Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Kérdés, hogy mihez hasonlítod. És milyen gumival. Nekem nem tűnt fel, hogy zajos lenne, 140 - nél. Mondjuk a mostani Niro - n gyárilag valami kínai gumi van, a régin meg Continental. De lehet az is, hogy téli gumi volt rajta, azok általában zajosabbak. Milyen más jó autóra gondolsz? Mert pl. egy EQC biztos halkabb, kétszer ennyiért. Új Niro - t mondjuk én se vennék, de nem a zaj miatt.(nem vezettem)
-
Füleske
addikt
Björn tesztje [link] szerint a 40 - es Leaf és az e-Niro - kb. ugyanolyanok téli gumival, a Niro EV meg jobb nyári gumival, mint a 62 - es Leaf. A Konát itthon is hangosabbnak szokták mondani a Niro - nál, a teszt szerint is az. Nem tudom, mi a gond azzal a Niro - val, de nem olyannak kellene lennie, hogy nem érted a másikat, az biztos...
-
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #4847 üzenetére
A Lexus (egyetlen villanyautója) majdnem utolsó a táblázatban. "Prémium".
-
Füleske
addikt
"A Niro az kb. egy Ford Fiesta méret, max Focus, Astra és hasonlók."
"Az Octavia már egyel nagyobb osztály"
Nem, az Octavia tengelytávja kicsit kisebb is, mint a Niro - é, csak puttonyos, azért tűnik nagyobbnak. A Niro kicsit nagyobb a Focusnál és az Astra - nál is. [link] [link] [link]"a Lexus pedig eleve más kategória, illene is jóval csendesebbnek lenniük"
Nem, lásd a linkelt táblázatot. A prémium is lehet hangos, és a kommersz is lehet viszonylag halk.[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
1000 km hatótáv:
-
-
Füleske
addikt
válasz Bandit21 #5595 üzenetére
Volt egy Pohu Budáról szóló videója egy autótulajnak (már nincs fenn), amiben az éves szerviz során az autó kereke mellett belül, a csavaranyán felejtett villáskulcs miatt hívták vissza valójában, szoftverfrissítésre hivatkozva. Csak ő előbb megtalálta a villáskulcsot, majd levideózta a visszavitelt. Biztos, hogy nálad (csak) akkut fognak cserélni?
-
Füleske
addikt
válasz cinemazealot #6159 üzenetére
"a Mercedes-Benz új elektromos buszaiban, az e-Citaro-ban pedig ugyanez az LMP akkumulátor fog dolgozni"
Azóta ezek szépen ki is gyulladtak, az "autópiaci szakértő" meg köpködhetett egy jót, hogy az elektromos buszok nem valók semmire. -
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6652 üzenetére
10 euró/liter áron nem alternatíva az e-fuel. Mondjuk a levegő se lenne tisztább tőle.
De a füstölgő rom kérdést is meg lehet oldani egyszerűen, adóemeléssel, kitiltással. -
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6654 üzenetére
Ígérni én is tudok árakat.
A tisztább égés sem valószínű: [link]
"ezzel megint csak azt éred el hogy még több embert zársz ki az individuális mobilitásból"
Persze, de ez is az egyik cél. Túl lett tolva a dolog, jön a korrekció, tetszik vagy sem. -
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6664 üzenetére
"Az eFuel tisztábban ég, mert eleve igen tiszta." Mérések?
"De nem ez a lényege valójában, hanem a CO2 semleges üzemeltetés lehetősége." A CO2 jobbára csak a papírnak számít (kvóta). Az embereknek a városokban a kibocsátott szennyező anyagok számítanak.
"Ez oké, csak akkor ezt is kell kommunikálni. " Ezt így senki sem fogja felvállalni. -
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6716 üzenetére
Nem látom a szennyezőanyag mentességet az e-fuel - nél. NOx ugyanannyi, CO több is. Linkelj valami mérést, ami ezt cáfolja.
"a CO2-re hivatkozva kivánják betiltani a belsöégésü motort"
Legalábbis ez az ok van előadva. -
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6721 üzenetére
Az emberek szempontjából pedig ez számít. Lehet, hogy tisztábban ég, de ugyanúgy káros a végtermék.
-
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6727 üzenetére
Ha valamit leválthatunk lokális szennyezés mentesre, akkor váltsuk le arra. Mondjuk ezt szerencsére az EU meg a világ fejlett része is így gondolja, Kínát beleértve. E-fuel is lesz, de az az évi pár ezer Porsche, Lamborghini stb. nem sok vizet zavar.A benzin sem lesz olcsó, így az is ki fog kopni.
-
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6811 üzenetére
Ha jobban megnézed, a kinézete is ugyanaz. Más fényszórók vannak rajta és ennyi.
-
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #6824 üzenetére
-
Füleske
addikt
válasz tibcsi0407 #7102 üzenetére
Kínai autókból szerintem nem lesz hiány. Nagy bajban lesznek a többiek, ha a kínaiak ilyen modelleket tudnak előkapni a "semmiből", várólista nélkül.
-
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #7106 üzenetére
Nem mindenkinek fontos a nagyság. Illetve az csak egy szempont, a sok közül.
-
Füleske
addikt
válasz Shadowbull #7111 üzenetére
A másik, amit néz a Niro, az kisebb. Gondolom nem a méret a legfőbb alapja a keresésének, hanem hogy épp mi érhető el a piacon, jó ár/érték aránnyal. Anno én is ezért vettem a Niro - t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest