némi kivetnivalót maga után, de Dokitól ez abszolute nem sértő, ő is csak poénosan kezeli a dolgokat!
Jó pihenést az olaszhoni úthoz és sok-sok szép látnivalót!
Azt már tudom hogy olaszba kiutazva 3 teljes napot töltöttem el, és az nagyon kevésnek bizonyult!
Remélem neked korlátlanabbak a lehetőségeid!
Dry -
Balinov
titán
válasz okiDoki #1494 üzenetére
Doc, egy tanács. autópálya melletti Autogrill-eket kerüljétek. kibaszott drágák!
tapasztalat...sajnos
meg készülj fel,hogy a belső sávba 1,1-es puntóval 150-el folyamatosan mennek,mint a barmok és basznak lehúzódni...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz okiDoki #1781 üzenetére
Doki,nem akarlak tápügyileg elkeseríteni,de a Fef*nál is,meg a hp email customer support is aszonta,hogy ezek a compak evo-kba csak kompak tápok mennek,persze,lehet,hogy belemegy más is,csak tudjál szerezni.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest