Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Sziasztok,
van 1 kis mplayer ill. vesa gondom. Szóval nem vagyok nagy ész az X-el meg vesa-val, stb. kapcs., eddig volt az mplayeren vesa video kimenet, miost új telepítés után nincs. vesa use flagje nincs, és, ha jól tudom, nem is kell, mert ha van vesa támogatás, azt az mplayer úgyis megtalálja a configure script futtatásakor. De nem találja. Az xorg-et (xorg 7.2) úgy telepítettem, hogy a VIDEO_CARDS-nál radeon-t és vesa-t is megadtam. Tudom, hogy kell lennie egy kernel modulnak is a device drivers->graphics support alatt, de nem találom, se a 2.6.20-gentoo-r7-ben, sem a 2.6.17 vanilla-ban sem. Ez már nincs? Hogyan tudok vesa supportot kibuherálni a rencerből? Kéne, mert tv kimenetet szeretnék használni filmnézéshez. Bármely hozzászólást, ami előre visz, előre is köszi!
ja, a VIDEO_CARDS-nál utólag adtam meg a vesa-t, utána újraforgattam az xorg-server-t, lehet, hogy itt szúrtam el vmit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Formula-1 humoros
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest