Hirdetés
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz attilafree #37951 üzenetére
Miért linkeltél t-mobile reklámfilmeket?
Jól választottál, megnyugodhatsz. (Amúgy én is most fogok rendszert tenni az enyémre)
-
brumi1024
veterán
Teljesen jól döntöttél és nem lövöm le a poént, tapasztald meg a sebességét!
-
TeeJay
félisten
ha a 64gigás változatot vetted volna 20ezer körül
akkor meg befért volna az árba mellé egy Raidsonic ICY-BOX IB-AC642 is
[link]és akkor az ODD helyére mehet a notivinyó a keretbe és így van egy szupergyors rendszermeghajtód meg egy merevlemez is amin lehet tárolni dolgokat vagy millió játékot programot rátelepíteni.
az ODD meg külső USB2 házban bőven elfér mert ritkán használja az emberMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
félisten
Bármelyik teljesen megfelelt volna rendszermeghajtónak, ezért a Samsung is jó választás volt W7 alá.
"...mert papírforma szerint több, mint 2-szer kisebb az étvágya..." [link]
Természetesen ezt csak a valós/mért fogyasztási értékek miatt linkeltem, ettől függetlenül teljesen jó választás volt a Samsung. (Egy lézer egér jóval többet bír enni, mint az SSD-k)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
fudi2002
veterán
válasz attilafree #37958 üzenetére
Ezt most komolyból írtad? (gondold át a válaszod mielőt vki leidiótáz, tök jogosan)
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
-
félisten
válasz attilafree #37958 üzenetére
Ez miatt nem kell módosítanod a megrendelésed. Ezek nem olyan különbségek, ami miatt egyik esetben 1 évet, másik esetben meg 2 évet bírna az aksi. Biztos lehetsz benne, hogy nem az SSD lesz az elsődleges oka az aksi elöregedésének. Szóval nyugodtan vedd meg csak a Samsung-ot.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TeeJay
félisten
válasz attilafree #37960 üzenetére
igen
a megbízható és szerintem minőségibb Samsung helyett vennél OCZ-t?
a Samsungba mindent a Samsung gyárt így ez az egyik legkomolyabb SSD míg az OCZ-be minden innen onnan van véve...
egyértelmű hogy a Samsung 830 a nyerőMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
fudi2002
veterán
válasz attilafree #37964 üzenetére
Olvass és értelmezz. Pont a fogyasztás érv miatt írtam, nem a rendelés miatt.
-
fudi2002
veterán
válasz attilafree #37970 üzenetére
Jogos, télleg segítség kell Neked.
-
VOid
tag
válasz attilafree #38200 üzenetére
Nem, ez egyáltalán nem olyan hang amit ezelőtt nem vettem volna észre, + írtam ha csak simán az SSDbe megyek bele akkor is csinált már ilyet, tudom hogy flash memória alapú és nincs benne mozgó alkatrész ezért se értem hogy akkor miért csinálja ezt de megfogom nézni most ezt az energiagazdálkodási tippet hátha segít, mert engem zavar hogy mindig felkell pörögnie. Nem érzem az SSD előnyét annyira a hdd-vel szemben sem így (hangsúlyozom nagyon átlag felhasználó vagyok, csak net film meg ilyenek, nagyon ritkán játszom a géppel).
-
Bodor
veterán
válasz attilafree #38502 üzenetére
Én azért kíváncsi lennék arra, hogy mi az az OK, amiért mindenképpen ki kellene kapcsolni az indexelést!
-
Core2duo6600
veterán
válasz attilafree #38507 üzenetére
A RAM még mindig gyorsabb mint az SSD.
Nekem sincs semmi sem kikapcsolva a Defragot a win kikapcsolta, feltettem az adat hdd miatt a Diskeeper-t, ott azt mondtam, az ssd re, hogy az SSD de talán fel is kinálta magától !
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Pityu.
nagyúr
válasz attilafree #38502 üzenetére
samsung szoftverében le lehet tiltani a dolgokat windows7 alatt amik nem kellenek,és nem kell külön kikeresgélni?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz attilafree #38531 üzenetére
van egy 500gb hdd-m is a gépben
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest