Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz pokers #5842 üzenetére

Hali. Log fájlban van valami hibájuk? Nézted? Csak mert nem tanácsos ha Erroros, vagy Warningos. Warningos ha pl textúrahibás, pl nem megfelelő méretű a textúraképe, ez a 11 ből átírtaknál szokott lenni soknál, vagy van a Raw kezdetű, ami javítható paint.net progival. vagyis, DDS be kell a PNG vagy lehet az JPG stb képfájl, de szokott lenni DDS képhiba is, az akkor (szerintem), ha rosszul konvertálják át DDS be valamit. a -8.8 sor kezdetűeket meg Editorral fél pillanat javítani úgy, hogy másolni asztalra sima mappába a módot, kicsomagolni benne, editorban megnyitni a mód i3Djét, amint betöltött "felállt" a program, rákattintani a sima mentés gombra, és ennyi. Bezárni, visszacsomagolni aztán mehet játékba.

Ezt sose árt szerintem ha ismételgetem néha. Miért? Mert eleinte én is kitettem a módot ilyen hibák miatt, mert nem tudtam mi baja és nem tudtam hogy javítsam. van amúgy egy másik textúra kép hiba, ami valami heigh szót is tartalmaz, meg egy 2-s szám van benne. most nem tudom pontosan. másolnom kéne, de jelenlegi módpakkomba nincs ilyen mód.

Jah, amúgy inkább azért kérdeztem, mert érdekelne ezek a gépek, egy Pakkba csomagoltan. Persze, csak ha mind dual felnis elől és hátul is. :)

Új hozzászólás Aktív témák