Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojosi
csendes tag
válasz bluuzia #81415 üzenetére
Bocsi, csak most vettem észre hogy írtál Köszönöm itt is hogy barátnak fogadtál és elfogadtad a jelentkezésemet, meg hogy segíteni fogsz. Tudtam hogy 49 vagy, de mégis csak kölyök vagy hozzám képest Olvastam milyen kálváriát éltél át sokad magaddal a pár évvel ezelőtti ban hullámkor, és volt annyi erőd és játék szeretet hogy többször újra kezdted. Megnéztem a comparet kettőnk között, elképesztő..én 450 órás 50-es szintemhez képest neked 200h 5x-ös
-
Jojosi
csendes tag
válasz bluuzia #81505 üzenetére
Egyelőre nem merek senkit barátnak jelölni, a tegnapiak közül csak Speni volt olyan bátor hogy barátnak jelölt veled együtt A többiek lehet hogy már nem is szívesen látnának, főleg akitől a makarenkói pofont kaptam(tejesen jogosan) Pedig a bunker eladásból kárpótolni szeretném őket, mivel miattam buktak.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #81567 üzenetére
Igen , mindig ez van.
A kommunikációval van a baj.
Viszont pozitív Neriana részéről, hogy tegnap említettem neki ezt az esetet, és teljesen normálisan kezelte le. Volt már példa rá, hogy ha szólva lett valakinek azonnal agresszívvá vált.De amit az Öreg Bluuu mond , gyerekek CHAT és Kommunikáció!
Zárószóként, az a baj ezzel a Beast eventtel, hogy aki a Beast lesz annak nincs beleszólása.
Nem kell elfogadni meg semmi, egyszer csak az leszel. Ez azért elég genyóság, volt hogy supply kör közbe dobta rám.. és ráadásul valami 15/30 perces event ?!Amondó vagyok, nem történt semmi komoly kár, stb szerintem ebből mindenki "tanult". Mehet a tömegszex!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bluuzia #81692 üzenetére
Client Job nem fizet annyit, MoC pipa,lehet farmolni a következőt. Sajnos ez ilyen, van hátránya is annak, hogy ennyi "tartalom" kerül bele a játékba.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Hege1234
addikt
válasz bluuzia #81698 üzenetére
én próbáltam tegnap segíteni neked (hunadamka)
a client job-al a terrorbyte-ból de mint írtam is nekem nem volt megvéve a drón a gyémántos küldetéshez így azt nem engedte elindítani ahogy az első kettőt se..de akkor itt fel is tenném a kérdést a többieknek hogy mi miatt nem sikerült elindítani a terrorbyteból az első két client job-ot ha hárman voltunk egy mc-be vagy ceo-ba?
csak az utolsót engedte..
(én arra gondolok hogy azért mert az a csapatos küldetés)másik:
tudom amúgy hogy kiről van szó
rákérdezek majd én is.. vagy ha tényleg nem tudja beállítani akkor segítek neki benne
viszont trükközni sztem nem trükközött mivel a phhu teget még soha nem láttam a neve mellett -
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #81698 üzenetére
Nem akarok nagyon beleszólni, de mostanában én is láttam ilyet. Ekkora talán Asuska vagy valaki mondta, hogy szokott ilyen Bug lenni mostanában hogy valótlan crew jelölés kerül egy játékos neve mellé.
Sör ide vagy oda (inkább ide mint oda ) de amúgy tényleg van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz bluuzia #81702 üzenetére
semmi baj csak a terrorbyte-osat vettem magamra
és hogy csak a farmolgatás megy..
sok a kiegészítő a játékhoz így még tényleg nem ismerem minden szegletét
de mind1 majd valaki csak kiötli miért nem jött össze..akkor épp supplyt loptunk a bunkihoz és eléggé támadás alatt voltunk amiatt volt kicsit hevesebb a reakciója
amikor kicsit alábbhagyott a feszkó elnézést is kért miatta
csak mivel pörgött a chat azt már
sztem nem láttad -
Jojosi
csendes tag
válasz bluuzia #81793 üzenetére
A PHHU Lölöjére gondoltam akinek a toalettje (gyengébbeknek budi)is aranyból van a pénztől meg se tud mozdulni penthauszában, jacthja is nagyobb stb Nem veszem magamra, azért sokan elnézik a hiányosságomat, tapasztalanságomat. Minden esetre élvezem a csapat munkát. Amúgy ti is lesztek öregek És ha majd a lányom engedi az unokámat gt-ázni nagy ruha lesz nektek
[ Szerkesztve ]
-
Jojosi
csendes tag
válasz bluuzia #81832 üzenetére
Most hogy nickek szerint utána néztem, tényleg nem ugyan az a személyek vagytok.Csak megzavart a kékre utaló nevetek és hogy újrakezdtétek a játékot
Még azt se tudom ki kicsoda a játékban és a fórumban.
Szóval elnézést kérek mind 2 kékes nevű személytől, és nem fogok többet itt írni, megmaradok csendes tagnak hogy ne nézzek ki még jobban hülyébbnek. -
szimszonos
őstag
válasz bluuzia #82241 üzenetére
A népzerűségek azaz a popularity-nak csak a széfben lévő pénzhez van köze.
Az mc bizniszek pedig ha nem indítod be nem termel a nightclubba.Egyszer felsetupolod utána termel.Többet nem kell supplyzni ha csak a nightclub miatt vetted,de egyszer fel kell.Ha shutdown-ba rakod akkor nem termel sehová.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz bluuzia #82245 üzenetére
Nem jól tudod,ha először megveszel egy gyárat addig nem enged technikust rárakni ameddig be nem indítod azt.Mikor megveszed a gyárat amúgy is van egy setup amit ha megcsinálsz azzal indítod be a gyárat.Utána fog csak termelni a nightclubba.Próbáld ki nyomj egy shutdownt a gyáradra utána meglátod hogy nem fog termelni sehová,még a nightclub.ba sem,csak ha újból felsetupolod.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #83021 üzenetére
Pedig a Blase-s dolog már tavalyi csak én már nem nagyon foglalkoztam vele annó mert akkor már alig mentem Online és akkor kezdtük a WLS-t is. Gondoltam ha vagy 5-10 ember tud róla, hogy modmenüzik csak jelzi már valaki.
JA amúgy Blu, szóbeli figyelmeztetés.
Már múltkor szólni akartam, online írtam neked Socialon üzit, azt láttam hogy Rejtett a Socialod khm khm[ Szerkesztve ]
-
mulli86
tag
válasz bluuzia #83088 üzenetére
Értem. Köszi hogy normális hangvételben leírtad.
Tegnap én is egyébként csak bugos sessionokbe tudtam csatlakozni, többiekre nem (5-6 próbálkozás más más emberekre). Akkor most már én is utálom blase-t! (Bocsi, irónia )
Egyébként elengedtem és játszottam más játékkal. Blase elött is volt szar session meg a játék pláne frissítésekkor. Nekem ez nyomósabb bizonyíték mint látalanba ráfogni valakire, hogy ő volt az. Elhiszem, hogy nektek ez már nyomós érv és bizonyíték, de sztem ez legyen mindenkinek saját maga dolga, hogy mit tart és mit nem tart bizonyíték értékűnek.Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
-
Wiz Khalifa
veterán
-
hegyipapa
senior tag
-
törölt tag
válasz bluuzia #84790 üzenetére
Én is nemrég láttam ezt a trükköt, és működik.
Úgy általánosságban az a véleményem erről a heistről, hogy mivel mindenki orrba szájba nyomja, és nagyon rövid idő alatt lehet vele 1m felett keresni, szokásához híven vissza fogja vágni valahogy a rockstar. Túl könnyű pénz kereset ez, és befektetni sem kell hozzá sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest