Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
Futópadokról tud valaki mondani valamit?
NordicTrack T8.0, T9.1, T9.2 került a látókörbe. Tetszik a tetszőleges futóprogram, és a viszonylag nagy futófelület. Még nem vagyok 90 kg, és 6-15 km-t szoktam föld/aszfalton futni.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
-
KINKY_007
aktív tag
válasz PumpkinSeed #3634 üzenetére
Élsport szinten valószínű lehetnek tőle idővel ízületi kopások. Átlag emberek ésszel futkározva inkább előnyöket fognak tapasztalni (aszfalton azért valami jobban csillapító cipő kell) szvsz.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz Serpiko #3653 üzenetére
5 hónap 8-9 km futástól baromira nem lehet 15 kilót leadni-csak a teljes életmódváltás mellett
A nem kell a jó cipő szöveget is hanyagolni kéne, hátha valaki komolyan veszi az itt leírtakat...
Egy pánt meg egy óra is tud logolni, és is utálom a plusz cuccot, most ilyet tervezek, vagy a futópad, de az inkább vésztartalék lesz.
Én programnak a ilyet használok, és az útvonalnál a pulzus is rögzítve van.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz deicide #3666 üzenetére
Lehet, hogy valaki a nulla mozgás után, diétával, meg egyéb aktív cselekvéssel tud fogyni ilyen arányban, de akkor nagyon elhízott, nagyon tunya életmódot kellett előtte folytatni.
Ekkorka erőfeszítés nem egy olyan nagy dolog egy egészséges, aktív embernek.
Nem szoktam rendszeresen futni, de olyan 35 perces 7 km-et szoktam földúton, amikor mégis nekiindulok. 180/88.
Valami jó tét mellett vállalom a fogadást, ha valaki meg akarja védeni az igazát.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz tomcica #3672 üzenetére
Attól függ, hogy mire kell az a 3 kg izom. Favágáshoz a creatin-os készítmények is jók, felvizezi az izmot, nagyobb súllyal lehet dolgozni, és a kúra végén a víz kimegy, a munka eredménye meg marad.
Én a rendszeresen futónak az akaraterejét irigylem, nekem egy hét után mindig közbejön valami 'fontos' dolog...
Amúgy tényleg függőség lesz a futás, mert egy idő után endorfin szabadul fel, ami pedig kellemes élmény a szervezetnek.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz tomcica #3683 üzenetére
400m-hez erő kell a gyorsaság miatt, a sprinterek nem olyan vékonyka emberek...
Az izom felépítésén vörös/fehér nem változat, a már meglévő izomrost átmérőjén módosít. Ha jól tudom az egyetlen olyan készítmény, ami izmot hoz, nem dopping, nem káros, de nem vagyok a téma szakérője, csak ötletnek vettem fel hátha...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Ha már így pörög a fórum:
Futópadokról tud valaki mondani valamit?
Melyik típus jó, általában mire érdemes figyelni, érdemes e egyáltalán megvenni?
NordicTrack T8.0, T9.1, T9.2 került a látókörbe. Tetszik a tetszőleges futóprogram, és a viszonylag nagy futófelület. Még nem vagyok 90 kg, és 6-15 km-t szoktam föld/aszfalton futni.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Igazából a legfőbb szempont a könnyű hozzáférhetőség lenne, hátha így végre rá tudok hangolódni a rendszeres mozgásra. Sajna gépekből nincs olyan választék (olyan árakon), mint az angol nyelvű site-okon. Gondolom a vádli azért nem dolgozott, mert nem kellett a haladáshoz annyira előre dőlni, mint normálisan, de egy kis emelkedéssel szimulálható talán.
Majd beszámolok a fejleményekről![ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz bsafran #3695 üzenetére
A fény ne legyen szempont, veszel egy tépőzáras pántot, és jobb is.
Ha márkásat akarsz, akkor prem1er outlet, ha olcsóbbat, akkor decatlon szvsz.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz tomcica #3705 üzenetére
Nekem is volt női hármasugró ismerősöm, aki kb. a saját testsúlyának a 200%-ával csinált részleges guggolást, nem semmi lábizmai voltak...
Azért egy 55-kg embernek a saját testsúly nem olyan megterhelő, mint egy 100+-osnak...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Helyzetjelentés a futópados szituról.
A futópad megérkezett, össze van szerelve, gondoltam felavatom. Mivel nem nagyon volt ez irányú tapasztalatom bátran nekiálltam futkározni rajta.
Benyomások:
van 2 ék, nem tudtam mire kell, a futkározás közben rájöttem, hogy a pad mozog, ki kell biztosítani
nincs ellenszél, baromira meg lehet izzadni
iszonyat unalmas, monoton, és hangos-ezért raknak rá hangszórót, meg színes kijelzőt, hogy valami elvonja az ember figyelmét
nem vagyok túl jó formában
kellett a 140 cms futófelület, nem is gondoltam, hogy ekkorákat lépek
amik rajta vannak programok nem jó nekem, a programozható rész is kell hozzá.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest