Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Shadowbull #1791 üzenetére
szerintem is túl van árazva a reális ára a Model Y-nak a Model 3-hoz (ott LR) viszonyítva kb +1 m... ugye a középkategóriás gyártóknál is kb ennyi ugyanazon alapon épített nem suv - suv közötti felár ... De biztos vagyok benne, hogy nem sokára 22-23 m körül lesz majd a Model Y csak addig amíg még ennyiért is veszik ennyiért fogják adni .
Azért az látszik, hogy a nagy Tesla dominanciában elég jól a nyakára jöttek a Teslanak a gyártók... A VW elég sokat bénázott az id sorozattal. De egy alap SR+-hoz képest jó konstrukció az is árban, ahogy a id4 is jó árban van a nála amúgy mindenben jobb Model Y-nal...
De jönnek a Koreaiak és rárugják az ajtót a többi gyártóra... Mert az Ioniq 5 és EV6 a 800 V-os rendszerrel nagyon jó konstrukció lett. Csak hát ők meg gyártani nem tudnak eleget.
a BMWnek beérett a hibrid platformja IX3 és i4 amikben minimális kompromisszum van szerintem (kardán alagút) a teljesen elektromos autókhoz képest...
s szerintem 2022-2023-ben lesz majd még egy meglepetés a PSA háza tájáról is. Mert jön a 308 és 3008 electric ha hasonló árban mint a többi autó id3, id4, ioniq5, ev6 tudják majd gyártani és 75-80as akkut kap akkor megvan a következő autónk és ha ezek legördülnek akkor ott az alap jópár másik márkának (Opel, Citröen....) -
titán
Ültél már ix3-ban? Na, ha valami ótvar, határ szar, az az ix3. Borzalmas anyagok, iszonyat kicsi utastér, picike csomagtartó. Nem tudok úgy beülni magam mögé, hogy ne üssem be a térdem (1,75 vagyok ). Ha fizetnének se kéne. Pedig nagyon vártam már, hogy kipróbáljam, a "következő autó" listámon volt a Niro helyett. Legnagyobb csalódás.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Addig hiszed hogy keveset használod a gyorsulási képességét, amíg mind erős autód. De az ix3 se gyenge, az is megy, mint a golyó a lomha, alulmotorizált országos autóparkhoz képest.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest