Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
Ucil + Szabi kérésetekre kirúgtam Wade_Winston nevű tagot (Soha nem láttam, hallotam róla.)
Gond van valakivel továbbra is jelezzétek !!!
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz SchwarzenY #52082 üzenetére
Elfogadtam a jelentkezésedett.
-
hegyipapa
senior tag
válasz ForesenGalax #52301 üzenetére
Szabályzatunkat ha még nem olvastad, akkor olvasd el. Elfogadtam a jelentkezésedet.
-
hegyipapa
senior tag
válasz Peetwalker #52507 üzenetére
-
hegyipapa
senior tag
válasz Kiskokó #52667 üzenetére
Én szoktam írogatni néha új arcoknak hogy állítsák át a PHHU-t elsődleges crew-nak. Amúgy apró módosítást már csináltam a szabályzaton Cactus-nak elküldtem lesz ideje biztos majd foglalkozik vele. Finoman majd belerakjuk hogy újoncok is állítsák be, elsődlegesre a PHHU-t.
-
hegyipapa
senior tag
Kigyulladhat az autó eladás közben !
Ne csodálkozzatok ha autó eladásnál csak úgy menet közben kigyullad az autó, én velem 3x elfőrdult, Tomával is, még írta más ph tag is hogy előfordult vele. Szerencsére 4 autóból csak 1 de annak akkor vége.
Nem kell hozzá összetörni, semmit extra, csak simán mész és kigyullad magától.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Thoomaster #52739 üzenetére
1. Honnan tudod ki olvasta el a szabályzatot és ki nem ?? Be is kamuzhatja hogy elolvasta az se 100% -ék.
2. Amúgy van valakivel gond esetleg nekem 1-2 kattintás felvenni meg kirúgni is Megtettem már párszor ha szóltok. Nem kell parázni
3. Annyit elárulok a több mint 500 crew tagból nem mind pc-s, az egy dolog hogy már nem játszanak, de még az is lehet hogy van olyan crew tag aki xbox-on játszik.
4. Játszottam Akos066 nevű játékossal szerintem normális volt + segített sok tagnak + fcbarca haverja. Ráadásul írt ide a ph-ra ez már nagy dolog elárulom elég sok tag lett az évek alatt úgy felvéve hogy ide se írtak sőt lehet nem is tudják van prohardver fórum.
Thoomaster esetleg van valamelyik crew taggal gondod ??
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Prohardver GTA V Crew Facebook csoport
Van PHHU-nak egy ideje már fészen is csoportja, ha szeretnétek akkor csatlakozzatok már aki van fecbook-on. Több mint 50-en vagyunk benne csak olyanok akik ebben az évben, játszanak/játszottak + az adminok.
Zárt csoport lett így csak Phhu-sok vannak benne, amúgy 3 kérdést feltesz jelentkezéskor, meg kell adni a ph neved + a socialclub-os neved ezzel azonosítunk be !!Itt tudtok csatlakozni a csoportba :
https://www.facebook.com/groups/658840744303307/
A csoport elérése az összefoglalóba is belekerült .
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Trailblazer #52851 üzenetére
Szabàlyzatunkat elolvastad, ès részedről rendben akkor, jelentkezz Phhu crew-ba Social-on.
-
hegyipapa
senior tag
JulianSinulf & MadScientist
Részetekről a szabályzatunk rendben van akkor csatlakozzatok a Phhu crew-hoz.
JulianSinulf lehet mi már régebben játszottunk együtt ismerős vagy.
-
hegyipapa
senior tag
JulianSinulf & MadScientist elfogadtam a jelentkezéseteket.
-
hegyipapa
senior tag
válasz Caliph3 #53496 üzenetére
Jelentkezz a social-on a Phhu crewba és felveszünk.
-
hegyipapa
senior tag
válasz LexDex #53627 üzenetére
Olvasd el a szabályzatunkat, ha ez oké, részedről rendben van, akkor jelentkezz Phhu crewba.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
t.h.e_j.o.k.e.r nevű játékost töröljétek a barát listátokról, már akinek barátja, köszi
Régebben páran írtak róla itt a fórumban ő se a kedvelt játékosok közé tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz _BubuHUN_ #54207 üzenetére
Bubu ezt olvasd el, részedről rendben van akkor jelentkezz socialon a crewba és elfogadjuk.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Joker7_Hun #54465 üzenetére
Lehetséges csatlakozni ezt olvasd el, ha még nem tetted meg .
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
válasz budaicsavo #54782 üzenetére
Elfogadtam a jelentkezésedet.
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest