- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali. Log fájlban van valami hibájuk? Nézted? Csak mert nem tanácsos ha Erroros, vagy Warningos. Warningos ha pl textúrahibás, pl nem megfelelő méretű a textúraképe, ez a 11 ből átírtaknál szokott lenni soknál, vagy van a Raw kezdetű, ami javítható paint.net progival. vagyis, DDS be kell a PNG vagy lehet az JPG stb képfájl, de szokott lenni DDS képhiba is, az akkor (szerintem), ha rosszul konvertálják át DDS be valamit. a -8.8 sor kezdetűeket meg Editorral fél pillanat javítani úgy, hogy másolni asztalra sima mappába a módot, kicsomagolni benne, editorban megnyitni a mód i3Djét, amint betöltött "felállt" a program, rákattintani a sima mentés gombra, és ennyi. Bezárni, visszacsomagolni aztán mehet játékba.
Ezt sose árt szerintem ha ismételgetem néha. Miért? Mert eleinte én is kitettem a módot ilyen hibák miatt, mert nem tudtam mi baja és nem tudtam hogy javítsam. van amúgy egy másik textúra kép hiba, ami valami heigh szót is tartalmaz, meg egy 2-s szám van benne. most nem tudom pontosan. másolnom kéne, de jelenlegi módpakkomba nincs ilyen mód.
Jah, amúgy inkább azért kérdeztem, mert érdekelne ezek a gépek, egy Pakkba csomagoltan. Persze, csak ha mind dual felnis elől és hátul is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest