Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDmanus
tag
válasz
7600 GS
üzenetére
"Most szemmel láthatóan elindult valami" Ha annyi 100 Ft-osom lenne, ahányszor ezt a kifejezést hallottam a magyar focival kapcsolatban az elmúlt 10 év alatt (mert kb azóta érdekel a foci), akkor Bill Gates tőlem kérne kölcsön az ínségesebb időkre...
A DVSC BL és EL főtáblára jutásán és a Svédek elleni őszi győzelmen kívül olyan nagyon-nagy eredményre nem emlékszem, amiért istenítenem kéne minden mondatommal a mostani magyar focit. (Tétmeccseket vegyünk alapul, ne az ilyen sörmeccsen megvertük az olaszokat, mert még mai napig felemlegetik ezt a győzelmet, meg amikor Air Sanyi 2-0-ra kivégezte a németeket még nem is tudom mikor, de pl a 2010-es VB előtti, Amszterdami 6-0-ás vereségről meg már mindenki kussol
) Ebben igazad van, sajnos már soha többé nem lesz ARANYCSAPAT
.Utánpótlás: Amíg az utánpótlás csapatokban nem azok játszanak, akik megérdemelnék a tehetségük miatt, addig ne is várjunk semmit -> edző unokatestvérének fia, polgármester rokona, stb., mert ez sajnos ugye mindenkinek ismerős a magyar foci közegből. Mert ugye tudjuk, hogy milyen emberek dolgoznak ott: többek között Shevchenko és Vidic sem felelt meg itthon, sőt utóbbinak egyenesen a szemébe mondták, hogy soha a büdös életben nem lesz profi focista...
-> Ezek még Messit is elküldték volna, mondván "túlalacsonyakölyök"...
A 2009-es U21-es VB-n bronzérmes csapatból egyre több játékos játszik meghatározó szerepet a csapatában, és hál'istennek nem csak idehaza! Valamiért van egy olyan érzésem, hogy talán ez a generáció lesz az utolsó dobásunk, ha ki akarunk majd jutni valahova végre. A német utánpótlásnál az alapokra nyúlnak vissza, ott olyan megszokott levinni a kis srácot focis válogatókra 4-5-6 évesen, mint pl idehaza 17-18 évesen elkezdeni a kocsijogsit kb.. Teljesen más a közeg. A brazil nagyok meg szinte mind a teremfociban kezdik vagy kezdték anno, meg nekik benne van a vérükben. A spanyolok: Náluk egyszer volt valami statisztika is, hogy egy spanyol focista 18 éves korára mennyivel többször találkozik a labdával, mint egy vele egyidős mondjuk angol focista.Az előző hsz-edre válaszolva, nem akartam én összehasonlítani a 6 évvel ezelőtti válogatottat a mostanival, mivel azért annál már tényleg előrébb tartunk, csak tudod már felnőtt egy generáció, akik sajnos nem láttak magyar válogatott egy világversenyen sem, ezért őket is meg kell értened, ha nem épp istenítő szavakat zengenek a magyar focival kapcsolatban. A szurkoló egyben fogyasztó is, na most tegyük fel, hogy a helyi kisboltba járok csak vásárolni, de már 2 hete üresek a polcok. Hiába ígérgetik nekem, hogy a jövő héten már lesz minden, rá vagyok kényszerülve, hogy egy idő után máshova kelljen mennem bevásárolni, különben éhen döglök, vagy már közben éhen is döglöttem.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ebben igazad van, sajnos már soha többé nem lesz ARANYCSAPAT
.
-> Ezek még Messit is elküldték volna, mondván "túlalacsonyakölyök"...