Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ezt tudtuk eddig is. Mondjuk annyi, hogy a jobb lapokkal legalább úgymond a lépést tartod mert nagyrészt a játékosok főleg ahol ti vagytok azért nyomják a grindet.
Bár itt div 5-ben is játszottam reggel tots Mbappe, Bellingham, Messi meg akit akartok csapattal és simán vertem szóval teljesen mindegy, engem is elvernek egy "ingyen" csapattal.
Az is igaz, hogy jelentős különbséget skillben se fedezek fel az 5 meg a 3 között (nagy account ott van igaz mostanában csak a gyerek játszik ott) Valszeg a játékosok nagy része már csak chillel valami képességeihez elvileg alacsonyabb osztályban vagy nem tudom.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
mondjuk ez is tipikusan az a promo, ahol azok a lapok érnek valamit, amik nagyjából hozzák az eredeti karakterisztikájukat. Ha mondjuk csináltak volna egy cb vagy kapus Pelét akkor valszeg nem 15mért ment volna. Van Dijk cdm nagy shapeshitfing.
Ok Rudiger st tök jó, szerintem egy xar lap, igaz nem szeretem az ilyen típust, de mondjuk Kane bomba volt még nálam is.
Ezekből a lapokból is akik maradtak nagyjából "eredeti" posztjukon, vagy ahol amúgy is játszatta a játékosok nagy része azok fognak drágán menni a többi megint nulla.
De amúgy jópofa promo már több ilyen lap van a csapatomban mint tots
-
Woodslave
félisten
Na úgy látom most jött el az ideje amikor qrva nagyot lehet kaszálni if lapokkal
-
Woodslave
félisten
Berakhatnának egy totw vagy tots uppot ha már mindenbe kell
-
Woodslave
félisten
Kinyitottam a 84+ 25packot. Riquelme.. megcsináltam az ikon packot Cafu meg a picket Marquinos..
-
Woodslave
félisten
Ezek az ikonok miért vannak mind rabruhában?
-
Woodslave
félisten
Na Kroos melletti packban egy promo lap nem volt . De kirakjuk Chechet engem szetszivattak vele. És ráadásul a kapus változattal
Nem de az se lenne elképzelhetetlen
-
Woodslave
félisten
Ez a Chech brutál. Kiraktam a loant 4 wl 4 win 8 gól. Megvan a hat win csak ez érdekelt hogy ki tudjam rakni a fodderbol a két nagy sbc részt
-
Woodslave
félisten
Este 7-kor elkezdtem játszani most tudtam abbahagyni. Wl egész jó volt 11 win. Kupa röhejes még mindig 2 win. Aztán annyira beleéltem magam hogy feljutottam div 4-be pedig eddig sikerült hogy nem. Na mindegy régen szórakoztam ilyen jól ezzel a játékkal
-
Woodslave
félisten
miután kinyitottam Rudit tök egyértelmű volt hogy Kroost fogom választani. De tegnap annyira jó volt 4-2-2-2-ben, hogy kicsit elbizonytalanodtam mert Milikovic qrva jó. Zambrottát talán tudnám nélkülözni, jó de ő annyira nem nőtt a szívemhez. A chem miatt nagyon vékony jégen táncolok. De ha nem Kroost veszem ki nem tudom mire használnám az a sok 84-es foddert.
Olyan a csapat mint egy Jenga ha kiveszek egyet összeomlik a nagy része, sokat variálni meg nem tudok meg nem is akarok.
Kroos gondolom szélső camnek nem igazán jó mondjuk Asencio helyére.
-
Woodslave
félisten
őszintén ez nem igazán érdekel mennyire lesznek lehúzva, nagyon régen játszottam ilyen jókat (meg jól) persze tudom mákom volt meg jól jött ki a match making, ma meg egy kalap xar lesz az egész és utálni fogom ezért nem is vonok le messzemenő következtetéseket. De ez a Chech qrva nagy tényleg már a megjelenése miatt is. Tudom aki komolyan veszi a focit annak ez már cirkusz.
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #11283 üzenetére
kis accon még megvannak az advanced sbc-k. Megcsináltam most 3-at rare player packért, hát semmi extra. Tényleg nagyon agyalok ezen a Kroos vs pack kérdésen. Azért van egy pár tasty card akit lehet nyitni. Kroos nélkül meg megvagyok lehet mennie kellene a gamblingnak legfeljebb kirakom az ikon packot a semmiért.
-
Woodslave
félisten
válasz toxicjew #11285 üzenetére
ja így van. Tudom shapeshifter de lehetne cm akkor be tudnám így rakni mindenki mellé, de így Zambrottának mennie kell
de most nézem nem is tudom sehogy berakni. Eddig az appon a chem miatt mindig a cm változatot néztem, de nincs olyan formáció ahol meg tudom tartani a játékosaimat.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
84+ 10* 85-ös Aspas a többi 84-es abból 5 dupli komolyan ennyire xart még nem láttam
-
Woodslave
félisten
Próbálgattam rivalsban ezt az 5-4-1 formációt tényleg nem kaptam ki div 4-ben vele még egy meccs és feljutnék. Mondjuk ezen tuti kikapnék akkor is ha meg akarnám nyerni
Persze patkány dolog meg minden. Veszteni meg xar.
Viszont a kupa az megint más szint. Mondjuk tegnap este se voltak hajlandók a játékosok mozogni minden adagból 2-t tudok hozni. Nem baj legalább van mit játszani...
Cafunál lassabban meginduló jatekossal komolyan még nem játszottam. Sajnos Bamba nem kap chemet..
-
Woodslave
félisten
Ő se illik be max Claussal bár lehet már betettem sbcbe. Mondjuk eddigi statisztika alapján a 10-ből csak meglesz.
Viszont ez a Vanja cbben még brutálisabb. Középen van step uppal csak próba kedvéért ott is pusztít
-
Woodslave
félisten
válasz Madn!ght #11367 üzenetére
hát én általában az aktuális kupa meccsek után állok fel így a játék elől.
Egyszerűen nem tudom felfogni még mindig, ha mondjuk div 4-ben a meccsek 80%-át megnyerem, akkor csütörtök reggel, amikor már 30 meccse van a kupa, hogy kapok mindig olyanokat akik látszólag lemosnak a pályáról. Mondjuk ez most túlzás szerencsére, de hogy csak egy qrva meccset tudok nyerni.
Ma reggel első meccs. Észrevettem hogy nem raktam be kapust. ok öngól kilépek. Második meccs. Kick off gólt kapok, észreveszi nem rakott be kapust kilép. OK leglább tőlem nem vonja le. Harmadik (második) meccs ugyanaz a gyerek. Szerencsére leverem hosszabbítás 120 perces góllal.
Utána már a két meccsen esélyem alig. Utolsót már hagytam is a francba, pedig tudom hogy délután még a játékmenet is kutyayxar.
-
Woodslave
félisten
megcsináltam egy a qrva tots packot. Nem hiszem el, hogy Lacroixt kell nyitnom 100-adjára is.
Pick meg adja Neuert
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
egyébként zseniálisak az ea-nél azok akik ezeket az sbc-ket találják ki. Mindenki sírt hogy a tots lapok ára az egekben. Kiadnak egy sbct-t ami drágább mint amennyiért venni lehetett, de mivel kivételesen tradeble, a piacot is fullra hazavágta, ami 70k volt az ezek után 26k lett mondjuk ez a Lacroix
-
Woodslave
félisten
Kane vagy Son. Kane már volt nekem tetszik a nyers csatár kivételesen mert amúgy nem szokott. Sont idén még nem próbáltam.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #11378 üzenetére
rá nem is gondoltam, de sajnos nem kap full chemet.
-
Woodslave
félisten
válasz Dzsoki92 #11395 üzenetére
hát pedig qrva jók ezek a lapok. Lehetnek elveid de akkor is csak egy játék. Persze eredményességben mennyire mutatkozik meg ez az már más kérdés. Szerintem ugyanaz mint bármilyen lappal, lehet 2-vel több embert versz meg vagy kevesebbszer kapsz ki, alapvetően nem fogja az eredményességet befolyásolni, nem lesz tőle senki 20-0-ás wl játékos. De szerintem tots Mbappe és társaival se.
tegnap délután div 4 végén figyelnem kellett ne jussak fel, aztán jött egy időszak egy qrva meccset nem tudtam nyerni.
Kvali 4 win, de a maradék 6-ból is legalább 4-en nyerhettem volna, de ez megint lehet a matchmaking meg a csütörtök miatt van mint a csapat.
Múlt héten mentem 11 wint vasárnap szinte teljesen más csapattal, ha most 6 lesz kínlódva akkor az a csapat miatt van? Nem hiszem. Szóval jól meg van ez csinálva
Ez a Martinez- Buffon duó, vagy Vanja középpályán. Pláne hogy dirt cheap sbc-k voltak vétek kihagyni, ugyanúgy mint Cechet is, bár EAShitnek se jött be.
Sikerült a cup is. Első meccen nyertem, örültem mint állat, aztán nézem semmi. Nem raktam be kapust Szegény másik pedig ilyenkor öngóllal kilépek de nagyon be voltam pörögve
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
tudtok valami tuti szöglet fejes variációt? Mit hogyan hova kell lőni. Van
34toronyház a csapatban de egyetlen szögletet nem tudtam még fejelni[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz losilee1337 #11399 üzenetére
jó azt meg hagyjuk is hogy 3 200cm körüli ember között fejel gólt egy törpe
azt megfigyeltétek, hogy az automatukis csere mindig egy kapust akar behozni a ss kapusom helyére? Mondjuk Neuert
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #11403 üzenetére
hát én pénteken még soha nem mertem megpróbálni. Tudom hogy le kellene xarni, mert 6 win is bőven elég amilyen pick luckom van teljesen mindegy hogy 90-es vagy 92-es fodder jön de még mindig nem tudok lejönni arról hogy megalázónak érzem ha kikapok (pedig tudom hogy nem az meg én se gondolom így ha valakit megverek) de egyszerűen gyomoridegem van minden meccs előtt nem tudok mit csinálni Még akkor is basszus ha direkt ki akarok kapni nehogy feljussak
-
Woodslave
félisten
válasz stewe780 #11405 üzenetére
Fiam (11éves) egyelőre még nem szólt semmit, csak feltűnően kerüli az xbox-ot és inkább lemegy focizni az osztálytársakkal...
szerintem már megérte
Nem hiszem hogy coint vette volna, azért nézd meg a bankkártyád, valszeg valami haverjával trükközve vette meg az egyik játékosát.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Ma is azon agyaltam egész nap szeretnék játszani találok mindig vmi taktikát alig várom hogy kipróbáljam hogy ugyanaz legyen minden
De feljutni továbbra se akarok még véletlenül sem. Pedig ha a skill ratinges lenne sokkal jobb lenne
-
Woodslave
félisten
Délután egyszer nem kaptam ki most persze mindenki lemos a pályáról
-
Woodslave
félisten
válasz losilee1337 #11418 üzenetére
Én egyet kaptam pedig ötöt csináltam. Joao Mario