Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Sziasztok,
van 1 kis mplayer ill. vesa gondom. Szóval nem vagyok nagy ész az X-el meg vesa-val, stb. kapcs., eddig volt az mplayeren vesa video kimenet, miost új telepítés után nincs. vesa use flagje nincs, és, ha jól tudom, nem is kell, mert ha van vesa támogatás, azt az mplayer úgyis megtalálja a configure script futtatásakor. De nem találja. Az xorg-et (xorg 7.2) úgy telepítettem, hogy a VIDEO_CARDS-nál radeon-t és vesa-t is megadtam. Tudom, hogy kell lennie egy kernel modulnak is a device drivers->graphics support alatt, de nem találom, se a 2.6.20-gentoo-r7-ben, sem a 2.6.17 vanilla-ban sem. Ez már nincs? Hogyan tudok vesa supportot kibuherálni a rencerből? Kéne, mert tv kimenetet szeretnék használni filmnézéshez. Bármely hozzászólást, ami előre visz, előre is köszi!
ja, a VIDEO_CARDS-nál utólag adtam meg a vesa-t, utána újraforgattam az xorg-server-t, lehet, hogy itt szúrtam el vmit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- King's Bounty II
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Eredeti játékok OFF topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest