Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
-
tomsolo
addikt
válasz bullseye #115988 üzenetére
Nem akart az lenni, lényegében a single skirmish mapokon való recskázást jelent az AI-val, idióta szkriptelt eventekkel, pl Fő feladat: védd meg EZT erre miután háromnegyedig kivéreztettek az _újratermelődő_ ork hullámok benyögi hogy elkéne menni ODAami persze nem hatja meg az okosan megírt ork szkript hullámokat. A történet az kb 4 sor a töltőképernyőn előtt és után.
A grafikának meg nem sok köze van a trailerhez, fertelemesen ocsmány szürke fosadék helyeken lehet nyomulni, mindenkire elmondtak egy deszaturációs átkot a káosz lordok.
Slitherine minőség.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Źşë'
addikt
válasz bullseye #116003 üzenetére
Alien Isolation ^^"
az a sírós, nyavalygós dolog vicces mert aki írja csak az nem veszi észre hogy saját magával is előfordult, nem egyszercustomer-ek vagyunk, jogunkban áll rinyálni azért ami nem tetszik, szép lenne ha ezt a jogunkat csak úgy elvennék
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyimger
őstag
válasz bullseye #116144 üzenetére
Heh, ez jó!
IGN ratings"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
válasz bullseye #116371 üzenetére
Ha azt nézzük szerintem nem fontos, csak itt megint arra megy ki a játék, hogy még szélesebb körnek eladják a dolgokat, nulla kreativitás vagy nulla jelentősebb változás van, egyedül csak a pénz, na nekem ezért meg nem kell ez a beleerőltetett ficsör, untig elég a DC sorozatokban is számomra, pont ezért is zavar már.
Ahol pedig jó lenne egy ilyen lépés ott nem lesz, lásd Idris Elba mint Bond, de nem, ezt a mostani pojácát megtartják meg teletömik pénzzel és limitált kocsikkal.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bullseye #116375 üzenetére
Egy Avatarban meg kék lények voltak és 3 milliárdot hozott, a Gyűrűk Urában meg feketék se voltak és szintén milliárdokat hozott, akkor minek is az efféle bővítés amikor ez a "kreativitás" mehetne a filmekbe?
Igen ez pont olyan mint a DLC és a Denuvo, hogy ezt a pénzt nyugodtan a játékba lehetne tenni de mégse mert nem bíznak és ez a vége, hogy alig van új ötlet, nekem meg a régi dolgokat kell néznem és lassan játszanom is, nem elég a zenéknél már itt is elkezdődik, qrva jó az irány, de legalább gépet nem kell fejlesztenem csak 5 évente ha azt nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A Star Wars-ban mondjuk nettó faszság felhozni, hogy Adam Driver egyesek szerint zsidónak néz ki. Amúgy a mostohaapja volt baptista, de az apja déli gyökerei is inkább katolikus ősöket sejtetnek. Meg a Star Wars-ban épp nincs szerepe a létező vallásoknak. Viszont Driver fizikuma pont jó a szerepre, mivel korábban tengerészgyalogos volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
Nehéz kérdés.
Amúgy sem egyszerű önmagukban sem követni a képregényeket. Történik valami aztán visszacsinálják. Vagy utólag módosítják. Retcon, utólag magyarázzák, hogy nem is úgy volt, ahogy történt, és onnantól az "új" dolog van érvényben. Meghal egy karakter, később feltámad. stb.
Van akit szinte nyilván sem lehet tartani, hogy hányszor halt meg, másnak a családfája van agyonbonyolítva (pl. alternatív jövőből származó gyerekekkel). Sok évtizednyi történetfolyamokról, karakter pályafutásokról beszélünk.1998-2006 között futott a Spider-Girl. 100 számot megélt, sikeres volt, utána nem tudom hogy folytatták. Alternatív univerzumban játszódott (MCU2) Peter Parker és MJ lánya, a címszereplő, aki örökölte a póktulajdonságokat. Nekem tetszett amennyit olvastam belőle régen. Több szuperhős vagy gonosz gyereke is feltűnt benne.
.
2002-ben megalkották az Ultimate univerzumot, ebbe "új", mai korra modernizált Pókember és egyéb szuperhősök kerültek. Hatalmas siker volt, később itt jelent meg Mike Morales aki Afro-Latino tinédzser Amúgy ebben a világban meghalt Peter Parker, Morales lett utána Pókember.
Nem nagyon tudom mi van, volt valami Univerzum összecsúszás nemrég, pl. Ultimateből kerültek át a 616-osba szuperhősök, stb. Az Ultimate nagy volt, Pókemberen kívül X-Men, Avengers, F4 stb. is volt benne. Mind másabb, mint ahogy megszoktuk.Bőrszín/nem: volt sok pók képességű egyén, Pókember klónjai is. Vagy akik szimbióta révén képességet nyertek - nő is volt köztük. De pl. Peter Parker - Pókember egy volt egy Univerzumban.
Szóval: régen az ilyen igényeket, hogy újítsanak egy karakteren vagy karaktereken egy alternatív Univerzum létrehozásával oldották meg. Így megmaradtak a régi vásárlók, emellett az új Univerzummal lehetőségük volt bevonzani új közönséget is a képregény olvasásba, vásárlásba.
Sztori szinten nem ismerem, de mostanában a fő, 616-os Univerzumban oldják meg, hogy fekete tinédzser lány lett Vasember, meg női Thor, stb. Nem tudom mi lett az eredeti karakterekkel.
Ezért tartom valamennyire ötlettelennek a dolgot, mert behoznak egy új karit jó eséllyel a régi halála/visszavonulása után, és megkapja ugyanazokat a képességeket/felszerelést. Nem csapattárs lesz, vagy mentorált, hanem utód, helyettes. Akit ha tetszik, ha nem le kell nyelni, mert akkor nem látod X évig Y karaktert. Persze más magánélet, mentalitás stb., de mégis Vasember páncél. Legyen bármilyen jó az új kari, jó történetekkel, azért van aki hiányozna a régiek közül.
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, kb. 1987 óta olvasok képregényeket rövidebb-hosszabb megszakításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz bullseye #116383 üzenetére
Köszönöm, már nem hiába gépeltem annyit.
Nem felszítani akarom a témát, most értem haza és ezt még le akartam írni.
A DC külön állatfaj , ha már nem tudták mi van, jött egy Crisis amit írtál. Flash (az egyik) vagy valaki feláldozza magát, megmenekül az Univerzum, majd valamikor a halott is feltámad valahogy. Úgy ahogy írtad.
Egy ilyesmit megnéznék filmen, nyugodtan bemutatva mindegyik Pókember életét a remélhetőleg képregényekhez hű ismerőseikkel. A klasszikus, az Ultimate, a Noir és a 2099-es Pókember egy játékban, a Shattered Dimensions. Amúgy a 2099-es Pókember Miguel O'Hara latin-amerikai felmenőkkel.
Szóval eddig is megoldották amit akartak képregényben.
Aki ismeri az eredeti alapanyagot másképp fogja nézni a filmeket.(#116402) W.Wilson: Nálad van a pont, mindegyik film még ami nem is a Marvel filmes Univerzum része, egy más Univerzuban játszódnak, mint a 616-os, vagy bármely más képregényes, Ultimate, stb. Így bárkit cserélhetnek bármire, nem köti őket olyan szorosan az alap. De ahogy írtam ami nekem nem tetszik, amikor a 616-ost izélik szét. Képregényben.
(#116403) Dilikutya: Csak halkan jegyem meg, volt olyan időszak, amikor Tony "pártfogásába vette" Petert, csinált neki Vaspókruhát, meg minden. A Polgárháború során, amely történetnek egy nagyon egyszerűsített változata volt a Captain America 3-ban.
Amúgy 616-ban ő csinálta a hálóvetőt, és a ruhát. Az Ultimateben pedig ő lőtte ki a hálót, a film pedig ezen alapul. Saját háló, génkezelt pók csípése (nem radioaktív, mint az 1960-as években). Úgyhogy ezen az alapon rendben volt. Sőt, valamikor a 616-os Póki meghalt, és amikor feltámadt tovább mutálódott, már nem kellett hálóvető (ez jóval a film után volt).[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bullseye #116480 üzenetére
http://store.steampowered.com/sale/halloween/ - Halloween Sale
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz bullseye #116699 üzenetére
A rougelike eléggé szabadon fordított változatai
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
válasz bullseye #116819 üzenetére
Ha jól tudom, amit a gyártó ad garanciát, az ugyanúgy érvényes.
Mármint, ha a bolt ad 3 évet, a gyártó meg 5-öt, akkor az annyit tesz, hogy a bolt 3 évig vállalja a garanciát, a fennmaradó két évben pedig a gyártóhoz kell fordulni.
Aztán lehet csak egyszer valami kapcsán ezt magyarázták nekem, aztán közben a fele sem igaz!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
csaba951
veterán
válasz bullseye #117265 üzenetére
SgtCheeseNOLS
Makes perfect sense too....Some of the arguments he posed are really dumb, such as saying we pay $3 an hour at a movie theater verses the 60 cents an hour for a game. Did EA buy my console for me, the TV I watch it on, the surround system I use, my mortgage and power bill, the sofa I sit on while playing, etc? Because when I see a movie in a theater I'm paying them for ALL of those things, not just the content I'm watching. so while a game may be 60 cents an hour for JUST the game, they aren't factoring in all of the things I personally pay for to do it, unlike a movie theater experience.Na, ezen is érdemes elgondolkozni!
-
micafighter
nagyúr
válasz bullseye #117322 üzenetére
"Vicces" volt amugy az EA reddit AMA-ja. A BF2 fejlesztői válaszolgattak az alacsonyabb röptű kérdésekből párra. A loot ládákra azt írják a fejlesztők "fun addition". Arra, hogy gépek ellen játszva korlátozva van az egy nap alatt megszerezhető jatekpenz, ezért havi 2-3 láda nyitható belőle, annyit írtak, hogy nem akarják hogy a játékosok exploitolják.. Nekem ezekbol a válaszokból az jött le, hogy a fejlesztőknek sincs baja a lootládákkal - amíg valódi pénzzel fizetsz értük.
-
cyberkind
félisten
válasz bullseye #117419 üzenetére
Volt közölve nem is egyszer nem is egy embertől de csak nagyon sokára lett változás, és az a változás is majdnem semmi mert az illető ismét itt van még ha nem is fórumozik/fórumozhat, úgyhogy ez van, tőlem ne kérjenek csak semmit ilyen döntések mellett/után.
Hangsúlyozom, nincs bekapcsolva, de csak jöjjön valami olyan és be lesz.
Az objektivitást ami a nullához áll közelebb meg se említem.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bullseye #117442 üzenetére
Rey-től, mint karaktertől szinte az első percektől beindult a spirálmozgás a gyomromban... s mennyire igaza volt... a film végére már tényleg majdnem hányom kellett, hogy mennyire nyálas szart csináltak szegény Star Warsból.
S ezt csak fokozták a Rugóval, és ennél csak rosszabb lesz a folytatások tömkelege...
...Jose Armando Skylancia és Umberto Solo...
...mert kábé brazil szappanoperára rendezkedhettek be... film és játék tematikában egyaránt.
...a leszármazottak leszármazottainak leszártmazottjai is Erővel a gyomrukban fognak cukormáz színű fényszablyákkal pattogni és ál-drámázni a monitoraitokon vagy a színes-szagos mozitermekben...Én szóltam.
-
micafighter
nagyúr
válasz bullseye #117566 üzenetére
Azért a krékelt AV használata elég merész Mikor nekem egyszer pl a legális, stabil kiadású Kaspersky majdnem kinyirta a gépem
Én részemről nem sajnálok évi 3-4 ezer forintot egy vírusirtóra ami nem lassitja a gépem, ugyhogy nem kell a gépbe plusz 4-8 GB RAM meg + 2 szál procinak hogy játék közbe a vírusirtót ne kelljen kikapcsolni mert fogja a gépet igy vagy úgy
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz bullseye #117817 üzenetére
A WARRIORS ALL-STARS / 無双☆スターズ a STEAM-en meghirdetése óta a figyelő listámon szerepel
-
MrTwister
őstag
válasz bullseye #117854 üzenetére
...és minden hónap 10.-én úgy várja a fizetést mint heroinos az adagját! De ismerős, mármint az előbbi, mielőtt rosszra gondoltok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #118001 üzenetére
Nem tankos, mármint nem a hagyományos értelemben.
A Men of War Assault Squad 1-2 készítőinek új játéka szegény, a játékmotor is a megörökölt GEM2 felújított változata, és mint ilyen stratégiai játékok meghajtására hivatott. Csak éppen a főszakinak az a ragyogó ötlete támadt, hogy a World of Tanks plebs bevonzásához akkor ők csinálnak kötött FPS nézetet (mert a szabadon baszkurálható, izometrikustól TPS nézetig állítható szabad kamera nem elég menő, meg "a profiknak kedvez" ), és megpróbálják a játék húzó fícsörjévé tenni.(miközben a szabad kamerát meg november óta lebutították, ami miatt már a Dawn of War III-ban, Blitzkrieg 3-ban, Sudden Strike 4-ben is téptem a hajam, úgy néz ki a bukásgyanús stratégiai játékok mániája a kötött kamera )
Aztán néztek nagy boci szemekkel, hogy a játékmotor, játékmechanika(3 hete a gránát dobálás még mindig nem működött pontosan FPS nézetben, mikor a játékmotor legelső változatában 2004-ben már gyönyörűen lehetett izometrikus-tps szerűen gránátozni a Soldiers Heroes of WWII nevű Commandos klónban), és addig legyártott grafikai elemek nem erre lettek készítve, így jó másfél éve fene fenét eszik alapon azzal szenvednek, hogy a stratégiai játékból valami FPS hibridet gyártsanak.
Mondjuk ahelyett, hogy csináltak volna egy tisztességes modern kori MoW játékot, ami egyébként a Red Rising, a Wigga féle CoD WW3(amiben a CoD részek egyes pályáit lehet végigjátszani RTT módban ), és nyomukban több más Men of War Assault Squad 2 modoknak meglepően jól sikerült.
A Humbli ajánlat maga nem olyan vészes, a játék azért játszható, Deluxe változattal ráadásul a tervezett 4 hadjáratból kettőt is megkapsz(maradék 2 30€ szezon passzos ), de én mint idén 5 éves teljes árú ősbekker a francba kívánom az egész szerencsétlenséget, bőven jobban jártam volna a mostani filléres bundlival.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #118003 üzenetére
Azért annyira nem botrányos hogy a rá jutó 1,5 dollárt ne érje meg , meg amúgy pont egy Rising Storm 2 Vietnam mellette, ami bőven megéri a Tier 3-at, tekintve hogy legolcsóbb eddig 11 dolláros áron volt.
Call to Arms is tökig moddolható, bízok benne hogy a modderek ezt is rendbe rakják, ahogy több más játékkal tették. Addig is erősen tudom ajánlani az említett Men of War Assault Squad 2-t valami zakcióban, alapból jó játék coop/multira, játékos is van elég, de akkora mod válogatás érhető el hozzá, hogy 10 játéknak is sok lenne.
-
nagyúr
válasz bullseye #118317 üzenetére
Valve-nek akkor lenne csak értelme, ha engednék a PC játékok futtatását a boxon... ha ez a terv akkor viszont ideális lépés lenne.
De szerintem Gabe hülye lenne eladni, vagy annyira nagy összeget kéne kínálni amit nem biztos megérne a vevőnek/MS-nek.
Bár az EA sem lenne olcsó, ha tényleg valamit fel akarnának vásárolni ezek közül.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
morfondőr
őstag
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #118483 üzenetére
Overwatch amúgy 40 dolláros rendes játék, aminek tetejébe lehet bikini lottózni.
Lútládákat nem tegnap találták fel,
PCGamer - The evolution of loot boxes
de a biztosítékot csak most csapkodták le, mikor 60+ dolláros játékok kezdtek neki, és ha már ott voltak, bőven túl is mentek az álcafestékeken és kalpagokon. Valve játékainál mentő körülmény hogy a legtöbb cuccot meg is lehet venni akár marketről, akár direkten, maguk a játékok olcsók vagy ingyenesek(ingyé MMO-kat látványosan még nem szóltak le miattuk mert.. ingyenesek ), és én teszem hozzá, hogy a marketnek hála a játékok inkább hozzák a pénzt mint viszik, lásd még a kispénzű de DOTA és CSGO bolond magyar tiniket, akik előbb preorderelnek teljes árú Modern Warface-t, mint a topik közönségéből bárki.
Legutóbb az egyébként ajánlott Toy Soldiers Warchest-ben lepődtem meg, hogy az előrébb jutást jelentő egységek, és azok fejlesztései csak kizárólag a játék által dobált lútládákból szedhetők elő. A kooperatív hadjáratban nagyon nem láttuk hátrányát, mert általában kettőnk közül valakinek volt a szükséges fejlesztésből, de azért akkor is bosszantó, hogy minél több cumó volt már meg a megszerezhetőekből, annál több, a láda nyitási árának töredékét se hozó duplicate esett.
Nyilván nem véletlenül, a ládákat készpénzért is lehetett venni, és ebben a 2015-ös kisebb játékban az Ubiszaft már puhatolta hogy a játékosok miért, és mennyire hajlandóak fizetni. Semennyire, mert a játék kisebb bukta lett, se a DLC-t nem vitték, se a dobozokért nem fizettek, legalábbis nem eleget.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz bullseye #118485 üzenetére
Igen, nagyjából így van. Játék közben is esnek cuccok, meg sok speckó event is van, amikor sűrűbb és jobb a drop. Ez a lootbox DOTA TF2 és más hasonló játékban "érdekes" módon senkit se zavart. Ingyenes játék, amihez opcionálisan lehet skineket gyűjteni vagy ha úgy tetszik támogatod a játékot, amit szeretsz.
A Dotát nyomtam sokáig, estek a cuccok benne rendesen, de raktam be bele pár ezrest eventek idején, hogy jobban essenek az extra cuccok, meg hogy fizessek már valamit, ha már több száz órát belenyomtam a játékba, ami tetszik.
Tökéletesen lehet élvezni 0 pénz fizetéssel, a lootládák mellett meg mindig ott az in-game shop, ahol pár euróért tudsz venni skin bundle-öket a kedvenc karakteredhez. Persze ládából mindig előbb és jobb cuccokat lehet kapni, ha mázlid van...de a türelmetlenek mindenhol megfizetik az árát az időnekPaladins is pl. hasonló. Abban 459 órám van, van sok szép skin, ami tetszil, de egyszerűen nem tudok mire költeni, mert puszta játékkal ki lehet farmolni nagyjából mindent + IAP téren nincs semmi normális deal, pedig oda is beraknék egy kis pénzt, ha már ennyit toltam vele, de hát ez van, így jártak.
A gond szerintem akkor van a lootbox témával, ha játékmenetre kihatással van, főleg ha 60 eurót fizettél a játékért. Szerintem nem a zsákbamacskás rendszer, hanem az EA a legnagyobb veszély.
RIP SW játékok és bármi, aminek a jogát megveszik.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz bullseye #118593 üzenetére
ezért már én is sztornóztam kosarat náluk, enyhén röhejes hogy minden szart kiszámláznak szállításkor, btw most ingyenes náluk hétvégén a rendelés vettem már tőlük gépalkatrészeket még régebben, de most olyan semilyenek, a weblap az egy kész vicc - minden ömlesztve mint valami bazár
hardverkerrel nekem se volt még problémám, sőt nagyon segítőkészek voltak mindig is emailben, egyszer volt egy hdd gariztatásom, fejhibás volt - kattogott mint a veszedelem, és minden további nélkül cserélék (elég hamar), ellenben iponnál egy PSU gariztatásom elhúzódott 5 hónapig... khm
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Frod
addikt
válasz bullseye #118593 üzenetére
Csak egy kicsit, mert nem akarok nagyon off lenni, de nem értem ezt a Pcx ekézést.
Messze a legjobb árakkal dolgoznak, nem egy termék esetén verik a teljes palettát. (sokan dicsérték az ipon-t, na az meg szépen túláraz)
Én mindig amit rendelek bemegyek érte, 0 Ft-os felárral pedig átvételkor fizetek. Ennyi.
Semmi gondom nem volt még velük, pedig onnan van a komplett gép, és azóta is minden kis szir-szar cucc ha kell.
Nyilván aki nem pesti ott más a helyzet, de a 390 emlékeim szerint a háztól házig gari ami azt jelenti, hogyha meghibásodik a cuccod, akkor a futár kimegy érte és beviszi.Do you see the white shadow?
-
eami
veterán
válasz bullseye #118738 üzenetére
hát ez szerintem csak a sztori egyik fele. a kisker is tovább küldi és effektíve nem neki kell cserélnie hanem annak akitől beszerezte. szóval maga a csere a boltnak ahol vetted semmiféle többletköltséget nem kellene hogy jelentsen. az már más dolog hogy ha vhol fentebb megy a harács :|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest