Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Üdv
Van egy kis problémám.
Rendeltem extreme digitaltól egy fényképezőt, amihez ajándék nyomtató járt, de a csomagban csak a fényképező volt, a nyomtató nem.
Írtam üzenetet az ügyfélszolgálatnak, válasz nem jött. Hívtam őket, akkor hitegettek, hogy küldenek üzenetet, meg kivizsgálják az ügyet. Nem történt semmi, pár nap múlva megint hívom őket, ekkor kaptam egy ígéretet, hogy ezen a héten megkapom, meg jött egy email, hogy a csomagom összekészítés alatt van.
Természetesen nem kaptam meg a nyomtatót.
Ma megint telefonáltam... jött a halandzsa, amire visszakérdezve még az ügyfélszolgálatos se tudott válaszolni rendesen, csak kamillázott össze vissza. Azt hitte, hogy majd címeres marhaságokra nem fogok visszakérdezni. "Megfenyegettem" őket levélben, telefonon, hogy ügyvéd, békéltetőtestület, ha X időpontig nem kapom meg a nyomtatót.A termék kicsomagolásáról videofelvételem van, illetve egy eredeti fuvarlevelem, amin a küldemény súlya 0.5kg, ami éppen lefedi a fényképező és tartozékai súlyát, mert a nyomtató ~840g.
Nem látok esélyt rá, hogy megkapom a nyomtatót, szóval milyen lépéseket kellene tennem és hol?
Békéltetőtestülethez kellene fordulnom? Mi ennek a menete?
Online lehet intézni, vagy személyesen kellene?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz zsotesz81 #20063 üzenetére
Van szerviz munkalapod, vagy valami, hogy mit miért adtál be?
Minden szóban történt, esetleg emailben, üzenetben?Próbáld meg kérni a beadott állapotra való visszaállítást. A kicserélt alkatrészek megvannak?
Olyan, hogy fogyasztóvédelem már gyakorlatilag nincsen. Békéltetőtestület lett helyette, ott tudsz bejelentést tenni.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest