Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Bendőke #7232 üzenetére
Hát, én jól megvagyok régóta omod-ok nélkül... Nexuson regeltem évekkel ezelőtt... Ezt a Frostscrag-et belinkelhetnétek, hogy ha nem csak 5 p-em lesz gép előtt, leszedjem. Előre is kösz.
hoffman_: Mint látod, net ügyben még mindig semmi. 72óra ÁSZF szerint a hibajav. határidő, aztán kötbér, amit egy nagy 0-val jeleznek is az ügyfélszámlámon. 30 nap után mehetek az NHH-hoz (az aug. 13-a az írásos panasztól számnítva, a szóbelitől már megvan), de szeptembertől TV ügyvédje is lesz...
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz Bendőke #7232 üzenetére
Igen, tudom, hogy hardcore travian-os, nem tudja milyen jó játékoktól fosztja meg az idejét vele
Sikerült-e? Hát, mondjuk. Beszéltem vele, de sokkal beljebb nem vagyok. Össze kéne üljünk egy fél Oblivionos délutánra, hogy ténylegesen megértsem a dolgokat. Ahogy kivettem a szavaiból már ő is rég csinálta mondjuk, és most így megvan már egy ideje egy hatalmas köteg moddal, szóval neki is fel kell idéznie. Szerintem megoldjuk travian nélkül, de ha mégsem megy, szólók, köszi. És, igaz ugyan, hogy még nekem se megy, de ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, írj, hátha valamit újat azért tudok mondani.katt:
Benne leszeel a tévéében Sok újat most sem tudok, csak szorítani.
Mi, akik állandóan kikaptunk tőled, hogy keress, guglizz, ne légy rest, megajándékozunk egy instant eléréssel a Frostcrag Reborn-hoz
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest