Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz cs.zs. #87402 üzenetére
Jobban megnezve a CS:GO chartot, a max 316fps, 156 az atlag, minimum 8 (gondolom a menuben, vagy desktopra valtas eseteen, mert utolag alanlotta fel a Cortex az FPS chart menteset).
A fura az, hogy a proci vegig 2,3 GHz-en ketyegett, azaz alapon nyomott ennyit.
Pedig ha jol tudo a CS az procit ker inkabb.Na majd ma nyomok mellette rendes merest....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz cs.zs. #87409 üzenetére
Szep ara van, de valahogy meg lesz ra a penz
Inkabb attol felek, hogy valamit elszurtak es:
- nem lesz nema ahogyan a mostani. Epp felhuztam egy friss W11-et, gorgetesnel coil whine van.... Ha raeresztem a TS-t, akkor megszunik. De olyan szintu a coil whine, hogy a start-search kozotti 1 centis reszen egerrel huzgalva hangot ad. W10 alatt nem talalkoztam ilyennel. Nema gep atka.
- nem birja a 12900h sokaig akkurol. Szeretem, hogy nem kell toltot hurcolasznom.
12700h procis gepek is nevetseges akuidot tudnak a hasonlo 68xx sorozatu AMD verziokhoz kepest.
- van valami tervezesi hibaja (vagy a 3070ti erosen kiherelt)Most epp kinezoben van egy 3 honapos project (a meglevo munkam mellett) amibol sok ilyen kijon. Szoval bizakodo vagyok.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Muerte68
addikt
válasz cs.zs. #87421 üzenetére
pedig szerintem a legion billentyűzet a legtradícinálisabb
nekem ez jött be legjobban,ráadásul van klasszikus numerikus is
persze ízlések és pofonokLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
memorix
aktív tag
válasz cs.zs. #87437 üzenetére
Én ilyeneket használok:
2) Baseus adapter / Hub 6 az 1-ben USB-C - 3x USB 3.0 / HDMI / PD / SD/microSD, szürke
3) I-TEC USB-C 4K DUAL HDMI Adapter
1) Esetében simán 2db 4K monitort meghajt. Még telefont is lehet közbe tölteni vagy ide rakni a laptop töltőt.
2) Esetében az egyik HDMI a laptophoz van kapcsolva a másik a Type-c HUB -n keresztül a HDMI-hez. Igy is simán 2db 4K monitor-t megtudok hajtani.
3) Esetében a laptop Type-C portjába van dugva az adapter és simán 2db 4K ASUS VG289Q monitort le tudd kezelni.
A legtöbb kiegészítőt az Amazon.de is lehet kedvezményesen rendelni. Mindig célszerű körülnézni hol olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
senior tag
válasz cs.zs. #87398 üzenetére
Megjött a csere. Kis win 11 anomáliát leszámítva tökéletes.
Csendes, gyors és olyan jó hogy ilyen könnyű. A WoT-ot kimondottan halkan viszi ami külön jó.
A héten még csinálok neki egy padot, arra az esetre mikor az ölemben lesz használva.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
nagyúr
válasz cs.zs. #87502 üzenetére
javítom!!
Nem megy a GEN4-es SSD a GEN3-as alaplapban!! Nem kompatibilis visszafelé!
Közben eszembe jutott, hogy megvettem a két 1TB-os Samsung 9A1-et, hogy leváltsam a Gen3-as 981A SSDimet és nem tudtam működésre bírni a tizedik genes gépemben.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
FőDudu
veterán
válasz cs.zs. #87536 üzenetére
800 Euro korul latom. Amazon.de oldalon par hasonlo meg olcsobb.
Rog Flow a 3050 kartyaval millios aru cuccc.
G14 sincs 6-700e Ft alatt dedikalt kartyaval. Ez a fele.Tegnapit (G14) mar elvittek - az 3060+5900HX volt kb felaron (1010 Euro).
A 3050 szerintem pont nem eleg semmire ami mostanaban jon ki, viszont nagyon megdragitja a gepeket.2 Kilo alatt sok gep van - LG Gram 17" a 20 oras akkuidovel befer 1,3 KG-ba.
Sok Samsung Galaxy Book meg hasonlo is.
[link]Lenovo Yoga Carbon 1 kilo alatt van, 5800u, meg meg raknak melle MX450-et is (minek?) es 1200 Euro korul van az Oled verzioja...
Valasztek az van - nehez megtalalni a megfelelot.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz cs.zs. #87538 üzenetére
Szerintem a G14 az tavalyi modell - 401-ben a 01 a 2021-et jeloli (ha jol tudom), az osszes idei mar 402 vegu. Meglatjuk, az ujak 03 veguek lesznek-e.....
A Flow az rendben van, nem 2 evvel ezelotti technika. (Ryzen 6xxx, PCIE4, stb).
Mondjuk az IPS led 120Hz az nagyon nem OLED - te nagyon jol tudod a kulonbseget.Sulyban hasonlo - mondjuk a Flow-rol azt olvastam, hogy az athajthatosag miatt csokkentettek a hatso labak meretet (ne tartsa el a kijelzot), igy asztalra rakva nincs eleg magasan az alja es fulladozik a hutese. Orvosolhato a szokasos kupak vagy egyeb megoldasokkal.
90Hz OLED az alap jatekokra jo lehet.
Nehez tanacsot adni, mindegyik joval dragabb a Vivobooknal...
FőDudu
-
veterán
válasz cs.zs. #87542 üzenetére
Bocsi az offért,
de nem hagyott nyugodni, megnéztem mennyibe kerül 1 kWh áram
Szóval piaci áron bruttó 70 Ft, és ha egész nap játszol, ne felejtsd el hozzáadni a napi 5 Ft-ot is
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
Pöttön
őstag
-
Csupati
őstag
válasz cs.zs. #87690 üzenetére
Úgy hogy a driver készítői nem számoltak azzal hogy lesznek ilyen emberek akik nem upgradet fognak csinálni, teljesen érthetetlen amúgy, és nem adták hozzá a hrdwr id-t az inffájlhoz. Ha rosszul csinálod vagy, a progi rosszul csinálja bugos lesz, nekem hibás section melett felment de grafikai hibák voltak néhol játék közbe.
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
consono
nagyúr
válasz cs.zs. #87713 üzenetére
B.Ú.É.K.!
Én még egy hétig itthon vagyok szabin, amíg a suliban a téli szünet van Mehet tovább a Witcher 3 Belehalnék, ha holnap melózni kellene...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
FőDudu
veterán
válasz cs.zs. #87719 üzenetére
Buek mindenkinek!
200 fo alatti faluban elunk a horvat/szloven hataron...
2016 ota van optikai netunk. Csak viszonyitas keppen.
5G nemreg indult, bar itthon meg nem tudtam letesztelni, nincs 5G-s keszulekem.Ehhez kepest Budapesten komplett keruletek vannak meg Adsl vagy hasonloan szar neten. Ugyanott pl. 5G sincs.
Par eve neztem, akkor Szlovenia volt a az elso az Ftth listan az Eu-ban.
Gondolom nalatok akkor adott penzt az Eu a felzarkozasra.
Tegnap itt nagy buli volt a hataron. Ugye matol nincs hatar ellenorzes. Volt tuzijatek, kaja, pia, TV kozvetites...
Ma lazulas van, ujevi csobbanas megy eppen a tengernel.
Holnap meg pihi, keddtol melo.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Gubu0101
veterán
válasz cs.zs. #87724 üzenetére
Feleve adtak at itt kb az optikat,kis falu.Szerencsere nincs agyonterhelve,neha rameregetek mikor itthon vagyok.
Wifin jon az 1400/8-900 Mbit utp kabelen 1900/1000 a 2000-es csomagban…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
laposonly11
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest