Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20421 üzenetére
2-3 hete, de lehet, van egy hónapja is, hogy volt idehaza a Lidl-ben egy akció, motoros csavarbehajtó.
Ami nálunk van bolt, annyit kapott / tartott, hogy akinek kellett, vitt, és volt még 2-3 hétig belőle, egy nagy raklapnyi. Pénteken még ki voltak téve hegyben. A készülék 10 ropiba került.
Szombaton jött egy promó, megváltozott a honlap, TV spot, fúró-csavarozó 14.990.- hétfőtől. (holnaptól).
Ma voltan a boltban, minden volt, kivéve a pénteki csavarbehajtót. Ilyen ez a c'est la vie.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #20421 üzenetére
Sima barkácsolásra alighanem teljesen jó bármelyik. Én most picit megőrültem és full retard vásároltam. Van logika az őrületem mögött, de nehéz elmagyarázni
A terv nagy vonalakban annyi, hogy a gép bírja az esetleges terasz újraépítést is, vagy egyéb állagmegóvási vagy tatarozási munkát. Idővel veszek majd fűrészgépet, amivel lehet rendes deszkát és "gerendát" vágni, akkor tudok háztáji melókat csinálni. Gyakorlásképpen kapok kölcsönbe egy Festool fűrészt, az erősen overkill számomra, de azzal meg tudom csinálni az alsó szinten a díszlécek méretre vágását. Valami elképesztő szögeket tud a gép, nekem 90-fok vagy 45-fok kell csak. Erre egy jóval egyszerűbb masina is tökéletes lenne.
Ha kellene dekopírfűrész, akkor van olyan amire a fúrógép akkuja rámegy.
A dönthető- és elfordítható fűrészgépből (nem tudom mi a magyar neve) nem kell akkumulátoros. Oda már jobb a konnektor szerintem. Ha valami Ryobi gépet vettem volna akkor abból van akksis körfűrész, de annak nagyon kis venyige vágási kapacitása van még az 5 Ah-s akksival is, oda jobb egy rendes hálózati gép. És a vicc az, hogy a konnektoros masinák ugyanannyiba vagy picivel többe kerülnek, de a kapacitás más dimenziókban mozog. Akár szögekben, akár vágási mélységben.
Mivel a körfűrészből nem akartam akksisat, így vehettem kábé akármit a fúrógépből, ameddig csiszológép és dekopírfűrész létezik belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest