Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Olyan ( totál basic ) kérdésem lenne hogy vettem egy kocsit, fel is pimpeltem, az eggyik küldiben kimentem vele a reptérre, azóta nincs meg. Nincs a garázsban, se a rendőrségiben, sehol. Ilyenkor mi van?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71014 üzenetére
mi az a mystery keys?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71019 üzenetére
Kk. Mennyire jó buli ez a GTA Online? Van rendes csapat? Discord? Az alapjáték tetszett, le is toltam párszor.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71021 üzenetére
-
capulet75
addikt
Oké, vettem 9 ójróért online kulcsot, hogyan tovább? Van már fent egy khmm... másik verzió.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71026 üzenetére
nem igazán találtam regeditben semmit az uninstall után, de lehet csak nem láttam.
-
capulet75
addikt
Oké, lehet láma vagyok, de honnan kell letölteni? Folyton azt dobálja fel h vegyem meg.
-
capulet75
addikt
79GB-ot ír, szép nagyra hízott.
-
capulet75
addikt
Oké, fent van a GTA. Innentől hogyan tovább?
-
capulet75
addikt
Nem enged még online lenni.
-
capulet75
addikt
Nem találtam phhu crew-t, meg random
retardájátékosokkal elég trék a missionök.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Hát nem tudom. Elég idegesítő ez, random arcok behúznak a bázisukra, majd kidobnak, aztán felrobbantanak. Ne vicceljünk már. 2 percig nem élek, mert valamelyik paraszt lerakétáz, fejbelő, elgázol, ect... Mindenki csak rohangál össze vissza, és mészárol. Lehet nem az én játékom lesz ez, még jó hogy csak 9 euro volt.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71064 üzenetére
sorry, tényleg kéne az a ts vagy discord... ha találok olyan csapatot aki használ akkor join.
-
capulet75
addikt
Nyilván nem adom fel 5 perc után, csak meglepett hogy mennyi a hülyegyerek pistike ingame. Lenne sok kérdésem, irogatni nem sok kedvem van, amikor ott a számtalan talkapp, van TS-em, saját, discordot is 0,7mp alatt dobok össze. Az nézetem hogy van PH crew, bár az a 170 v mennyi tag nekem elég meredek. Általában amikor klánoztunk, akkor olyan 8-30 körül mozgott a taglétszám, az még kezelhető, és jobb is a kisebb csapat a közösség szempontjából. Mentem most egy küldit, 2x2-es felállásban, én vmi lvl7 vagyok, volt egy 8, egy 6 meg egy 250. Érdekes h ilyen alap missionökbe is beszáll egy ilyen tapasztalt player.
(#71069) Mr.Csizmás: hát az kb ua.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Nem léptem be senkihez. Egy parkolóban ültem egy kocsiban, néztem h milyen cuccok vannak free aztán kiirta h mittomén jóska9876 beinvelt egy házba, onnan azonnal ki is dobott, ott állt vagy 20 player, és ment közéjük a detonácó... és ezt egymás után 3x. Semmit sem tudtam tenni ellene, nem kellett invet elfogadni ( ezen csesztem fel az agyam picit ). 3xorra azért elfutottam gyorsan, és visszalőttem a parasztra egy gránátot...
-
capulet75
addikt
Sabre Turbo-t nem lehet ingame venni? Nem találtam a listában.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71081 üzenetére
Nem sokára felmegyek. Csak vegyétek figyelembe hogy bazira sok mindent nem értek hogy ingame mit és hogyan kell, mi mit jelent. Ez a második napim ebben, szal ami nektek természetes, arról nekem lila gőzöm sincs.
-
capulet75
addikt
Szedem lefele ezt a LSPDFR-t, mert elég poén szvsz.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71111 üzenetére
Ok, de attól még megy az online nem?
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71114 üzenetére
o, fck..
kölcsönzői verzióval nem működött a LSPDR, ezzel meg nem lehet? naccerű...
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Keresek valakit akinek nagy tapasztalata van a játékban, volna kedve 1-2-3 órát valamikor ingame velem tolni, és van Discordja. Lenne pár kérdésem.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71147 üzenetére
Szuper, de nekem szükséges a beszéd alapú kommunikáció.
-
capulet75
addikt
Tényleg meg kell csinálni az offline-t, azért nincs csak basic tuning, meg hiányzik a fele fegyvertár a gunshopból, ilyesmi...
-
capulet75
addikt
Melyik a leggyorsabb motor?
-
capulet75
addikt
Jelentkeznék a PHHU-ba, catona1 a nick.
-
capulet75
addikt
Van egy discordom, aki akar közösen bűnözni, ect... Használati feltétel: IQ100 minimum, nincs folyamatos trágár beszéd ( néha belefér, de nem falusi kocsma ). Ha lvl974659435 vagy, vedd figyelembe hogy én még nem. Nincs Depressorom, se ultimate fegyvereim, meg végtelen pénzem.
-
capulet75
addikt
válasz ProgenXL #71296 üzenetére
Az elmúlt 3 napban ( ma kivétel, mert nem voltam itthon ) nulla darab ember volt. Illetve egyszer fent volt valaki, de 5p után lelépett. Tele van a cashfactorym, egyedül nem tudom eladni, megpróbáltam, nem megy. Így elég unalmas ez a játék, és csak farmolni tudok, azok meg full ugyanazok a missziók. A másik hogy amikor megpróbáltam beszállni a buisness battleba, jött valami op2-es zsellér, aki kirakétázott, aztán minden alkalommal mikor respawnoltam megölt. Lelőttem rpgvel, erre leugrott az opressor lángoló roncsairól, és megint lelőtt. Meg sem tudtam sebezni. Nagyon vicces ez így, tényleg jó lvl36-nak lenni amikor ott a sok lvl1267, aki szemmel megöl. Nem is kellett neki a cucc, csak élvezte hogy ott szerencsétlenkedek. Nem ért még 8 eurot se ez a játék.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71308 üzenetére
Nem tudom mennyi időm lesz, megpróbálok lenni.
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71315 üzenetére
Engem nem zavar hogy ezerkétszáz szinttel magasabb, az a gond hogy neki megvan az összes felszerelés, és 87 opressor röpköd, meg lézerágyú, és akkor nekem van motorom meg shotgun... konkrétan zéró esélyem van.
-
capulet75
addikt
Majd jövök az S03 után.
-
capulet75
addikt
Tenap ledaráltuk a ST3-at, kb este 10kor szaladtam fel farmolni meg eladni, elég szépen tejelt a minden. El is ment az összes methlab upgradre.
-
capulet75
addikt
válasz Kiskokó #71521 üzenetére
Nincs semmi baj a Discorddal, max user error, viszont a TS is használható, szal kb tökmindegy. Illetve annyi hogy a Discordnak nincs korlátja, míg a TS-re fizetni kell egy bizonyos szint után, a free az nem stabil. Használtuk mi is évekig a TS-t, van most is, de átmentünk mind a Discordra. Ott vannak infoszobák, lehet felrakni képeket, videókat, szal ilyen szempontból jobb.
-
capulet75
addikt
PHHU-ba vegyétek majd be: Thai-Shu. Jó arc, jön segíteni ha kell, Fritzkandúr tudja ki az. Köszi.
-
capulet75
addikt
melyik progival lehet egyedi rendszámot csinálni, és hogyan?
-
capulet75
addikt
válasz CartmanLand0 #71700 üzenetére
Notin, GTX780M 4GB-al is majdnem fullon ment a GTAV. Igaz, az csak ilyen tékás verzió, szal nem online, de akkor is. Van elég RAM-od? Proci milyen?
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Van full pénzgyár, full meth, full bunker már 2 napja, és nincs kivel eladni, mert nincs fent senki vagy ha ráírok h lenne-e kedve eladni, lelép a szerverről. Hááát....
-
capulet75
addikt
válasz Mr.Csizmás #71737 üzenetére
Volt egy lány, akihez én is folyamatosan nyomtatót szerelni mentem át. Másfél évig szereltem a nyomtatóját minden héten.
-
capulet75
addikt
Minden cuccom tele van, már 4 napja nem tudok eladni.
-
capulet75
addikt
Az a baj h így soha nem lesz normális cucc. Napi szinten pörög le a pénz a mindenre, bevétel nincs, fejlesztés nincs, új buisness nincs, ott állnak a tele raktárak. Tényleg nem rinya, de nem hiszem h ezt sokáig tolom. Csapat nélkül nem lehet, az meg nincs.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Én szeretem az online játékokban a team game-et. Mindig ilyeneket játszom, ( BF, World of warships, ect.. ) azt hittem hogy egy GTA-ban simán lesz napi csapat. Ha single játszom, ahhoz nem kell online.
-
capulet75
addikt
válasz CartmanLand0 #71820 üzenetére
SSD
-
capulet75
addikt
válasz CartmanLand0 #71822 üzenetére
Azért fura a szaggatás, mert én minden ultra, 2K, és ha fű+köd lemegy min 28fps-re, de még ott is teljesen folyamatos a kép. Ryzen 2600, 16GB 3200mhz, RTX2070.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest