Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz KubanitoS #26865 üzenetére
Pedig ott van ez is :
EA Origin account required for activation and installation
TO ACCESS ONLINE FEATURES, YOU MUST REGISTER ONLINE WITH THE ENCLOSED SERIAL CODE. ONLY ONE REGISTRATION AVAILABLE PER GAME. INTERNET CONNECTION REQUIRED. END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. EULA, EA ONLINE TERMS & CONDITIONS AND FEATURE UPDATES
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #26948 üzenetére
Üdvözlet a Roguelike-ok szadista világában. Az egész játéktípus arra épül fel, hogy játszd többször újra a játékot, minden új próbánál teljesen más élményt kapva, ahelyett hogy egy hosszabb menetben pörgetnél ki mindent. Nagyon erősen épít a dolog a szerencsére, mert bármikor beüthet a krach, vagy épp az utolsó pillanatban egy gyenge menet vezethet sikerre. A kaland elemek is igen erősek, egy unalomig ismert azonos szituáció is többféleképp végződhet, szerintem a régi Kaland-Játék-Kockázat könyvek szelleme él ebben a játékban.
Viszont taktikázni lehet, és kell is, ki kell ismerni a fegyvereket, manőverezni kell a lázadók előtt, és a lehetőségekhez képest a legjobbat kihozni mindig a helyzetből. Mélyen lenézheted azt a Fire Beam-et amit egy roncsnál találtál, de amikor egy lázadó cirkáló kimanőverezi a rakétáid, és a Pulse Blaster épp hogy csak leveszi a pajzsát, pont a legénység élve megsütése jelentheti a siker kulcsát.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #27012 üzenetére
Sok mindent nem lehetne csinálni, mégis tele van használt játékokkal a hardver apró is a melyekről nyíltan mindenki tudja hogy fiókba van regelve.
Én abban reménykedek hogy a gta5 elhalasztódik és már egy normális új konzolra adják ki nem ezekre a mostani matuzsálemekre.
csaba951 Lehet bár az ilyen kupon dolgokkal is voltak már nagy kavarodások.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
-
huskydog17
addikt
válasz KubanitoS #27612 üzenetére
Nem nevezném bohóckodásnak, pláne azért nem, mert még sosem játszottam vele, vagyis gyakorlatilag vakon vásároltam. Persze néztem róla gameplay videókat és némi ismertetőt, de ezek még korántsem garancia arra, hogy tetszeni fog. Neked megért 50 eurót ez a játék, nekem nem, ennyi.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
po1son
addikt
-
Blaise
veterán
válasz KubanitoS #28112 üzenetére
Hajjajj...egy haveromnak én vettem meg Bp-n a megjelenés napján nehogy elfogyjon. Azóta mindig linkelem neki, ha a CD Galaxis frissiti az árat
Egyébként szerintem azért nem veszi senki, mert sok kupont szórt ki az Nvidia, itt aprón 3 ezer Ft alatt is meg lehetett venni a megjelenés után azonnal.
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #28112 üzenetére
Nem tudom én odáig figyeltem az eseményeket hogy a csúcs gépeken is szaggatott mint a veszett fene az egyik pályán meg a processzort használatot is úgy kellett kiosztani neki mert néha csak egy magot kezelt. Kijött hozzá patch semmi se változott. Jól jártam 5 ezerért vettem új fiókkal együtt itt a ph-n, elsóztam fenébe 7 ezerért.
Egy fillért nemér szerintem...
Aki ilyen játékért pénzt ad az őrült rajongó, mint ahogy én is az voltam. Ubisoft ukrán csapattól nekem játék nem lesz az biztos.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KubanitoS #28549 üzenetére
Eddig is benne volt a hardverapro szabalyzatban.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
cashback
őstag
válasz KubanitoS #28549 üzenetére
Még most is árulják, annak ellenére hogy ez így le van írva (de eddig is le volt, kevésbé részletesen)... csak leleményesek és nem azt mondják hogy: Ez egy acc!
Hanem: 20játék - Csak egyben eladó! Érdeklődni privátban![ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
echterion
nagyúr
válasz KubanitoS #28571 üzenetére
Azt, hogy 6-8 órányi játék után ne unjak rá. Ráuntam, ennyi. Valaki 40-50 órát is el tud vele tölteni, de ez erősen rétegjáték, erre próbáltam célozni. Az elején még tetszett is, aztán egyre unalmasabb lett sajnos. Szerintem nem ér meg még ennyi pénzt sem. Ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz KubanitoS #28711 üzenetére
Ebben külön benne van 1-1 DVD-n a G3 és a G3 Forsaken Gods Edition, mindkettő feljavított változatban.
A Forsaken Gods mondjuk eléggé ratyi lett, de a másik simán megér 1k-t, úgy is, hogy megvan már elektronikusan!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
finest
addikt
válasz KubanitoS #29192 üzenetére
Itt a szűk keresztmetszet az, h akad-e cserének abból a motyóból. Engem már a sok itteni panasz a boltra elriasztott, h náluk vásároljak. Ha cserélnék neki, az bekerülne ide, és építené az amúgy kibontott, fiókban tartott CD-ék által megtépázott renoméjukat.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
SenorGrande
senior tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz KubanitoS #30325 üzenetére
Szerintem agyatlan lövölde, mert a sztoritól én nem vágtam magam hanyatt, főleg egy Deus Ex után.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
daneeeeee
aktív tag
válasz KubanitoS #31990 üzenetére
Az elsővel még játszottam amikor megjelent, azóta semmi. Mostanába újra megjött a kedvem, gondoltam most újra játszanám és akkor már mind a 3-mat zsinórba végigviszem, csak ugye a 3. rész nem volt meg.
Medal-t meg csak azért kérdeztem mert már szerettem volna játszani valami olyan fps-el amit még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok