Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadBlade
tag
Helló mindenki !
Ma reggel sikerült felhúznom a procimat 3,2GHz-re és lefuttattam a 3DMark05-ot.
(a beállításoknál az összes tesztet kipipáltam)
Sajna nem emlékszem már pontosan , den 7100valamennyi , vagy 7500valamennyi pont lett a vége.( holnap újra megnézem )
Addig is nem tudnátok sacc / kb. megmondani , hogy ez jónak számít-e vagy sem ?
Esetleg egy oldalt ha belinkelnétek ahol 8600GT-teszteltek 3DMark-al.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
Bocsi, de lenne még egy láma kérdésem !
Hozzá kell tennem , hogy még sosem tuningoltam videokártyát ! ( mx440-et hova ? )
A videokarihoz adtak egy Smartdoctor ( vagy mi a szösz ) nevű progit és arra lennék kíváncsi , hogy ha ott azt a két csíkot felhúzom tövig ( 600/1500 asszem ) akkor úgy rendben lesz a dolog ? ( úgyértem bírni fogja a kártya - hosszútávon is - )
THX !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
válasz BullRider #326 üzenetére
Köszi , de a kérdésem az volt , hogy melyik a legoptimálisabb driver jelenleg , nem melyik a legújabb !
Sajnos a kettő általában ( tudtommal ) nem ugyanaz !
Valaki esetleg tudna mondani egy ''tippet'' ?!
-
MadBlade
tag
Valaki Please ?!
hsz: #349 ( legoptimálisabb driver ? )
-
MadBlade
tag
Hy mindenki !
Tudom , hogy a kérdésemnek van saját topicja is , de ha már úgyis témánál vagytok , akkor meg tudná nekem mondani valamelyikőtök , hogy egy 3,2-re húzott c2d-val egy 8600gt gyári órajeleken 3DMark05-ben max beállításokkal 78xx pontot ért el ( már megint nem emlékszem pontosan , pedig reggel mértem ! ) .
Ez az eredmény ''jónak'' tekinthető ?
Előre is köszi mindenkinek a válaszokat !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
XP REINSTALL ?!
Kb. 3 hete raktam össze és telepítettem a gépet és azóta még szerencsére nem kellett újrahúznom azt a nyamvadt XP-t !
A Driver cserét meg a hétvégére terveztem , a legfrisebbre , ugyanis most még a gyárilag kapott asus driver van fent...
Köszi a detail ablakos tippet !
Talán a driver csre segíthet , nem ?!
( az új drivert telepítsem szerinted a ''c'' -re , ahogy azt a telepítő pis akarná , vagy inkább húzassam fel az eszközkezelővel - ha felismeri a drivert - ? )
előre is thx !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
Hali mindenki !
Tegnap teszteltem a configomat 3DMark05-ben egy 2hete telepített 32bit-es sp2-en
az asus-tól kaptt driverrel:[link]
a legújabb forceware-rel: [link]
Nem tudom , de ahogy olvasgattam a topicot , ezek azért elég gáz eredmények , nem ?!
CPU teszt : 8 fps meg 10 fps .. Ez nem durva?!
Mi lehet a probléma nyitja ?!
Aki tudna segíteni , annak előre is THX !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
válasz Silenzio #491 üzenetére
Köszi a gyors , érthető és megnyugtató választ !
Szerinted a videokarimat meddig tudnám felhúzni 540/1400-ról ( csak úgy ''lájtossan'' ) , hogy azért jobb is legyen , de ne is érezze meg ( ne fájjon neki ! ) ?
Elég lenne egy általatok alap tuning-nak nevezett valaminek az értéke is !
Előre is utólag is THX!
más: az új foceware-es link vaamiért nem jött be nekem , úgyhogy itt van még1szer: [link]
Ez a 3D pontszám is sovány ?!
[Szerkesztve]Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
válasz Silenzio #496 üzenetére
A tápom talán most van meg 4 napos ! ( És Chieftec tápot még nem nagyon szidtak )
A bioszra azért nem gyanakszom , mert akkor a procim sem lenne atomstabil ( 4 óra orthos alatt 10-es prior-on ) , nem?!
A driver pedig , mint mondtam a legújabb ( 162.18_forceware_winxp_32bit_english_whql )
és ''Eagle16'' is azt mondja , hogy neki is ez van fent és faxán műkszik !
Akkor most ez hogy lehet ?!
[Szerkesztve]Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
Otthon nincs 3DMark06-om ( eddig még nem kellett használnom a 05-öt sem - a másik kártyámnál - ) , sem netem ( még ) melóhelyről meg nem tudom letölteni , mert a torrent , warez ...oldalak szerveresen le vannak tiltva ! ( roh@dt gyökerek )
Mjad csak ha lesz net-em , vagy ha sikerül szereznem valahonnan !
( De azért én örülnék , ha a 05-ben sem b@szakodna a kártyám ! )Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
válasz Silenzio #511 üzenetére
Lesz@rom !
Amennyit ad , annyi és kész.
Képet ad ( jobbat is mint egy mx440-es ) , játszani is tudok vele , egy picit feljebb húzom , oszt jónapot !
Köszi a sok segítséget !
Eagle16 : Neked is nagyon köszi mindent !
További jó gamezést mindenkinek !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest