Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz Muerte #107868 üzenetére
Nos mindenhol a k5 proról regéltek régen ,hogy az van az msi gépeken ,viszont én még soha nem találkoztam olyan k5 proval ami ugyan olyan lenne mint a gyári cuc rajta. Kb eddig 10-15 db különbőző helyről rendeltem ezek állaga pár hónap múlva egy elég erős rágogúmihoz hasonlítanám amit nem rágnak ....
A gyárilag ami rajta van azt a szintet meg sem közelitette egyik sem az pár év múlva is olyan lágy ,de mégis zsíros állagú,hogy valahogy hihetetlen és nem szárad ki nem folyik el ég és föld a k5 prohoz képest. SZóval szerintem gyárilag az msi valami teljesen más anyagot használ. Hozzáteszem még a régi gépemhez vettem új hűtőt ,mert anno az egyik venti elszállt és az eredeti hűtőbordát is ezzel a specsko pasztával küldték. Ezt kiváltani lehet van valami más paszta de a gyárival nem fog egyik sem versenyezni szerintem és ez tuti nem a k5 pro.
#107871Muerte
Én még nem láttam 5mm es hézagot laptopnál , de ha van ekkora valóban akkor bele kell rakni egy vastag gapadot és alá és főlé meg pasztát vagy több daraból kirakni a megfelelő méretet+ vékony paszta a mikronok kitöltésére.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SkyShowtime
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy Matrox topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs