Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Betöltési sorrend. Mivel az ablakok ilyen szép rózsaszínek, valószínűleg Illumination Within nincs jó helyen. Előre kell tenni a hivatalos patchek, modok, és modfixek után, de mindenképpen BC elé. Az oldalamon a Letöltéseknél találsz Oblivion mod betöltési sorrendet.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Sundesz #3596 üzenetére
Mázlista! Csak az alapjáték, vagy legalább Gold-ot találtál?
Skacok, most pucolom le a Gears of War-t. Nekiálltam 3x is, hogy hátha tényleg jó a belső nézet hiányának ellenére, de mindannyiszor egy gagyi ócska szar dedós-szívatásnak találtam, agypörkölés konzolidiótáknak. Béna irányítás, ugrás/guggolás hiánya, szép, de kényszerített pályák, 4 tárat üríteni az ellenségbe, hogy megpusztuljon, én sokkal jobban sebződök, mint az (és mindez könnyű szinten), folyton lyukakból özönlenek (éljek az lqrt scriptelés), már fél óra után hihetetlenül unalmas az egész. És persze szívat is. Nekiállok AC-nek is +1x, de sztem az is így fog járni újra. Hű, de jó, amíg ilyen szarokat adnak ki, nem kell VGA-t újítanom. Csak ki ne jöjjön valami TES V!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
No és HDR. verziót használsz HDR-hez, illetve nem azt HDR nélkül? Vagy esetleg mindegyik megy?
Igazán boldog lehetsz, ha rózsaszínben látod a világot. Valahogy mégis azt sejtem, nem vagy az. Én totál nem értem nálad ezt az Obliviont. Van 3-féle verziód (vagy tán még több), és egyikkel sem megy normálisan, még tiszta rendszerre installálva is... Régebbi nV lenne az oka? Mert nálam 8800GT-vel is rendben volt.
Gondolod, hogy ha a Tesco-ban kapsz egy régi kiadású, original Obliviont, azzal talán jó lesz? Végül is, én is megkockáztatnám azt az 500 Ft-ot rá. De nincs meg már neked ez is?[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Hát akkor itt lesz a gond. Nekem alapjátékom van, és az OK. Miért pont azt adod köcsön... Ill. miért veszel meg ennyi bugos verziót... Annyiszor leírtam, hogy minden patch, mod az alapjátékhoz készült...
De ha felteszed az originált, és megint előjön a hiba, akkor komolyan szellem van a gépedben.
Tényleg: azt próbáltad, hogy törlöd a beállításokat (ini-k a dokumentumokban és fájlok User-ben is), és újraindításnál alapból beállítasz mindent? Nálam volt 1x ilyen, amikor valami elállítódott (máig nem tudom, mi). Csak ez oldotta meg, újratelepítés sem.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3604 üzenetére
Nekem meg tuningolva van a rendszer (proci 3.8-on), működik az energiagazdálkodás, és semmi baja Oblivionnak (meg másnak sem, amit másutt szidnak). Cserébe elszállt a vinyóm, amelyen a mentéseim voltak, ráadásul 1 hete nem mentettem, szóval szívtam. Elvesztek az obli filmjeim is, talán majd letöltöm a honlapomról, ill. Jorustól.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3607 üzenetére
Proci bírna többet, a RAM-ok hibáznak 3.8GHz fölött, de már tesztekben is. Játékban ez mindenben stabil, munkára meg pláne. Persze más procinál lehet hiba, ezt nem vitatom, csak nem feltétlenül itt van a gond. Lehet lap is, bármi. Ez a szívás az ilyen hibákban.
-
katt777
félisten
válasz --Disztroj-- #3611 üzenetére
Semmivel nem rángatja komolyabban, mint fesz. emelés nélkül, teszteltem.
SystemRoot: Nem AMD ez, vazze. Ha a szorzót leviszem, hiába mennek 890-en a RAM-ok, 430 fölött akkor is hibáznak. Proci nem (teszteltem külön).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3613 üzenetére
Ó, a modokhoz nem is kívántál egy nagy kalappal! Jól látom, hogy lezuhant a hsz-ok száma? Csomagolták a régieket...
SystemRoot: Mi újság az 1. hsz-szal? Valahogyan be kéne oda tenni az általunk készített képmentéseket a nem működő link helyett. Sztem úgyis szebbek a mi képeink. Modi kiválogatja kérésre a képes hsz-okat?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3619 üzenetére
Nem tették 1. hsz-be a sok hsz miatt? Vazze, megnéztem, ott sincs. Ezt is megérdeklődöm.
Modi válaszolt: ha összeszedjük a linkeket, ahol képek voltak, beteszik 1. hsz-ba.
800MHz-es RAM-oknál meg lejjebb volt sz FSB limitem? Mindegy, jönnek a Dominatorok, aztán lapcsere is lesz, csak vsz. a lehalt vinyóm helyett kel előbb másik. Még jó, hogy az ASUS P5Q-k tele vannak hibával, meg butítottak is. Gigán gondolkodnék, de az meg megint nem fogja vezérelni nekem a ventiket. Vazze, valamiben minden gyártmány szar.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3619 üzenetére
Thrawn moderátor szerint elnéztem a hsz-ok számát. Hát, én 20k felettire biztosan emléxem. Ha te is így vagy vele, lépj át modkerbe (meg más is), hátha többünknek elhiszi. De hetek alatt szoktunk 1000-eket nyomatni, nem? Azt tudom, hogy pár ezredik hsz-nél léptem be az előző 5000 zárása után, és az már nagyon-nagyon régen volt.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
1500-IG VISSZAMENŐLEG ELKÜLDTEM MODIKNAK A KÉPEK LINKJEIT, VALAKI LÉGYSZÍ FOLYTASSA, MERT NINCS TÖBB IDŐM! vIDEÓKAT VISSZAMENŐLEG 1100-IG KÜLDTEM.
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3626 üzenetére
És Hoffman_ új képei? És az eltűnt 20.000 hsz?
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #3627 üzenetére
Hogy ne lenne! Majd ha eljutsz az arkánum egyetemre. De addig is gyárthatsz fekete kristályokat. Most nálad van levéve a fényerő, vagy csak én alig látom ezt az oltári képet?
Hát én Thrawn admirálissal voltam kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3632 üzenetére
Azt válaszolták, hogy ha küldjük a linkeket, beteszik. Asszem, akkor elküldöm a kiegészítők letöltési linkjeit, te meg addig küldd el légyszí az új képeket (ha valakinek nem tetszik, kapja be neki a fogaskerék). Most le kell tesztelnem a Dominator-aimat.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #3633 üzenetére
Akkor JORUS tárhelyén csinálok egy KÉPEK könyvtárat, és akkor oda felmásolom a képeimet. Ha Jorus ad nektek is hozzáférést, akkor ti is töltsétek oda, aztán akkor csak egy link lesz a képeknek. Az enyémek amúgy (a belinkelteknél bővebben) megtekinthetőek az oldalamon is.
Én mindenesetre már töltök oda.Jorus: Na, most téged is megidéztelek! Szóval, mi a véleményed a képgyűjtésről? Videókat is jó lenne könyvtárba tenni (azzal indult, ugye), csak akkor a linkeknek lenne annyi.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3638 üzenetére
És ha megint semmivé lesz pár 10000 hsz? A tárhely meg megvan, amíg Jorus is úgy akarja (majd nagyon kedvesek leszünk hozzá ).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz katt777 #3647 üzenetére
Elküldtem az Oblivion segédoldalakat 1. hsz-ba, remélem, mielőbb bekerülnek. A sajátomat nem volt bátorságom, meg hátha nem tetszett volna, hiszen az nem kimondottan Oblivion oldal, úgyhogy ha valakinek egyben javított modok kellenek, majd ajánljátok.
-
katt777
félisten
Néztétek már az 1. hsz-t? Felkerültek a segédoldalak linkjei!
Nem látom, hogy az Oblivion szerverünk PICTURES mappájában szaporodnának a képek...
Skacok, mivel az csak FTP, engedélyt kérek a feltöltött képeket belinkelni az oldalam Oblivion szakaszába, hogy egy helyütt megtekinthetőek legyenek. Vagy ha valaki készít egy képes tárolóoldalt, az enyémeket innen engedélyezem oda is feltenni.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3655 üzenetére
Na, látom, mindenki csak arra várt, hogy én elkezdjem, aztán máris összeütöttünk egy informatív 1. hszt. De hová lett sok-sok 1000 hsz?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3660 üzenetére
Azért szerkesztettünk raja még páran... Ütős kép... Morihaus bárdja?
No, az Arénás, kép, amit nemrég linkeltem, szerintem elég ütős, vagy a felhősek, de nyilván mindenkinek más a kedvenc képe, főleg a sajátja. Esetleg egy Oblivion logo-t/feliratot a játék elejéből, nekem le van mentve.Jorus: Semmi baj azzal a képes oldallal.
hoffman:
Ez mehetett volna off-ba. Sztem ne próbálj ilyen képet 1.sz Obli hasz-ba.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Ez most jobb, mintha a PICTURES-be mennének? Á, látom, azon belül van. Azért mondjuk nem igazán értem ezt a variát, de neked biztosan így jobb.
A képeimet még nem töltötted mind át, vagy eltűntek? Mert a lista elég hiányos.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3669 üzenetére
Én lementettem videóba, ahogy bejön az Oblivion felirat. Nem kéne akkor már egy flash animációt oda tenni (fejlécbe az elejére)? Olyan 1. hsz-a egy topicnak sincs. (Nem láttam mindet, de tutkó.)
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3673 üzenetére
Akkor animált gif? De annak meg szar a minősége. Tényleg, PNG csak átlátszóságot tud, vagy animációt is? Nem nagyon foglalkoztam ezzel.
Nincs meg valakinek a Fighter's Stronghold?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz katt777 #3679 üzenetére
Nem töltöm le neten pénzé', nem csak a biztonsági kockázat miatt, hanem azért is, mert ez járt volna a Ko9-hez, csak direkt külön adják, hogy még ráfizess. Nem komálom, ha egy teljes játékot 4x kell megvenni.
Máshonnan nem elérhető?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3683 üzenetére
Maximum köszönet! Remélem, lejön! Gondolom, lekorlátoztad... Vazze. elindult 30-cal, már csak 6 kbps, mindjárt le is áll...
Nem töltenéd föl Jorus-hoz? A Mods könyvtárba.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3686 üzenetére
'gen, respect maximum Ez is majd megjelenik valahol egy értesítésként, ha belépek, vagy keresni kell, vagy mi?
-
-
-
katt777
félisten
Hali! Most töltöm az összes képet Oblivionba (Pictures), akkor majd tedd át uploadedbe, ha a galériába átkerültek. Ebben benne van az a pár régebbi is, mert nem volt időm egyesével kiválogatni, de ha felülírod őket, úgy sem lesz gond.
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #3700 üzenetére
Vegyél már egy HD4850-et, vazze! Még ha nem hajtja ki a procid, akkor is durván jobb lesz, mint a mostani karid.
Haha, IW becsapott!!! Ti. nem csak úgy világítanak az ablakok, hanem hol otthon vannak a lakók, és hol alszanak, hol átmennek az egyik szobából a másikba, hol meg nincsenek otthon, stb. Hajnalban pl. ált. sehol nem látsz fényeket már. Templomok sincsenek mindig kivilágítva. Ha megállsz nézni valahol, látni, hogy kapcsolódnak fel-le a fények. Na, ezért igazán hangulatos.
BS-del csak dolgozz, mert nem úgy van az, hogy kapásból hibát találsz, hanem pl. IW hotfix nélkül eltűnik IC alja sárkányos harc után (ha tőlem töltötted le, akkor nem, mert én már egyberaktam a 2-t), vagy ha BC előbb van, mint IW, akkor Leyyawin-ben lesz a vízben elvágólag egy 1 m-es eltérés, és a városban a deszkák szárazon lesznek. Ilyesmik fordulnak elő, vagy anno Open Cities-zel fordult elő, hogy elakadt Cheydinhalban a küldi, mert a nagy ki-be mászkálásban a program már nem tudta, hogy kint vagyok, vagy bent.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3701 üzenetére
Az ám, az villany, az már csak olyan. Sztem a középkorban még akadoztak azok a fejletlen erőművek, ezért olyan halványak a fények, és mivel nem bírtak egy teljes városkát árammal ellátni, hol itt volt áram, hol ott. Ezért használtak világításra képes hátasokat, azaz varázslovakat. Vagy sötétben elakadáskor "fuck ya"-t, amely fáklyaként magyarosult.
Pihenjetek ti is sokat!Alakul az 1. hsz...
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #3708 üzenetére
Érdekes lehet nálad ez a telepítés. Azt mondod, nincs fent annyi minden, mint nálam (QTP3 sem), és nekem 9.29GB az egész Oblivion.
Jó is az egyébként, ha egy rakás fanatikus rajongó megcsinálja azt, amit a szoftvergyártónak kellett volna.
Mennyi hsz? Sosem néztem. Jé, tényleg. De ha 38xx ügyben engem keresnek, vagy én vagyok kéznél... Azért néhány tucat összejött pár b@lf@sszal, akik értelmes hsz-ok helyett kötözködnek (nem ebben a topicban), aztán még banoltak is miattuk, azzal meg persze vesztettem. Mindegy, nem a hsz-ok miatt csinálom.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3711 üzenetére
Miért is nem? Láttad már a racesimulations.com-ot?
-
-
katt777
félisten
válasz --Disztroj-- #3715 üzenetére
Ha vannak/voltak lakói, ált. találsz náluk kulcsot. Konkrétum nélkül tényleg nehéz segíteni.
Amúgy nézz körül, mert lehet, hogy csak meg kell nyomni egy követ a falban (világító kövecske jelzi), rálépni egy kőre (széles, nagy, négyzetes kő a padlózatban), vagy meghúzni egy láncot. Romokban előbbiek, lair-ekben utóbbi.Ja, normálisabb játékokban műxik a telekinézis (pl. KotOR).
Lenry: Questhez kapcsolódó barlangokba már eleve be sem lehet menni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik