Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Mik ezek a steam akciók? Azt hittem most jól bevásárolok, de ahogy nézem drágábbak a játékok, mint tavaly... Egyedül a legacy of kain kollekciót húztam be. Steam most se akarja a pénzem.
-
BoneDragon
veterán
Most steamen 9.99 a Heroes 6 complete edition. Szokott olcsóbb is lenni vagy ez a minimum ami eddig volt?
-
BoneDragon
veterán
válasz ViharVadász #86294 üzenetére
Bridge-t be is húztam gyorsan, nagyon megéri ennyiért.
-
BoneDragon
veterán
Kicsit off, de marha jót röhögtem. [link]
-
BoneDragon
veterán
válasz FollowTheORI #93570 üzenetére
Ha adnák a dlc-ket a ME-hez, akkor behúznám, de így...
-
BoneDragon
veterán
Egész jó árban van a metal gear solid (5euro).
Megér ennyit? -
BoneDragon
veterán
Valakinek van esetleg elfekvőben battlefield 3 kulcsa? Vagy lehet valahonnan még szerezni?
-
BoneDragon
veterán
Steamen idén nem lesz karácsonyi móka?
-
BoneDragon
veterán
válasz cskamacska #101901 üzenetére
Nem is értem miért kapott sw ennyi jelölést, főleg zene kategóriában. Én észre se vettem, hogy volt a film alatt, annyira gyenge volt.
-
BoneDragon
veterán
válasz micafighter #102188 üzenetére
Jó hát ő 60fps helyett 120-at várt...
-
BoneDragon
veterán
válasz Mr.Csizmás #104661 üzenetére
Tőle semmi sem meglepő, rövid volt az a pihenő...
-
BoneDragon
veterán
Végre megint pihenőre ment, akkor is róla szól ez az egész topic...
-
BoneDragon
veterán
GMG-n most £15.99 a GTA5, VIP áron. Volt már ennél olcsóbb? Most nagyon gondolkodom rajta, hogy ideje lenne már behúzni...
-
BoneDragon
veterán
2017-ben most ez komoly? Van olyan aki még nem tud valamilyen nyelvet? Az vagy nagyon öreg, vagy pincében lakik elzárva a világtól, vagy nem járt iskolába. Ha még 20 éve merült volna fel ez a kérdés akkor azt mondom támogatom, de most ebben a formában nekem ciki.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz ProEvoFan #110636 üzenetére
Nekem nem fáj, de én meg azt nem értem meg, egyesek hogy képesek várni akár 2-3 évet is egy fordításra, mikor ennyi idő alatt akár felsőfokon is meg lehet tanulni angolul. Simán csak lustaságról van szó, nekem ez a része fáj. Nem belőlünk fognak meggazdagodni a fejlesztők.
-
BoneDragon
veterán
válasz KubanitoS #110643 üzenetére
Anno a kis kikapcsolódás közepette szereztem meg az angol középfokút. Igen tök ingyen volt, játszottam és közbe tanultam a nyelvet, mert érdekelt mit jelentett ami oda volt irva. De igaz, senkise egyforma, ha valakinek ez teher akkor várjon 3 évet a fordításokra. Kinek mi.
-
BoneDragon
veterán
válasz oriic #110767 üzenetére
Aki nem olvas játék fórumokat, az nem fogja tudni. Nekem is rengeteg ismerősöm van aki egyáltalán nem tudott róla, de miután közöltem velük sem vesznek. Ráadásul akik ide is írnak azoknak 90%+ szerintem egyáltalán nem játszik azokkal a játékokkal amit megvesz, csak +1 sor oszt jóvan. Gyüjtögetnek, mint a mókusok télire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest