Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát én jobban szeretném, ha verseny menne a pályán, mert ezen a hétvégén minden volt, csak az nem. Én két-három csapatot favorizálok, de én ettől még a többi csapatot is tisztelem (legfeljebb nem örülök neki, ha nem ők nyernek). De annak, amikor valamelyik balfa** kiüti a másikat, és amiatt kell befejeznie a versenyt (nem csak erre a versenyre gondolok), hát akkor fejbe tudnék lőni minden bénát. Annyi mentsége lehet az ilyeneknek, ha önhibájukon kívül, műszaki hiba miatt okozzák a bajt.
=== Szatocs ===
-
Peat;)
veterán
Fisivel nicns bajom közömbös pilóta, nekem ott a csapatvezetővel és alonsval van bajom. Olyan szinten elszálltak maguktól hogy 100 kiló súlyelőnnyel indul az autóban a spanyol superman(képregényt cisnálnak róla ő persze ezt is normálisnak gondolja), beszólt rossinak rossi visszaszolt hogy akkor motor, ralli és f1 géppel döntsék el ki a jobb alonso megfutamodott..., schumacher nem szállt el ennyire soha mint alonso 1 vb után. Az egész renaultöt alonso miatt utálom én leginkább, ha elmegy lehet megkedvelem, de ne a mclarenhez jöjjön ((((((((((
Ja tavaly meg sorba nyilatkozta hogy gyorsabb volt mint raikonnen, miközben raikönnen utolsó helyről 2. lett alonso meg előtte nem sokkal lett 1., amikor kiminek eldurrant a felfüggesztés utolsó körben(vezető helyről mögötte jóval lemaradva a spanyol superman) akkor is asszem ezt mondta :gyorsabb voltam, jobbak voltunk...undorító.
[Szerkesztve] -
joergie
őstag
Mellesleg ezt ugye úgy, hogy jóval elmarad a költségvetésük a konkurensekétől
Montoya meg szerintem direkt nem tolta telibe a Mekit, több van abban a verdában.
Ron Dennis megcsinálta magának. Jól tudja hogy Montoya hangulatember....
Ja igen, a köztvetítés szokás szerint kritikán aluli volt, beleértve Palik és Gyulám hülyeségeit.
[Szerkesztve]Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
escie
őstag
a rajt leintése miatt (Fisco-nak leállt a gép) megszakították a rajtot, és ezesetben úgy néz ki, hogy visszállhatott a ''helyére'' büntetlenül...
aggódtam egész futam alatt, hogy ezért is feketezászló lesz, de eddig semmi, hír. bár be sem fejezte a futamot, tárgytalan, sajnos...
(nekem az tetszett, ahogy Ralf Schu nem akarta elengedni a célegyenesben gondolom nem nagyon tudta mi a helyzet most akkor Montoya-val ... )
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest