Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #3630 üzenetére
Az oltáros kép tényleg lehet h kicsit sötét... Este játszom többnyire,kis lámpa a szoba másik felében,szóval olyankor tökéletesen látszik
Az Arcane University-t már bőven megcsináltam,bár nem ezzel a karival, de ez a küldi nem rémlik A lélekkő-gyártás igen,de ott az oltár egy neci barlang előtt volt,ezzel az oltárral még nem találkoztam... De akkor ezek szerint több is van
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kareszovics
addikt
válasz katt777 #3630 üzenetére
Linkeljük modiknak hoffmann két új kép csomagját is, vagy találjunk ki valami egyezményes megoldást? (1000 hsz-enként egy saját linkelésű képes hsz). hú de szépen leírtam.
144 és 713 között nem találtam semmit... gyanús
144 alatt meg végképp tuti hogy semmi, controllt nyomhatnál.
BERAKTAM HOFFMAN új képcsomagjait 20.000 hsz meg kanyarba nem volt... Csak nagyon pörögtáél egy időbe Systemmel és azért hiszed ezt.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest