Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz fRooStzzZ #20407 üzenetére
Rendben, így jobban rálátni a helyzetre.
Azt írtad, hogy ne “adja meg magát” egy csúcskészülék 5-6 hónap alatt. Ez rendben van, nem kívánsz lehetetlent. Ám miben valósul meg az, hogy “megadja magát”? Akadályoz-e téged abban, hogy használni tudd a Note 9-et? Ne érts félre, mindössze azt szeretném megértetni, hogy a szerviz addig nem tud lépni, amíg nincs konkrét hibajelenség. Tehát az, hogy adott X funkció nem működik. Nálad ilyen nincs. Teljesen értem, hogy zavar téged, de ezzel mit kezdjen egy szervizes? Minden működik. 🤔
-
Dealer95
őstag
válasz fRooStzzZ #20409 üzenetére
Én egy vízálló, üveg hátlapos telót nem szedetnék szét egy ilyen "hiba" (ha lehet egyáltalán így fogalmazni) miatt.
Hosszú távon rosszabbul jársz szerintem.
Várd meg amíg beég a kijelző (gari időn belül általában be szokott) és majd egyben cseréltesd ki.Semmi sem garantálja, hogy az a kamera amit bele tesznek nem lesz ugyan ilyen "hangos" az OIS miatt majd már alapból, vagy rövid időn belül.
De ez csak az én véleményem.
-
GZoli7
senior tag
válasz fRooStzzZ #20412 üzenetére
Nincs ennek a telefonnak fóruma, ahol esetleg a többi tulajdonost megkérdezhetnéd a tapasztalatokról?
Akár itt, vagy xda-n?
Én vetetnék fel egy jegyzőkönyvet a Samsung szervizzel, amibe be lehet írni, hogy te ezt tapasztalod, ők meg nem gondolják hibának. Aztán, ha később lesz valami, akkor lehet lobogtatni, hogy már a vásárláskor fennállhatott a hiba, lehet kijavítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest