Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimeonov
tag
Sziasztok,
egy olcsó megoldást keresek amivel a laptop (alkalmanként telefon) hangkáryáját ki tudom váltani.
Superlux HMD-660 (150 Ω) fejhallgatót használok, és esetleg egy Edifier 1280T aktív hangfalhoz szeretném kapcsolni.Ezt néztem ki: Douk Audio PCM2706 USB DAC ES9023
Elég lenne ez a superlux-hoz (a leírásban 160 Ω van), vagy tudtok esetleg alternatívát ajánlani?Köszönöm a segítséget.
-
szimeonov
tag
válasz bkercso #57073 üzenetére
Köszönöm a válaszokat .
Esetleg akku nélküki változatban nincs hasonlón jó mint a Topping nx2?
Munkatársam ajánlotta a U-CONTROL UCA202 készüléket, erről mi a véleményetek? -
szimeonov
tag
válasz bkercso #57079 üzenetére
Nincs limit, csak sóher vagyok. Az a gondom hogy nem használtam még ilyen eszközöket, félek hogyha veszek egy drágábbat és esetleg nem jön be (süket vagyok, nem hallom ki) akkor felesleges pénzkidobás (látszik a sperlux is az alsó kategória alja). Metal, rock zenét szeretnék hallgatni vele.
Összeszedtem az igényeket:
Szükséges:
-USB bemenet
-Fejhallgatómat képes legyen meghajtani
-Linux, Android kompatibilisJó volna:
-Optikai bemenet
-RCA hangkmenet
-Hangerő szabályozásNem szempont:
-akku, hordozhatóság (nem zavar az extra táp)
-Nem szükséges egyéb csatlakozó (pl. optikai kimenet)
-megjelenés -
szimeonov
tag
válasz Mezga Aladár #61646 üzenetére
USB Audio Player appal érdemes egy próbát tenni, a külső DAC-ot jól kezeli, van benne UPNP/DLNA, Network, Shoucast radio, Tidal támogatás. Android Autot nemtudom, hogy támogatja-e. Arra figyelj, hogy a próba változattal hamar el lehet érni a limitet.
-
szimeonov
tag
-
szimeonov
tag
Sziasztok, ma rendeltem egy Sennheiser HD 58X Jubilee-t, a kérdésem az volna, hogy az SMSL X4 valamennyire ki tudja szolgálni?
-
-
szimeonov
tag
Hátha valakit érdekel SMSL VMV V2, eu-ból 70$-ból megvan szállítással együtt. Esetleg tapasztalata van valakinek?
-
szimeonov
tag
Sennheiser HD 58X fejhallgatóhoz hosszú távon LOXJIE P20 vagy Myryad Z40 volna jobb választás (DAC még nincs kiválasztva, ideiglenesen egy SMSL X4 volna a forrás)?
-
szimeonov
tag
Akit érdekel most van Alin UK készleten fekete és piros Loxjie P20. Egy feketét én is rendeltem. Tudja esetleg valaki, hogy mennyi idő alatt ér ide és kivel küldik?
[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
Megérkezett a Loxjie P20, ezek a csövek jók lesznek?
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
P20 és Hd58X fejhallgatóhoz keresek DAC-ot, úgy néz ki következő héten elkel az X4.
Az alábbi elvárásaim vannak:
-linux, android kompatibilis
-24/96 felbontást tudjon
Opcionális:
-szolid megjelenés (ha lehet fekete)Nagy "álmom" a Grace Design Standard DAC Balanced, de egy darabig még nem elérhető és nagyobb összeget is az év vége felé költenék rá.
Áthidaló megoldásként ezekre gondoltam:
-Musiland 01US Mark2 (14k esetleges sarcok 20k eleje) - nem tudom mennyire jó az X4-hez képest DAC-ként használva
-Topping D10: angol amazon kb 25k: Sabre jó lenne vajon a P20-hoz?
-SMSL Sanskrit 10th SK10 (ali-ról német szállítással 25k környéke): a kéket még megtűröm
-TASCAM US-1x2 (30k): kinézet és a sok bemenet nem igazan bejövős
-Modi 2 (amerikából 30k környéke): nem tudom tényleg 30k környékén megáll-e az áraA TASCAM US-2x2 balanced miatt vonz, de az ára (40k) és a külseje taszít.
Ahogy látszik 20-30k környékén költenék.
Érdemes a fentiek közül választanom, van más ötletetek, vagy várjak használtan valami jó ajánlatra?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
Nem tudom mit szeretnék, nincs nagy tapasztalatom, azt hogy jól szóljon a metal
Leírom mit szoktam hallgatni, hátha így könnyebb beazonosítani: SOAD, Megadeth, Linkin Park, Metallica, Tool, Queensrÿche, Rainbow, Black Sabbath, Myles Kennedy, Static-X, The Night Flight Orchestra.
Tegnap az X4 után a laptop hangkártyáján feltűnt, mintha kilapították volna a zenét (lehet ez a tér?), kevesebb lett a részlet is, unalomba fulladt a zenélés.
Nem ragaszkodom a balanced módhoz, ha ajánlott a típus és illik a többi komponenshez akkor jöhet, csak azért nem akarok balanced DAC-ot hogy kipipáljam
H már itt tartunk, akkor a Focusrite Scarlett 2i2 szimmetrikus kimenettel rendelkezik? -
szimeonov
tag
A korábban említett Grace Design SDAC, de a Pro-Ject USB Box S + sem dobnám ki az ablakon főleg feketében.
Egy-két gomb, néhány led elegendő, a P20-nál is jobban örültem volna két kapcsolónak (be és kimenet) és egy hangerő szabályzónak -
szimeonov
tag
No úgy néz ki Grace Design Standard DAC lesz a párja a Loxjie P20-nak remélem illeni fog a HD58x fejeshez. Ez a választás meglátni és megszeretni alapon történt, csak az a baj, hogy inkább a meghallgatni és megszeretni kellett volna
-
-
szimeonov
tag
Érdemes átalakítani a HD58X-hez vásárolt HD650-es kábelt szimmetrikusra (megvan a neutrik csati is) a Loxjie P20-hoz, SDAC volna a forrás?
-
szimeonov
tag
válasz IO.sys #69568 üzenetére
Egy ilyen műveletet akarok végrehajtani, a gyári sennheiser kábellel és neutrik csatlakozóval.
Egyetlen buktatója van a dolognak, hogy a litze huzalt kellene megtisztítani szakszerűen, a forrasztását meg tudom már oldani.
Ezért is kérdeztem, hogy valaki próbálta-e már a P20-at így, érdemes-e belekezdenem.[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
(#69613) akela91 neked akart menni, csak nem válaszra kattintottam
Inkább a 30-as kategórában van néhány érdekesnek tűnő választás, sajnos egyiket sem hallottam, külföldi fórumokon lehet olvasni véleményeket. Nálam tapasztaltabbak hátha tudnak valami biztosabbat ajánlani, addig is olvasgatni valónak: Sabaj Da2, DragonFly Black, FiiO K3, COZOY Astrapi, Sabaj DA3.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mini-ITX
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest